Author Topic: Pelancaran JimBaran ...  (Read 1640 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

OffshoreMan

  • Administrator
  • Temenggung
  • ***
  • Posts: 1309
  • Gender: Male
  • Cerita Kerja Offshore Oil & Gas di Offshoreman.net
    • Offshore Oil & Gas
Pelancaran JimBaran ...
« on: February 15, 2012, 10:54:59 PM »
Ada sesiapa punya info?

Kalau saya perhatikan,
1. dah start tanam bunga and buat  landscape kat depan sales gallery
2. Rumah contoh dah siap (iyea ke rumah contoh?)
3. Pokok pun dah start nak tanam on the way to section 7.

Bila agaknya pelancaran JimBaran ni... Billboard kat tepi plus tol tu pun dah pudar berkulat...

OffshoreMan

  • Administrator
  • Temenggung
  • ***
  • Posts: 1309
  • Gender: Male
  • Cerita Kerja Offshore Oil & Gas di Offshoreman.net
    • Offshore Oil & Gas
Re: Pelancaran JimBaran ...
« Reply #1 on: February 22, 2012, 11:14:26 AM »
Hari ni, singgah dekat sales Gallery.  Sempat borak dgn Pn. Salmiah.  Pokok2 dan bunga2an ditanam semula, start dari traffic light sampai bulatan club house.  Ini hanyalah operasi routin saja dan tidak kena mengena directly dengan pelancaran Jimbaran Section 7.  Bila tanya pasal Jimbaran, beliau kata tak pasti, tapi indication Mid 2012.  Hopefully dengan kenaikan Section 7, lot bungalow akan aktif semula...

Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota & Taman Impian Putra

Re: Pelancaran JimBaran ...
« Reply #1 on: February 22, 2012, 11:14:26 AM »