Author Topic: Kenapa Anda Pilih Bukit Mahkota ?  (Read 36215 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Suffian

  • ShahBandar
  • ******
  • Posts: 826
Re: Kenapa Anda Pilih Bukit Mahkota ?
« Reply #135 on: April 23, 2012, 03:16:52 PM »
sebab:

1. strategik sgt.. antara klia dgn kl.. bangi n nilai..
2. Highway.. sgt dekat dgn highway n tol exit..
3. Boleh menumpang Bndar Seri Putra.. ade sekolah, klinik, petronas, secret recepi pun dah aderr...
4. Dapat harga murah utk semi-d pada akhir tahun 2010.. 164k jek.. tuan rumah yg jual x naikkan harga lgsg! =) :D

Murah Rejeki tuan. Alhamdulillah! Ada lagi ke tuan rumah tu?
 :o

mastura

  • Pelawat
  • *
  • Posts: 2
Re: Kenapa Anda Pilih Bukit Mahkota ?
« Reply #136 on: October 08, 2012, 04:47:59 PM »
Saya Pilih Bandar Bukit Mahkota kerana dekat dengan KL dan kawasan dia cool. Pastu unit2 di banyan close tu nampak cantik. :) walau tak sempat beli di banyan close dapat duduk di close lain pun alhamdulillah juga. Mudah2an dapat lah jadi warga di situ awal 2014. Tu pun kalau Allah kurnia rezeki untuk complete kan rumah idaman

ELIZA

  • Pelawat
  • *
  • Posts: 9
  • Gender: Female
  • I Love Putra Mahkota
Re: Kenapa Anda Pilih Bukit Mahkota ?
« Reply #137 on: February 03, 2014, 03:36:07 PM »
salam....
saya mencari rumah di kawasan sini utk berkeluarga
kenapa saya pilih bukit mahkota sebab saya selesa disini jauh dari kesesakan
rate rumah RM700 kebawah....
kalau ada bantu2lah hambaallah ini
0197927107
terima kasih

Trojan5

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2668
  • Gender: Male
Re: Kenapa Anda Pilih Bukit Mahkota ?
« Reply #138 on: February 03, 2014, 10:57:34 PM »
0126520554 Khairul

try kol no nih....

tp sy xtau berapa dia nk sewakan..

ELIZA

  • Pelawat
  • *
  • Posts: 9
  • Gender: Female
  • I Love Putra Mahkota
Re: Kenapa Anda Pilih Bukit Mahkota ?
« Reply #139 on: February 04, 2014, 01:15:09 AM »
terima kasih yer... di atas kesudian nak membantu....
sy try call nanti

Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota & Taman Impian Putra

Re: Kenapa Anda Pilih Bukit Mahkota ?
« Reply #139 on: February 04, 2014, 01:15:09 AM »