Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota & Taman Impian Putra

Komuniti Putra Mahkota => Putra-Mahkota.com => Topic started by: OffshoreMan on October 14, 2009, 01:24:52 AM

Title: Iklankan Produk & Perkhidmatan anda di sini.
Post by: OffshoreMan on October 14, 2009, 01:24:52 AM
Assalamualaikum,

Hari ini saya melancarkan perkhidmatan iklan.

SYARAT:
1. Buat masa ini, Percuma.
2. Banner berukuran 468x60 pixel.
3. Redirection ke Post kat forum ini yg berkaitan dengan perkhidmatan anda.
4. Terbuka hanya kepada perkhidmatan sekitar Putra-Mahkota.
5. Lokasi iklan buat masa ini adalah Bucu atas sebelah kanan.  Antara kawasan lain yg di kenalpasti adalah Header & In between Posts.

Syarat lain?  Anda di jemput utk menokok tambah syarat di atas. 

Anda juga boleh mencadangkan kadar bayaran yg dikenakan jika sampai masa dan ketika bayaran 'terpaksa' dikenakan...  :P
Title: Re: Iklankan Produk & Perkhidmatan anda di sini.
Post by: [email protected] on October 15, 2009, 01:29:06 AM
Assalamualaikum,

Hari ini saya melancarkan perkhidmatan iklan.

SYARAT:
1. Buat masa ini, Percuma.
2. Banner berukuran 468x60 pixel.
3. Redirection ke Post kat forum ini yg berkaitan dengan perkhidmatan anda.
4. Terbuka hanya kepada perkhidmatan sekitar Putra-Mahkota.
5. Lokasi iklan buat masa ini adalah Bucu atas sebelah kanan.  Antara kawasan lain yg di kenalpasti adalah Header & In between Posts.

Syarat lain?  Anda di jemput utk menokok tambah syarat di atas. 

Anda juga boleh mencadangkan kadar bayaran yg dikenakan jika sampai masa dan ketika bayaran 'terpaksa' dikenakan...  :P

-buat masa ni saya cadangkan boss buat banner donation untuk forum nie pun okay..ikhlas bagi mereka yang nak support forum nie...
Title: Re: Iklankan Produk & Perkhidmatan anda di sini.
Post by: [email protected] on October 15, 2009, 01:35:55 AM
harga yang boss kena tetapkan adalah mengikut tahap traffic flow kat forum nie la sehari..tu yang biasanya menjadi ukuran di mana2 forum atau portal. Boleh bandingkan dengan lelong.com.my atau cari.com.my..makin popular makin caj tinggi la..sampai masa bandwith forum nie dah berat nak tukau server pulakkan.. ;D
Title: Re: Iklankan Produk & Perkhidmatan anda di sini.
Post by: [email protected] on October 15, 2009, 01:37:40 AM
Assalamualaikum,

Hari ini saya melancarkan perkhidmatan iklan.

SYARAT:
1. Buat masa ini, Percuma.
2. Banner berukuran 468x60 pixel.
3. Redirection ke Post kat forum ini yg berkaitan dengan perkhidmatan anda.
4. Terbuka hanya kepada perkhidmatan sekitar Putra-Mahkota.
5. Lokasi iklan buat masa ini adalah Bucu atas sebelah kanan.  Antara kawasan lain yg di kenalpasti adalah Header & In between Posts.

Syarat lain?  Anda di jemput utk menokok tambah syarat di atas. 

