Author Topic: SMA Di Bandar Seri Putra  (Read 1483 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

deejaVu

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 21
  • Gender: Female
  • the cutest ever!!!
SMA Di Bandar Seri Putra
« on: May 28, 2012, 09:29:27 PM »
Susahnya nak cari sekolah menengah agama kan? Paling hampir pun (maklumat dr Google) ada di Bandar Baru Salak Tinggi dan Cheras. Di Bandar Seri Putra tiada plan nak buat sekolah menengah agama ke atau sekolah integrasi arab dan sains?

Saya bukan seorang guru, tapi sebagai insan yang ada sedikit latar belakang pengajian Bhs Arab, ternanti-nanti sekolah ini dibuka di sini ;)

sazzahan

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2916
Re: SMA Di Bandar Seri Putra
« Reply #1 on: May 29, 2012, 08:26:57 AM »
kat kajang kan ada  ;D

mossgenio

  • Salah seorang
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 4035
Re: SMA Di Bandar Seri Putra
« Reply #2 on: May 29, 2012, 08:29:21 AM »
Hamidiah di sg ramal.

deejaVu

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 21
  • Gender: Female
  • the cutest ever!!!
Re: SMA Di Bandar Seri Putra
« Reply #3 on: June 27, 2013, 05:37:35 PM »
semua tu berdaftar bawah jakim ke?swasta/persendirian ni 'takut' sikit.. maklumlah skrg ni byk sngt ajaran yg menyimpang2.. tp klu kat BSP ni ade 1 lg best. area Kajang tu dah pack sgt lg2 klu peak hour.

MatPancing

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 84
Re: SMA Di Bandar Seri Putra
« Reply #4 on: June 27, 2013, 10:20:29 PM »
pernah dengar SBI tak?
sekolah bina insan di dlm KUIS

Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota & Taman Impian Putra

Re: SMA Di Bandar Seri Putra
« Reply #4 on: June 27, 2013, 10:20:29 PM »



jana

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 17
Re: SMA Di Bandar Seri Putra
« Reply #5 on: June 28, 2013, 08:53:48 AM »
Sekolah bina insan kuis http://sbi2013.blogspot.com/

Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota & Taman Impian Putra

Re: SMA Di Bandar Seri Putra
« Reply #5 on: June 28, 2013, 08:53:48 AM »