Author Topic: Panduan MengIklan Produk & Perkhidmatan. (Patuhi atau iklan anda di Delete!)  (Read 16228 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Impian_home

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 13
OK.. faham. Bagus jugak ada peraturan camni.

purplish

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 26
ohhh :D

hehe saya da patuhi syarat :D

akan setiasa 'berkampung' kat sini insyaALLAH :D

daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!
ohhh :D

hehe saya da patuhi syarat :D

akan setiasa 'berkampung' kat sini insyaALLAH :D

syarat dah dipenuhi, jadi sila update iklan anda... :D

purplish

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 26
adeh.. nak update cmne tuu?
admin dah remove certain2 link :D
so nak kene buat semula ke cmne tuu :P

daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!
adeh.. nak update cmne tuu?
admin dah remove certain2 link :D
so nak kene buat semula ke cmne tuu :P

buat lain semula atau pegi edit balik post tu..  8)

Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota & Taman Impian Putra




purplish

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 26
adeh.. nak update cmne tuu?
admin dah remove certain2 link :D
so nak kene buat semula ke cmne tuu :P

buat lain semula atau pegi edit balik post tu..  8)


okeyyy rogerr  8)

Rezeki Aulad

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 31
  • Gender: Female
  • Penduduk BSP
    • Teratak Kecil ADAMAYA
Assalamualaikum, saya baru berpindah dari Pangsapuri Seri Mawar ke SP5. Sebenarnya sejak saya beli unit di Seri Mawar tahun 2011, saya dah join forum ni sebagai pemerhati. Saya sangat berbangga menjadi sebahagian dari pensuduk BSP.
Pa&Ma ADAMAYA

pija74

  • Pelawat
  • *
  • Posts: 7
  • I Love Putra Mahkota
InshAllah..perkongsian yg secara baik kita cuba utarakan.

yusriyusra

  • Pelawat
  • *
  • Posts: 1
  • I Love Putra Mahkota
Assalamualaikum tuan, saya baru di sini. Nak tanya, kalau nak iklan barang kat sini selain daripada 10 post, tempoh iklan ada expired tak?

SlowHyGax

  • SlowHyjeadsRD
  • Pelawat
  • *
  • Posts: 1
  • Gender: Male
  • I Love Putra Mahkota

Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota & Taman Impian Putra