Anda juga boleh mencadangkan kadar bayaran yg dikenakan jika sampai masa dan ketika bayaran 'terpaksa' dikenakan...  :P

iklan tu yang nak hantar kena tempek kat sini ker...kalau yer sat lagie saya letak la...
Title: Re: Iklankan Produk & Perkhidmatan anda di sini.
Post by: [email protected] on October 15, 2009, 01:57:14 AM
link thread yang berkaitan dengan banner
http://putra-mahkota.com/forum/index.php?topic=2531.msg24783;topicseen#msg24783 (http://putra-mahkota.com/forum/index.php?topic=2531.msg24783;topicseen#msg24783)

(http://i251.photobucket.com/albums/gg309/mybob2u/banner.gif)
Title: Re: Iklankan Produk & Perkhidmatan anda di sini.
Post by: OffshoreMan on October 15, 2009, 10:03:05 AM
ok.. done.. iklan dah di masukkan
Title: Re: Iklankan Produk & Perkhidmatan anda di sini.
Post by: syira on October 15, 2009, 04:16:26 PM
en sulaiman.. kalau yg ni boleh ker ???

Perkhidmatan yang disediakan :
Antique Gate , Antique Staircase, Automatic Gate, Awning, Fencing, Iron Gate, Metal Work’s & Construction, Renovation Etc..

UNTUK MAKLUMAT LANJUT & HARGA ISTIMEWA SILA HUBUNGI : -
ARZEX ENTERPRISE
PHONE : 012 - 932 4812 (RAZALI)
H/PHONE : 017 - 365 1248 (ZATTY)

HARGA MASIH BOLEH DIRUNDING


Title: Re: Iklankan Produk & Perkhidmatan anda di sini.
Post by: [email protected] on October 16, 2009, 08:24:40 AM
ok.. done.. iklan dah di masukkan

terima kasih boss
Title: Re: Iklankan Produk & Perkhidmatan anda di sini.
Post by: OffshoreMan on October 16, 2009, 09:41:56 AM
en sulaiman.. kalau yg ni boleh ker ???

Perkhidmatan yang disediakan :
Antique Gate , Antique Staircase, Automatic Gate, Awning, Fencing, Iron Gate, Metal Work’s & Construction, Renovation Etc..

UNTUK MAKLUMAT LANJUT & HARGA ISTIMEWA SILA HUBUNGI : -
ARZEX ENTERPRISE
PHONE : 012 - 932 4812 (RAZALI)
H/PHONE : 017 - 365 1248 (ZATTY)

HARGA MASIH BOLEH DIRUNDING


Boleh je... make sure :

1. anda buat satu post berkenaan perkhidmatan anda... dan support sebarang pertanyaan di sana.
2. Buat banner dan ATTACH banner tu kat sini.

Title: Re: Iklankan Produk & Perkhidmatan anda di sini.
Post by: syira on October 16, 2009, 12:11:48 PM
ok.. nnti saya postkan.. TQ :)
Title: Business Buletin
Post by: telogoreng on October 31, 2009, 12:38:17 PM
Assalamualaikum,

Saya ada link berkenaan dengan Pengurusan hidup.
Tiada paksaan, apa yang baik kita kongsi

Bolelah explore link dibawah!!!!

<a href="http://0012aoqfjuh24y2mt9geuvni8e.hop.********.net/" target="_top">Click Here!</a> ;)
Title: Re: Iklankan Produk & Perkhidmatan anda di sini.
Post by: pukat_tarik on November 02, 2009, 09:41:44 AM
thread Imtiyaaz Nano Alkaline Water Filter
http://putra-mahkota.com/forum/index.php?topic=1895.msg25970#new (http://putra-mahkota.com/forum/index.php?topic=1895.msg25970#new)

(http://usera.ImageCave.com/al_qisas/ImtiyaazBanner2.jpg)

tolong add.. En. Sulaiman.. tq
Title: Re: Iklankan Produk & Perkhidmatan anda di sini.
Post by: OffshoreMan on November 21, 2009, 07:32:45 PM
sudah di masukkan.  hanya tunggu google cache new codes tu.  Sebab code iklan saya riding google adsense.
Title: Re: Iklankan Produk & Perkhidmatan anda di sini.
Post by: man ismail on November 24, 2009, 12:14:28 PM
(http://i169.photobucket.com/albums/u229/zalhilmy/adv_BROZ.jpg)

