Author Topic: pecah umah 2/3g  (Read 4371 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!
Re: pecah umah 2/3g
« Reply #15 on: April 19, 2012, 12:42:00 PM »
Nampak rileks je penyangak tu.  Tak ada sesiapa try test masing2 punya sidekick atau flyingkick ke?.awat la korang...garang dlm forum je..hehehe..

Salam,

Garangnye dia...

Sekian..

salam,

garang2 kucing... kuat2 pun bunyi tetap miow gak...  ;D ;D ;D

sekain.

CaptRahman

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 3560
  • Gender: Male
Re: pecah umah 2/3g
« Reply #16 on: April 19, 2012, 05:25:26 PM »
Nampak rileks je penyangak tu.  Tak ada sesiapa try test masing2 punya sidekick atau flyingkick ke?.awat la korang...garang dlm forum je..hehehe..

Salam,

Garangnye dia...

Sekian..

salam,

garang2 kucing... kuat2 pun bunyi tetap miow gak...  ;D ;D ;D

sekain.
Miow dia ada nyaring dan tidak..dengar waktu dia nak melawan dan mengawan.. ;D

lizacherish

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 40
Re: pecah umah 2/3g
« Reply #17 on: April 20, 2012, 09:09:31 AM »
Kami sekeluarga dah mengalaminya mcm mawi kene. Rasanya diorg ni penuntutt ilmu yg sama. Pasanglah alarm sistem, AS yg sy nak syorkan wyreles spy tak blh kene potong wyre, ada kod lompat spy penyangak tak blh eksess ke sistem,  boleh connect ke 4 no, boleh on/of dng remote dan handphone walau kita tiada dirumahklu alarm bbunyi..sistem  lengkap dng panel kawalan..kt kan mn2 tingkat@pintu bbunyi terus ke panel kawalan yg tlh disetkan no tel. Sistem terdiri dr sensor getaran dng pemancar, sesentuh magnet dng pemancar, remote, panel kawalan,  kotak siren.

Sbb fobia hingga tak bole tidur sy nak share kan sistem ini dengan semua..
Setelah langkah kita ambil kita serahlah segalanya kpd Allah.

active11

  • Pelawat
  • *
  • Posts: 6
Re: pecah umah 2/3g
« Reply #18 on: April 20, 2012, 10:14:04 PM »
Kami sekeluarga dah mengalaminya mcm mawi kene. Rasanya diorg ni penuntutt ilmu yg sama. Pasanglah alarm sistem, AS yg sy nak syorkan wyreles spy tak blh kene potong wyre, ada kod lompat spy penyangak tak blh eksess ke sistem,  boleh connect ke 4 no, boleh on/of dng remote dan handphone walau kita tiada dirumahklu alarm bbunyi..sistem  lengkap dng panel kawalan..kt kan mn2 tingkat@pintu bbunyi terus ke panel kawalan yg tlh disetkan no tel. Sistem terdiri dr sensor getaran dng pemancar, sesentuh magnet dng pemancar, remote, panel kawalan,  kotak siren.

Sbb fobia hingga tak bole tidur sy nak share kan sistem ini dengan semua..
Setelah langkah kita ambil kita serahlah segalanya kpd Allah.

Bagus juga sbb sudi berkongsi...kalau dapat, boleh share sekali contact PENJUAL sistem tersebut.
Rasanya, ramai juga yg nak tahu & pasang alat tu.

Alhamdulillah si penyangak berjaya diberkas!

lizacherish

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 40
Re: pecah umah 2/3g
« Reply #19 on: April 21, 2012, 11:17:10 AM »
Untuk maklumat lanjut mengenai alarm sistem boleh hubungin pn. Noris 016-3456895. Dan untuk dapat pemasangan percuma bagi tau dia Hasliza Bukit Mahkota perkenalkan.
Nnt staff dia dtg kerumah untuk pasang..dengan jaminan dan service after sale.
Nak hubungi sy pun blh 019 330 6738. 

Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota & Taman Impian Putra

Re: pecah umah 2/3g
« Reply #19 on: April 21, 2012, 11:17:10 AM »



MarsisSel

  • MarsisSelOI
  • Pelawat
  • *
  • Posts: 2
  • Gender: Male
  • I Love Putra Mahkota
Online income with mobile
« Reply #20 on: September 11, 2018, 05:27:25 AM »

 
 
OPEN WEBSITE ---> https://goo.gl/iDcUoM
 
.

Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota & Taman Impian Putra

Online income with mobile
« Reply #20 on: September 11, 2018, 05:27:25 AM »