Author Topic: property agent call  (Read 2102 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

nshamr

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 39
property agent call
« on: February 04, 2013, 03:13:48 PM »
salam semua,

saya baru je dapat satu panggilan drp property agent (india) bertanyakan samada saya nak menjual property di anjung or tidak. saya pun wonder macamana la agent ni boleh tau no tepon dan no rumah saya. Bila saya tny mana dpt no, dia ckp dpt drp developer. dia ada semua no-no penghuni di anjung. pelik juga, takkan developer simply nak bg no kat 3rd party.
so saya just nak tny ada tak sesiapa yg dpt call yg sama dikwsn kejiranan sini.

wsalam

OGY VSP-MC(NAKHODA)

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 16
Re: property agent call
« Reply #1 on: February 04, 2013, 11:13:31 PM »
Ni kerja agen2 haram keluar masuk kaw perumahan' buka peti surat yg tak berkunci dan buka surat2 tersebut. Kami juga mengalami perkara yg sama

commodore496

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 20
Re: property agent call
« Reply #2 on: February 12, 2013, 04:46:23 PM »
Saya pun ader terima call dari property agent wanita india 2 minggu lepas tanya nak jual rumah anjung ker tidak. Saya tanya mana dapat no hp. Dia kata dari internet walaupun saya x pernah iklankan umah kat internet.

Tomatoman

  • Penduduk Tetap
  • ***
  • Posts: 137
Re: property agent call
« Reply #3 on: February 13, 2013, 11:20:22 AM »
berapa dia offer utk beli rumah kat Anjung Suasana??

commodore496

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 20
Re: property agent call
« Reply #4 on: February 13, 2013, 04:40:18 PM »
800k standard unit kosong tak ader aper2 reno .

Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota & Taman Impian Putra

Re: property agent call
« Reply #4 on: February 13, 2013, 04:40:18 PM »



Zulhisham GoHartanah

  • Ejen Hartanah Rescom Realty bagi kawasan Bangi, Kajang & Cheras.
  • Penghuni
  • **
  • Posts: 34
  • Gender: Male
  • Ejen Hartanah Rescom Realty
    • Rumah Untuk Dijual Sekitar Bangi, Kajang dan Cheras.
Re: property agent call
« Reply #5 on: May 10, 2013, 11:59:33 AM »
Salam.. di pasaran memang ada orang menjual data-data pemilik rumah. Tak pasti dari mana orang-orang ni dapat. Salah satu sumber ada dari developer. Saya rasa bukan developer yang jual tapi ada orang dalam yang nak cari duit lebih dengan jual kepada orang lain. Sumber2 lain pun ada.

Saya secara peribadi juga ada menerima email dari penjual data ni untuk menjual data-data pemilik rumah.
- Ejen Hartanah Rescom Realty

my

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2882
Re: property agent call
« Reply #6 on: May 10, 2013, 02:54:08 PM »
Salam.. di pasaran memang ada orang menjual data-data pemilik rumah. Tak pasti dari mana orang-orang ni dapat. Salah satu sumber ada dari developer. Saya rasa bukan developer yang jual tapi ada orang dalam yang nak cari duit lebih dengan jual kepada orang lain. Sumber2 lain pun ada.

Saya secara peribadi juga ada menerima email dari penjual data ni untuk menjual data-data pemilik rumah.

 ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Zulhisham GoHartanah

  • Ejen Hartanah Rescom Realty bagi kawasan Bangi, Kajang & Cheras.
  • Penghuni
  • **
  • Posts: 34
  • Gender: Male
  • Ejen Hartanah Rescom Realty
    • Rumah Untuk Dijual Sekitar Bangi, Kajang dan Cheras.
Re: property agent call
« Reply #7 on: May 10, 2013, 04:58:44 PM »
- Ejen Hartanah Rescom Realty

Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota & Taman Impian Putra

Re: property agent call
« Reply #7 on: May 10, 2013, 04:58:44 PM »