kami menyediakan perkhidmatan fotografi untuk event, potraiture, studio & wedding
selain itu, kami menyediakan perkhidmatan advertising & printing (banner,letterhead, resit, kad kahwin dll)

office kami BROZ Graphic Design di
15A tingkat 1, jalan seri putra 1/4, bdr seri putra bangi
(di atas Restoran Aruna Tom Yam)

p/s: thanks memberi ruang untuk pengiklanan

Title: Re: Iklankan Produk & Perkhidmatan anda di sini.
Post by: zulkifle on December 06, 2009, 03:04:39 AM
kalau saya nak letak iklan topup boleh tak.... :D :D
Title: Re: Iklankan Produk & Perkhidmatan anda di sini.
Post by: OffshoreMan on December 14, 2009, 12:23:17 AM
Sila patuhi semua syarat yg saya kenakan sblm iklan anda saya masukkan ke dlm section di atas.
Title: Re: Iklankan Produk & Perkhidmatan anda di sini.
Post by: OffshoreMan on December 15, 2009, 11:06:02 PM
Promosi Utk Kelab Teh Tarik Putra Mahkota!

Banner dah di masukkan kat atas tu...

http://putra-mahkota.com/forum/index.php?topic=1858.0 (http://putra-mahkota.com/forum/index.php?topic=1858.0)
Title: Re: Iklankan Produk & Perkhidmatan anda di sini.
Post by: putra1500 on December 28, 2009, 04:33:06 AM
Salam,

Ini Banner untuk web komuniti Seri Putra. Kalau moderator boleh letak kat mana2 dalam forum nie.

Terima kasih bebanyak.


(http://img412.imageshack.us/img412/6761/457232222635d8em3.jpg) (http://www.bandarseriputra.info)
Title: Re: Iklankan Produk & Perkhidmatan anda di sini.
Post by: OffshoreMan on December 28, 2009, 10:36:11 PM
done...
Title: Re: Iklankan Produk & Perkhidmatan anda di sini.
Post by: tokbatin on January 09, 2010, 03:56:25 PM
Salam,yang ni boleh ke tuan...promote batik kite nih.
terima kasih banyak2
Title: Re: Iklankan Produk & Perkhidmatan anda di sini.
Post by: aeimila on January 10, 2010, 03:18:10 AM
Assalamualaikum,

Boleh ke nak tumpang letak banner kat sini ? Mesti link dengan thread pasal produk ni ke ? Harap dapat membantu.

(http://i874.photobucket.com/albums/ab309/aeimila/Banner.jpg)

Terima kasih.
Title: Re: Iklankan Produk & Perkhidmatan anda di sini.
Post by: F4iring on April 05, 2010, 09:50:14 AM
saya tak faham
mcm mana nak iklan kan barang saya ini
portable swimming pools
PROMOSI – PORTABLE SWIMMING POOL

EASY SET POOL

Harga Asal : RM350.00

Harga Promosi :RM300.00

Kolam sahaja. Tiada Accessori. Pump angin dijual berasingan RM30.00

Senang untuk digunakan :

1. Bentangkan kolam

2. Pump angin ke dalam ruangan angin kolam.

3. Masukkan air ke dalam kolam.

Juga terdapat lain-lain pilihan kolam

SESIAPA BERMINAT HUBUNGI ZAKI – 0196352835

[email protected]

Cepat! Stok terhad. sementara stok masih ada.

Saiz kolam yang dalam promosi jenis 8 kaki diameter x 2 kaki tinggi

Saiz kolam lain 10 kaki, 15 kaki, 24 kaki, 28 kaki dan paling besar 32 kaki

cuba baca ni...post yg terdahulu...

en sulaiman.. kalau yg ni boleh ker ???

Perkhidmatan yang disediakan :
Antique Gate , Antique Staircase, Automatic Gate, Awning, Fencing, Iron Gate, Metal Work’s & Construction, Renovation Etc..

