Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota & Taman Impian Putra

Komuniti Putra Mahkota => Pemaju & Hartanah => Topic started by: amar on May 19, 2009, 11:56:46 AM

Title: MENCARI RUMAH UNTUK DIJUAL
Post by: amar on May 19, 2009, 11:56:46 AM
MENCARI RUMAH UNTUK DIJUAL DI BUKIT MAHKOTA. DOUBLE/SINGLE STOREY.
PLS INFO
Title: Re: MENCARI RUMAH UNTUK DIJUAL
Post by: frH on May 19, 2009, 12:10:03 PM
cluster house, double storey di seksyen 6.
pn aishah - 017-2825164
Title: Re: MENCARI RUMAH UNTUK DIJUAL
Post by: mierock on May 19, 2009, 01:03:52 PM
ada satu rumah dato apekename tak ingat la aku di jalan bm 5/12. no rumah kalo tak shilap 72.

no tel 0122759113. kona lot. baru renovate
Title: Re: MENCARI RUMAH UNTUK DIJUAL
Post by: namatakpenting on May 19, 2009, 01:51:57 PM
Seri Mawar adalah dua unit untuk dilelong

1. B-1-8, 1st Floor, Blok B, Pangsapuri Seri Mawar (Lelongan Awam, RM57,000, 017-8821990)
2. A-1-36, 1st Floor, Blok A, Apngsapuri Seri Mawar (Lelongan Awam, RM65,000)
Title: Re: MENCARI RUMAH UNTUK DIJUAL
Post by: acya on May 19, 2009, 02:57:28 PM
Kat TIP pun ada rumah nak dijual kat Fasa 4. Tapi no tepon saya tak ambil la pulak, ada gantung kat pagar.
Title: Re: MENCARI RUMAH UNTUK DIJUAL
Post by: Athar Ali on May 20, 2009, 01:27:56 PM
 ;) Saya tgh cari urgent buyer untuk unit A-G-35 Pangsapuri Sri Mawar. Cornet lot. Petak parking depan rumah. Penilaian CIMB ialah 95K tapi saya letak dibawah harga pasaran, 65K Sahaja (boleh runding lagi). Sekarang ada penyewa yang bagus, pandai jaga rumah dan bayaran sewa tak pernah tertunggak. Hubungi 0193303663/0192710149.

Thanks
Title: Re: MENCARI RUMAH UNTUK DIJUAL
Post by: amar on May 22, 2009, 03:24:51 PM
frH. cluster house di seksyen 6 tu, berapa anggaran harganya.
Title: Re: MENCARI RUMAH UNTUK DIJUAL
Post by: frH on May 22, 2009, 05:16:05 PM
250k kalau xsilap..
rumah tu tanah dia besar (lebih besar dpd normal cluster), tu psl mahal sket.
Title: Re: MENCARI RUMAH UNTUK DIJUAL
Post by: ARDotCom on August 01, 2009, 07:42:09 AM
Quote
Saya tgh cari urgent buyer untuk unit A-G-35 Pangsapuri Sri Mawar. Cornet lot. Petak parking depan rumah. Penilaian CIMB ialah 95K tapi saya letak dibawah harga pasaran, 65K Sahaja (boleh runding lagi). Sekarang ada penyewa yang bagus, pandai jaga rumah dan bayaran sewa tak pernah tertunggak. Hubungi 0193303663/0192710149.

Dah ada buyer ker belum? Saya agak berminat....
Title: Re: MENCARI RUMAH UNTUK DIJUAL
Post by: lowq on April 19, 2010, 09:03:12 AM
MENCARI RUMAH UNTUK DIJUAL DI BUKIT MAHKOTA. BANGALORE KAT SECTION 6.
PLS INFO
Title: Re: MENCARI RUMAH UNTUK DIJUAL
Post by: Trojan5 on April 19, 2010, 09:01:08 PM
MENCARI RUMAH UNTUK DIJUAL DI BUKIT MAHKOTA. BANGALORE BANGALOW KAT SECTION 6.
PLS INFO
Title: Re: MENCARI RUMAH UNTUK DIJUAL
Post by: rozita74 on April 20, 2010, 09:15:54 PM
saya ingin menjual rumah cluster
 , xtra tanah ditepi dlm 800sqf, kitchen kabinet,grill wrought iron
 ada wakaf dan pokok mangga + rambutan + jambu + herba2 + pokok bunga
  harga RM270k nego :)
Title: Re: MENCARI RUMAH UNTUK DIJUAL
Post by: wanna be R3 owner on April 20, 2010, 10:31:51 PM
saya ingin menjual rumah cluster
 , xtra tanah ditepi dlm 800sqf, kitchen kabinet,grill wrought iron
 ada wakaf dan pokok mangga + rambutan + jambu + herba2 + pokok bunga
  harga RM270k nego :)

