Author Topic: Kedai sewa di area bandar seri putra  (Read 4353 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Putihitam

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 11
  • I Love Putra Mahkota
Kedai sewa di area bandar seri putra
« on: December 27, 2012, 02:30:17 PM »
Salam semua..
Saya bercadang nak buka biz kedai jahit area BSP. Saya tgh mencari partner yg juga ingin buka biz untuk menyewa sekali.. Kira sewa akan dibahagi 2. Maksudnya sewa half lot la. Saya x mampu nak sewa full kedai. Sapa2 berminat blh sms 0193057966 noorul. Harga sewa half lot dalam rm800-rm1000. Dekat situ dah ada kedai speedmart,bsn,coolblog,tudung fareeda pej pos dn macam2 lg.

wanzizou

  • Penduduk Tetap
  • ***
  • Posts: 120
  • Gender: Male
  • Zinedine Zidane
Re: Kedai sewa di area bandar seri putra
« Reply #1 on: January 03, 2013, 02:46:17 PM »
di bukit mahkota ada kedai baru siap dibina... sewa disitu mungkin lebih murah utk memulakan perniagaan..  :) ..tapak yg bagus kerana berada betul2 ditepi jalanraya..  ;)

Putihitam

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 11
  • I Love Putra Mahkota
Re: Kedai sewa di area bandar seri putra
« Reply #2 on: January 04, 2013, 03:08:05 PM »
Ya..saya br dpt tahu sewa kt tingkt atas rm800.okla..tp besar kedai tu besar jg..klu dpt kongsi lagi elok.kedai tgkt bwh sama sj dgn kedai bsp belakang Cool blog tu rm3k.tgkt atas 1500.

E-Wellness

  • Pemastautin
  • Penghuni
  • **
  • Posts: 24
  • Gender: Female
  • YOUR ONE-STOP MARTIAL ARTS SOLUTIONS PROVIDER
    • Energizing Wellness Website
Re: Kedai sewa di area bandar seri putra
« Reply #3 on: January 05, 2013, 02:54:25 PM »
di bukit mahkota ada kedai baru siap dibina... sewa disitu mungkin lebih murah utk memulakan perniagaan..  :) ..tapak yg bagus kerana berada betul2 ditepi jalanraya..  ;)

Ada sesiapa tahu berapa sewa kedai di bukit mahkota ni? Saya berminat juga utk buat gym Taekwondo
Energizing Wellness
We provide Wellness related products & services:
1. Taekwondo (WTF) classes for children & ladies
2. Martial Arts Uniform & Equipment supply
3. Nutritional consultation & products

Tel/WHATSAPP: 019-3823494
e-mail: energizingwellness@gmail.com

wanzizou

  • Penduduk Tetap
  • ***
  • Posts: 120
  • Gender: Male
  • Zinedine Zidane
Re: Kedai sewa di area bandar seri putra
« Reply #4 on: January 10, 2013, 03:52:12 PM »
byk nye beza harga...untung sape yg buka kedai kt bukit mahkota tu kn.. kdai seri putra dgn bkt mahkota tu pun bukan jauh...hehehe :D

Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota & Taman Impian Putra

Re: Kedai sewa di area bandar seri putra
« Reply #4 on: January 10, 2013, 03:52:12 PM »



sifu

  • Penghulu
  • ****
  • Posts: 420
Re: Kedai sewa di area bandar seri putra
« Reply #5 on: February 08, 2013, 10:34:43 AM »
Sewa kedai tahun 2013 ni makin naik.. Kami sewa coolblog pun dah 4K..tahunni juga ade kenaikan shoplot di Impian Putra..Trybukit Mahkota..g.luck.k
Taman Impian Putra

smartbroadband

  • Penduduk Tetap
  • ***
  • Posts: 247
Re: Kedai sewa di area bandar seri putra
« Reply #6 on: February 08, 2013, 12:34:50 PM »
Baru ku tahu.. kedai seciput macam tue sewa 4K :o

sazzahan

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2916
Re: Kedai sewa di area bandar seri putra
« Reply #7 on: May 21, 2013, 03:51:47 PM »
Baru ku tahu.. kedai seciput macam tue sewa 4K :o

apatah lagi Haseena Maju kan  :D

mossgenio

  • Salah seorang
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 4035
Re: Kedai sewa di area bandar seri putra
« Reply #8 on: May 31, 2013, 12:39:56 AM »
Haseena tu sewa atau beli?

Jakewyffh

  • NabilSitybi
  • Pelawat
  • *
  • Posts: 3
  • Gender: Male
  • I Love Putra Mahkota
Kedai sewa di area bandar seri putra
« Reply #9 on: October 11, 2017, 10:05:05 AM »
Salam/Pa Kabar semua

saya org baru kat forum, dah 6 bulan berjinak dengan RC plane..banyak lagi nk belajar
duk dekat Seri Putra Bangi, training ground saya kat lot banglo yg masih banyak kosong bersebelahan seri
Putra Bukit Mahkota
kalau ada geng2 area sana, leh Pm saya, hari sabtu pagi saya selalu ada main di sana
I recommend using mt5 ea for profitable business

Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota & Taman Impian Putra

Kedai sewa di area bandar seri putra
« Reply #9 on: October 11, 2017, 10:05:05 AM »