UNTUK MAKLUMAT LANJUT & HARGA ISTIMEWA SILA HUBUNGI : -
ARZEX ENTERPRISE
PHONE : 012 - 932 4812 (RAZALI)
H/PHONE : 017 - 365 1248 (ZATTY)

HARGA MASIH BOLEH DIRUNDING


Boleh je... make sure :

1. anda buat satu post berkenaan perkhidmatan anda... dan support sebarang pertanyaan di sana.
2. Buat banner dan ATTACH banner tu kat sini.


Title: Re: Iklankan Produk & Perkhidmatan anda di sini.
Post by: NurAnuar on June 16, 2010, 09:34:40 PM
Banner boleh tolong buatkan, ke?
Title: Re: Iklankan Produk & Perkhidmatan anda di sini.
Post by: putra frozen on September 20, 2010, 11:03:48 PM
salam semua sy ni bru dlm dunia it ni
leh tlg tunjukkan cam ne nak wat iklan disini
terimakasih n slm aidil fitri semua... ;D
Title: Re: Iklankan Produk & Perkhidmatan anda di sini.
Post by: neosue on October 05, 2010, 12:35:29 PM
salam..
sy pon orang baru di sini dan tggl di putra villa seksyen 7 bdr seri putra..

saya juga ingin mengiklan kan produk saya..
sekiranya saya jual pelbagai jenis produk.. nak letak d mana yer..
harap dapat membantu.. teeima kasih..
Title: PINJAMAN PERIBADI UNTUK KAKITANGAN KERAJAAN
Post by: izah on October 21, 2010, 10:11:31 AM
Koperasi1Malaysia telah ditubuhkan pada 01 March 2006.

Kita merupakan sebuah pusat perkhidmatan pinjaman koperasi yang terdiri daripada kebanyakan koperasi yang ada di pasaran, pinjaman peribadi khas untuk pegawai atau kakitangan kerajaan yang kena blacklist atau criss bank tempatan.
Pinjaman Peribadi Koperasi.


***** Telah di edit krn belum cukup syarat utk mengiklan.
Title: Re: Iklankan Produk & Perkhidmatan anda di sini.
Post by: mImOsaPudiCa on October 21, 2010, 10:23:36 AM
npa carik k/tgn kerajaan.... diorg ni dh mmg mudah nk wt lon...lon umh...kete...komputer...sumer ade...bank pn sng2 jer nk bg lon kt diorg...
carik la usahawan...org yg kje swasta...org yg kje sendiri ke....diorg ni ssah sket nk wt lon....ksian kt diorg....  ::)
Title: Re: Iklankan Produk & Perkhidmatan anda di sini.
Post by: MsSpectra on October 21, 2010, 10:33:57 AM
npa carik k/tgn kerajaan.... diorg ni dh mmg mudah nk wt lon...lon umh...kete...komputer...sumer ade...bank pn sng2 jer nk bg lon kt diorg...
carik la usahawan...org yg kje swasta...org yg kje sendiri ke....diorg ni ssah sket nk wt lon....ksian kt diorg....  ::)


hehehhhhh..org gomen kan lepas retired dpt duit pencen..so bleh byr utang2...org swasta or GLC cm kami nih lepas retired, ada duit EPF jer..dan ko op ni selalunyer wt potongan melalui biro angkasa yg hanya utk org gomen je kannn.. :) :)
tp klu bg pinjaman kat usahawan, tu bagus..mcm AIM..TEKUN..MARA...tolong usahawan yg baru nak bertatih.. ::) ::)
Title: Re: Iklankan Produk & Perkhidmatan anda di sini.
Post by: mImOsaPudiCa on October 21, 2010, 10:45:21 AM
npa carik k/tgn kerajaan.... diorg ni dh mmg mudah nk wt lon...lon umh...kete...komputer...sumer ade...bank pn sng2 jer nk bg lon kt diorg...
carik la usahawan...org yg kje swasta...org yg kje sendiri ke....diorg ni ssah sket nk wt lon....ksian kt diorg....  ::)


