Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota & Taman Impian Putra

Komuniti Putra Mahkota => Bandar Seri Putra => SeriPutra5 => Topic started by: namatakpenting on October 20, 2010, 06:22:19 PM

Title: ** SP5 ** Kempen 1 Kerusi 1 Keluarga (1F1C)
Post by: namatakpenting on October 20, 2010, 06:22:19 PM
Buat warga SP5, anda digalakkan untuk menyumbang untuk kempen 1 Kerusi 1 Keluarga (1F1C). Jumlah sumbangan adalah sekitar RM25 sebuah tetapi tidak tertakluk kepada hanya satu kerusi. Warga SP5 yang ingin menyumbang lebih pun digalakkan. Ini salah satu cara untuk mengurangkan kos penyewaan kerusi untuk sebarang aktiviti SP5. Dalam pada itu, warga SP5 juga boleh menggunakan kemudahan ini jika ada sebarang aktiviti.

Rancangannya, akan digunakan untuk majlis qurban akan datang.

Marilah sama-sama menyumbang.

(http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs757.snc4/65794_458171367995_163419787995_5334539_3163945_n.jpg)
Title: Re: ** SP5 ** Kempen 1 Kerusi 1 Keluarga (1F1C)
Post by: WIN on October 20, 2010, 10:46:20 PM
Idea yg bgs. Mcm 'pakat' kat kg. Psoalannya c tu nnt nak simpan kat minute? Ada stor ke apa? Saja tny sbb berkenan kat idea ni.
Title: Re: ** SP5 ** Kempen 1 Kerusi 1 Keluarga (1F1C)
Post by: CaptRahman on October 21, 2010, 08:55:11 AM
Idea yg bgs. Mcm 'pakat' kat kg. Psoalannya c tu nnt nak simpan kat minute? Ada stor ke apa? Saja tny sbb berkenan kat idea ni.
Simpan aje kat rumah AS... ;D ;D
Title: Re: ** SP5 ** Kempen 1 Kerusi 1 Keluarga (1F1C)
Post by: namatakpenting on October 21, 2010, 11:33:44 AM
setakat ini, perancangannya simpan di salah sebuah rumah kosong. Tapi untuk jangka panjang, mungkin akan buat store/kabin.
insya-Allah kalau dah ada store/kabin, akan beli pula khemah

Idea yg bgs. Mcm 'pakat' kat kg. Psoalannya c tu nnt nak simpan kat minute? Ada stor ke apa? Saja tny sbb berkenan kat idea ni.

Mana boleh capt.. rumah saya kecik je

Simpan aje kat rumah AS... ;D ;D
Title: SP5 - Hasil Kempen 1 Kerusi 1 Keluarga (1F1C)
Post by: namatakpenting on November 25, 2010, 08:29:27 PM
(http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs1129.snc4/149143_476049872995_163419787995_5595242_3003995_n.jpg)

Based on our collection from the 1F1C (1 Family 1 Chair) campaign, last Saturday we end up using our own chairs and tables.

Below are some snapshots taken for the chairs and tables.

(http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs468.ash2/74156_475976687995_163419787995_5594055_6529158_n.jpg)

(http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs1204.snc4/155671_475978117995_163419787995_5594110_5161007_n.jpg)

(http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs466.ash2/73966_475976747995_163419787995_5594057_4324281_n.jpg)

(http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs498.ash2/77169_475976782995_163419787995_5594058_5330836_n.jpg)

(http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs1134.snc4/149681_475976867995_163419787995_5594059_5086023_n.jpg)