Rumah no. berapa ? Saya berminat, saya dah duduk kat seksyen 6, nak cari rumah untuk kakak.. harga boleh nego lagi kan.. nak contact cam ne? No. saya 019-2671351.
Title: Re: MENCARI RUMAH UNTUK DIJUAL
Post by: rozita74 on April 21, 2010, 03:26:11 PM
to en wannabe
      no 11 jln bm6/26a...sorilah tak dpt nk call ek credit tinggal 2-3 hinggit aje ( ujung bulan ) . nk call
u guna phone biasa tepon pulak rosak baby main baling2 sampai x dengor suara caller. anyway my no is 019 3650646. tq 8)
Title: Re: MENCARI RUMAH UNTUK DIJUAL
Post by: dinikal on January 12, 2011, 11:13:20 PM
ada 2 buah banglo di sek 6 for sale, di jalan BM 6 /1D. gi lah round situ .
Title: Re: MENCARI RUMAH UNTUK DIJUAL
Post by: dragonM on January 30, 2011, 03:05:28 PM
ade single storey kat s3 utk dijual...kalau berminat sila hubungi saya...dd7173@yahoo.com
Title: Re: MENCARI RUMAH UNTUK DIJUAL
Post by: yuhaniz on May 31, 2011, 12:26:13 PM
saya ada rumah untuk di jual putra tropika 22x80
please e mail yuhaniz@mtdc.com.my, or call aniz 0123461954
tak tau macam mana nak iklan
Title: Re: MENCARI RUMAH UNTUK DIJUAL
Post by: Ummi irfan on June 09, 2011, 07:53:07 PM
Saya tengah mencari urgent buyer untuk rumah 2 storey terrace kat seksyen 6..rumah berdekatan surau.
Asking price 300k.tp boleh kurang lg sampai jadik. serius buyer boleh call saya 019-3673123
Title: Re: MENCARI RUMAH UNTUK DIJUAL
Post by: mrs gren on July 09, 2012, 12:37:39 PM
salam... sy sdg cari rumah utk dijual di area bukit mahkota. tolong update jika ade yang nak jual :)
Title: Re: MENCARI RUMAH UNTUK DIJUAL
Post by: Mully on May 01, 2013, 08:18:21 PM
Saya sedang mencari rumah untuk dijual disekitar Bukit Mahkota, BSP dan TIP.
Jika ada info mengenai rumah yang hendak dijual sila pm saya atau hubungi saya di 012-3282040.
Terima kasih
Title: Re: MENCARI RUMAH UNTUK DIJUAL
Post by: zunaidey_m on May 15, 2013, 12:48:08 AM
Salam
Nak cari rumah yg boleh disewa sekitar bukit mahkota ada member nak pindah cepat sebab tukar tempat kerja, kalau ada boleh sms/call zunaidey 012-6478021
Title: Re: MENCARI RUMAH UNTUK DIJUAL
Post by: esprit on August 22, 2014, 04:01:08 PM

Saya perunding hartanah dan mempunyai 2 unit rumah single storey di bukit mahkota sek 5:-

20x60
freehold
3R/2B
Basic unit RM260k
Renovated unit RM300k

pls wassap : 0129140093
Title: Re: MENCARI RUMAH UNTUK DIJUAL
Post by: daisypink on November 10, 2014, 04:19:05 PM
Assalam.salam sejahtera.ada rumah coner sec 3 Bkt Mahkota siap renovate nak jual.
harga dalam 400.boleh pm jika minat.tq
Title: MENCARI RUMAH UNTUK DIJUAL
Post by: Rickselr on October 12, 2017, 12:50:46 AM
Assalamualaikum...
kepada kengkawa yang berada di johor bahru...putri nak mintak tlg daripada kalian....sekarang putri n member putri sedang mencari rumah sewa...kalau boleh yang ada sekitar kawasan Hutan Bandar...sebab putri mengajar di area nie...rate sekitar RM500 ke bawah. Putri nak rumah teres...

segalanya putri dahului dengan ucapan terima kasih...

sekian...
Title: MENCARI RUMAH UNTUK DIJUAL
Post by: Dolphinnek on September 20, 2018, 04:48:29 AM
Saya jual rumah pribadi tanpa perantara di jalan godean km 4,5 Yogyakarta, Dekat ke Malioboro, 157/96 Harga 650juta saja. Bapak Taufik 0899-680-9749