hehehhhhh..org gomen kan lepas retired dpt duit pencen..so bleh byr utang2...org swasta or GLC cm kami nih lepas retired, ada duit EPF jer..dan ko op ni selalunyer wt potongan melalui biro angkasa yg hanya utk org gomen je kannn.. :) :)
tp klu bg pinjaman kat usahawan, tu bagus..mcm AIM..TEKUN..MARA...tolong usahawan yg baru nak bertatih.. ::) ::)


hehehe...biasa klu cri org krajaan...bkn nk tlg...tp nk utg...  ;D
Title: Re: Iklankan Produk & Perkhidmatan anda di sini.
Post by: MsSpectra on October 21, 2010, 11:40:40 AM
hehehe...biasa klu cri org krajaan...bkn nk tlg...tp nk utg...  ;D

thihihihiiii...org gomen yg jawab...den org GLC... ;) ;)
Title: Re: Iklankan Produk & Perkhidmatan anda di sini.
Post by: fiza on November 20, 2010, 09:21:13 PM
Salam...

Macam maner nak buat kat cini....tak faham, jelaskan sikit....tqqq
Title: Re: Iklankan Produk & Perkhidmatan anda di sini.
Post by: azliza on November 20, 2010, 11:30:54 PM
Saya pun nak tumpang iklan.Macam ni ok tak?

Kami ada menjual telekung dari Tanah Abang,Indonesia (safa marwah, syfa rahman, hajar aswad, raissa, rahayu dan lain-lain)
dan jubah Dubai, Syria, Mekah (saiz 52,54,56 dan 58) dengan harga berpatutan. Selain itu,kami juga menjual inai kuku, inai rambut, celak dan pewangi tanpa alkohol.

Berminat, hubungi Pn Iza xxxxxxxx
Title: Re: Iklankan Produk & Perkhidmatan anda di sini.
Post by: Matahati on November 21, 2010, 12:13:38 AM
azliza & fiza,

Salam....mmg boleh mengiklan di forum ini tapi syarat posting minima 10 posts.

Sila baca syarat2 nya utk mengiklan. TQ
Title: Re: Iklankan Produk & Perkhidmatan anda di sini.
Post by: auntjunk on November 21, 2010, 03:59:57 PM
Saya pun rasanya nak iklan kan di forum ni....nanti saya cukup kan syarat2 yang diperlukan
Title: Jom Mengaji Qur'an!
Post by: alhawari on November 29, 2010, 11:30:08 PM
Joom kita mengaji Qur'an!

www.mengaji.my (http://www.mengaji.my)
Title: Re: Iklankan Produk & Perkhidmatan anda di sini.
Post by: mohd on March 03, 2011, 09:35:31 PM

Kami mengusahakan bengkel berasaskan besi..dlm erti kata lain mahir dlm
membuat pelbagai jenis buatan grill besi rumah , ampaian kain ,awning dan polycarbonate . Bukan kapal kargo atau kimpalan kargo. Walau bagaimanapun sekiranya anda berminat bolehlah terus menghubungi sy di talian : 014 * 6330377 *..TK..
Title: Re: Iklankan Produk & Perkhidmatan anda di sini.
Post by: akumie on March 03, 2011, 10:25:39 PM
SALAM ...saya pembuat gril biasa or w.i...sengkuap or awning..termurah dlm pahang..nak test market dlm nie....xxxxxx..sms kalau saya xjawab tipon...pasti murah 500 to 1k berbanding sebut harga bengkel2 lain..utk sebijik rumah la...like 6 kpg tingkap 4x6..sliding door 10x7,2set...door 3x7,2 kpg...sisip angin 2x4,3 kpg...n ada prezen ampai kain use paip nako panjang 10 kaki 2 level...besi wrought iron semua nie, kos dlm 4k below...tidak termasuk kos transpot kecuali dlm area tertentu yg berdekatan dgn bengkel saya..ok terima kasih pd yg sudi membaca posting ini..penghargaan pd yg sudi menempah grill dgn saya..sebenarnya join nie just nak bg bantuan dr segi sebut harga,hasil buatan...or sebagaainya berkaitan gril rumah...jika nak amek oder tuan2 semua amat lah menjadi kesulitan bg saya coz lokasi sy yg jauh  dr tpt tuan2..tapi kalau kena dgn keadaan.. sy bisa amek jer oder xkira jauh dekat dah...atau kalau tuan2 ade sedara mara dlm jengka,jerantut,maran,temerloh,bentong ,karak hatta kuantan pun...bolehlah rekemen oder dgn saya..kol bg tau saiz berapa2..dpt la tau kos gril or sebagainya...kos gril w.i or besi biasa bergantung pd patent ..harap maklum..

