Author Topic: Jana pendapatan 6 angka dalam masa 3 tahun...  (Read 269 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

jazri

  • Pelawat
  • *
  • Posts: 3
  • I Love Putra Mahkota
Jana pendapatan 6 angka dalam masa 3 tahun...
« on: March 24, 2015, 11:59:19 AM »
Inginkan business yang bercirikan di bawah? #Tiada had pendapatan
#Modal permulaan yang rendah
#Tiada peraturan waktu bekerja
#Insentif melancong ke luar negara secara percuma
#Insentif persaraan
#Bonus tahunan
#Tiada boss, anda-lah boss, CEO, MD

Jika business begini yg anda idamkan

Jom sertai saya pada hari Sabtu,
4hb April 2015, 9am-1pm
Tempat : Tingkat 6, Menara Great Eastern,
Jalan Ampang, Kuala Lumpur.

Bersama penceramah jemputan
Dato' Rosyam Noor

Hubungi saya,  Jazri 0126361641
untuk tempahan tempat duduk percuma.

« Last Edit: March 31, 2015, 03:26:04 PM by jazri »

NuraIan

  • Pelawat
  • *
  • Posts: 2
  • I Love Putra Mahkota
Re: Jana pendapatan 6 angka dalam masa 3 tahun...
« Reply #1 on: July 15, 2017, 11:50:55 PM »
Kalau dah meeting kat Great Eastern ni sah2 jadik agen insurans kan ? ...tapi jadik agen mmg kaya ooo...aku percaya mmg bole dpt pendaptan 6 angka ni...

mcm aku , aku tak pandai sgt talk cock ni so untuk aku cara dapatkan duit tambahan ialah buat kerja2 online..bole jadik freelancer, translator , proofreader or kalau nak mencabar sikit , bole try binary option. Kalau berjaya, byk jugak hasilnya..








Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota & Taman Impian Putra

Re: Jana pendapatan 6 angka dalam masa 3 tahun...
« Reply #1 on: July 15, 2017, 11:50:55 PM »