Nota: sila ikut syarat untuk mengiklan
Title: Re: Iklankan Produk & Perkhidmatan anda di sini.
Post by: acik on March 06, 2011, 05:14:06 PM
assalam...tuan moderator..saya x faham kena buat 10 post sblm iklan tu..ape ke bende maksudnyer??? hehe..baru nak celik IT
Title: Re: Iklankan Produk & Perkhidmatan anda di sini.
Post by: tebbaloi on March 06, 2011, 07:54:46 PM
assalam...tuan moderator..saya x faham kena buat 10 post sblm iklan tu..ape ke bende maksudnyer??? hehe..baru nak celik IT

biar saya jawab bagi pihak mod ok. 10 post tu maksudnya, 10 posting atau 10x acik post dalam forum ni.
Title: Re: Iklankan Produk & Perkhidmatan anda di sini.
Post by: acik on March 07, 2011, 09:38:11 AM
tebbaloi nak kena post benda yg sama ke ? atau tukar2?...thx krn sudi jawab soalan2 saya... (sah2 saya x faham =))
Title: Re: Iklankan Produk & Perkhidmatan anda di sini.
Post by: Baghdad Kafe on March 25, 2011, 01:52:57 AM
Salam...

Tuan Moderator...

Macamana nak hantar banner untuk iklan ye..

Thanks.
Title: Re: Iklankan Produk & Perkhidmatan anda di sini.
Post by: che yusof on April 21, 2011, 09:35:48 AM
Assalamualaikum,

Hari ini saya melancarkan perkhidmatan iklan.

SYARAT:
1. Buat masa ini, Percuma.
2. Banner berukuran 468x60 pixel.
3. Redirection ke Post kat forum ini yg berkaitan dengan perkhidmatan anda.
4. Terbuka hanya kepada perkhidmatan sekitar Putra-Mahkota.
5. Lokasi iklan buat masa ini adalah Bucu atas sebelah kanan.  Antara kawasan lain yg di kenalpasti adalah Header & In between Posts.

Syarat lain?  Anda di jemput utk menokok tambah syarat di atas. 

Anda juga boleh mencadangkan kadar bayaran yg dikenakan jika sampai masa dan ketika bayaran 'terpaksa' dikenakan...  :P
Title: Re: Iklankan Produk & Perkhidmatan anda di sini.
Post by: che yusof on April 22, 2011, 08:43:30 AM
Assalamualaikum,

Hari ini saya melancarkan perkhidmatan iklan.

SYARAT:
1. Buat masa ini, Percuma.
2. Banner berukuran 468x60 pixel.
3. Redirection ke Post kat forum ini yg berkaitan dengan perkhidmatan anda.
4. Terbuka hanya kepada perkhidmatan sekitar Putra-Mahkota.
5. Lokasi iklan buat masa ini adalah Bucu atas sebelah kanan.  Antara kawasan lain yg di kenalpasti adalah Header & In between Posts.

Syarat lain?  Anda di jemput utk menokok tambah syarat di atas. 

Anda juga boleh mencadangkan kadar bayaran yg dikenakan jika sampai masa dan ketika bayaran 'terpaksa' dikenakan...  :P
Title: Re: Iklankan Produk & Perkhidmatan anda di sini.
Post by: maarofmohdnoor on April 23, 2011, 08:44:19 PM
Topic
syarikat berpengaman luas dalam pembinaan pagar letrik  seperti berikut:
Syarat

1. Membekal dan membina pagar eletrik haiwan liar
2. Membuat sistem pagar electrik untuk kediaman
3. Service selepas jualan

email : Agro_teknikxxxxx/u]


-supplier contract-

Nota: Tak cukup syarat mengiklan
Title: Re: Iklankan Produk & Perkhidmatan anda di sini.
Post by: anjungsuri on June 16, 2011, 05:16:41 PM
Salam...

Err... Tuan admin, masih percuma lagi ke untuk letak iklan banner diatas tu.. huhu.. TQ
Title: Re: Iklankan Produk & Perkhidmatan anda di sini.
Post by: MK on July 27, 2011, 10:30:18 AM
Bagaimana caranya nak iklan?
Title: Re: Iklankan Produk & Perkhidmatan anda di sini.
Post by: Matahati on July 27, 2011, 11:02:16 AM
Bagaimana caranya nak iklan?

Cukupkan post anda kpd 10 posting. Kemudian bukak thread iklan anda utk promoikan iklan anda.

Jika ada banner berukuran 468x60 pixel., postkan disini dan minta tuan admin letakan di sudut atas.
Title: Re: Iklankan Produk & Perkhidmatan anda di sini.
Post by: kedainasfa on July 27, 2011, 04:46:36 PM
Bagaimana caranya nak iklan?

Cukupkan post anda kpd 10 posting. Kemudian bukak thread iklan anda utk promoikan iklan anda.

Jika ada banner berukuran 468x60 pixel., postkan disini dan minta tuan admin letakan di sudut atas.

tuan, iklan banner 468x60 tu free ke kene bayar?
Title: Re: Iklankan Produk & Perkhidmatan anda di sini.
Post by: norlizamdsaad on October 16, 2011, 04:01:24 AM
perkhidmatan menjahit pakaian wanita terutamanya baju kurung (semua jenis baju kurang )
tempahan name tag  sulam,sulam tuala,sulam nama pada pakaian contohnya telekung haji,cadar dan sebagainya.
harga berpatutan dan murah.Dari rm 35. berminat  hubungi 0196953591 (eizadesign)
Title: Re: Iklankan Produk & Perkhidmatan anda di sini.
Post by: advel on December 29, 2011, 09:07:23 PM
macam mana boleh iklankan perkhidmatan kami? tolong tunjukkan. TK
Title: Re: Iklankan Produk & Perkhidmatan anda di sini.
Post by: amran on June 20, 2012, 09:10:58 AM
Stokin VKEN ( Ultimate energy socks)
RM 180.00/ Pair
VKEN Ulimate Energy Socks menjadikan anda lebih sihat dan bertenaga. Keberkesanannya telah terbukti membantu ramai pesakit darah tinggi, kencing manis, stroke, migraine, gaut,kebas-kebas kaki dan sakit-sakit sendi. Teknik jahitan yang unik memberikan keselesaan umpama berkaki ayam di atas permaidani lembut. Berfungsi merawat serta membantu peredaran darah lebih lancar dan oksigen dalam darah yang cukup memberikan anda kesihatan yang luar biasa. Anda dapat rasa perubahan dalam masa 15-30 minit.Terbukti berkesan .
Stokin ni adalah produk teknologi dari jepun,teknologi nano.Di buat di Taiwan..Di dalam stokin mengandungi 3 bahan iaitu Laha gunung berapi, titanium dan arang batu putih.. Fungsi 3 bahan ini adalah
Laha gunung berapi: mencairkan darah pekat, membakar kolestrol dalam darah dan sisa makanan yg tidak dihadamkan bertahun lamanya didalam darah dalam masa yg sama memberi oksigen dalam darah.
Titanium: mengaktifkan sel-sel lemah dalam badan disebabkan radiasi yg tidak patut ada dalam badan contoh radiasi telefon . Dengan ada nya titanium ini memberi tenaga kepada pesakit
Arang batu putih: sebagai ejen anti-pereputan dan menyah bau kaki (fungsi sama seperti dutox yg tmpal di telapak kaki)
Gabungan ketiga-tiga elemen atau bahan ni didalam stokin vken membolehkan peredaran darah lebih lancar dan darah mempunyai oksigen yang cukup.
Antara penyakit Yang Dapat Diatasi Oleh Stokin VKEN
TEKANAN DARAH TINGGI ~GAUT~KENCING MANIS~ASMA~SERING
PENAT~MUDAH MENGANTUK~KOLESTROL~STROK~SERING KEBAS-
KEBAS~TEKANAN JANTUNG~KENCING TAK LAWAS~KURANG
BERTENAGA~SAKIT SENDI~SERING KEBAS-KEBAS
Ketahanan stokin 5-7 tahun.Dari segi jangka hayat.Satu masa nanti stokin akan reput dgn sendri dan ini menujukkan life time dah habis.Boleh di tanam didalam pasu bunga dijadikan sebagai baja.
Boleh dicuci dgn mesin basuh dan boleh dijemur dibawah pancaran matahari.
Kita amat mengalakkan supaya stokin ni dijemur dibawah sinaran matahari pagi antara jam 8-12 tghri.Stokin akan menyerap vitamin E pada matahari dan amat baik untk badan kita.
Dtg dgn 1 saiz.kaki kecik atau besar semua boleh pakai dah lebih selesa.
Berminat : Hubungi saya 012-6612132
Title: Untuk Dijual Pure Marine Collagen/Dry Seaweed/Rumpai laut Asli
Post by: sipadanmabul on February 21, 2013, 02:51:59 PM
(http://file:///C:/Users/Oceanstar/Desktop/StikerPMC.jpg)

Dry Seaweed
Berat   : 100gram
Harga :  rm 15 (GOLD) RM 20 (purple) *harga termasuk kos penghantaran

Kami sedia menerima tempahan sehingga 100kg-1Ton metric.
Call:[email protected]

mencari pemborong/agen yang ingin berniaga, kami mampu membekalkan anda sehingga 100kg-1ton matric sekali pesan.
kepada pemborong kami memberikan harga yang menarik untuk anda.

senarai harga seperti dibawah!!!
SEAWEED/AGAR-AGAR KERING
 
Bil
 
Gred
 
Warna
 
KG/gram
 

1.
 

AAA (3A)
 

Purple
 
>lebih  10 KG = RM 35
>lebih  50 KG = RM 30
>lebih  200KG= RM 27
>lebih  500KG= RM 25
 

2.
 

AA (2A)
 

Gold
 
>lebih 10 KG = RM 30
>lebih 50 KG = RM 27
>lebih 200KG= RM 25
>lebih 500KG= RM 20

untuk tempahan :
[email protected]@email: +6012-6471869 mieza
[email protected]
[email protected]
(http://)
Pangsapuri Sri Melati
Bandar Seri Putra
Selangor Darul Ehsan..
Title: Re: Iklankan Produk & Perkhidmatan anda di sini.
Post by: xwindow on November 25, 2014, 05:10:38 PM

Assalamualaikum,

nampaknya thread ni dah lama tak update. saya nak bertanya sekali lagi kpd TT thread ni ttg bagaimana nak iklankan service atau produk kita dlm forum ni?

Ada rules ataupun cara terbaru?
Title: Iklankan Produk Perkhidmatan anda di sini
Post by: Barryapede on July 14, 2019, 02:14:17 AM
Armada spooring&balancing mengatasi permasalahan kaki kaki pada kendaraan anda, karena kaki kaki kendaraan adalah bagian yang fatal kalau diabaikan jadi sering"lah check kondisi kaki kaki kendaraan anda terutama sebelum bepergian. Ingat safety.