Author Topic: "Paling Bagus!" @putra mahkota  (Read 23948 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

stiletto

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 77
  • Gender: Female
Re: "Paling Bagus!" @putra mahkota
« Reply #15 on: June 13, 2008, 11:00:52 AM »
ooppss.. sorry, ayat tak habis.. saya keje kat AmInvestment. kalau area kita nie, mmg takde panel.. tapi kat bdr baru bangi ada la... jauh sangat tu...

xemadi

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 63
  • Gender: Male
Re: "Paling Bagus!" @putra mahkota
« Reply #16 on: June 13, 2008, 11:09:35 AM »
Salam,

Klu korg nak pekena roti canai, pegi ke Nilai 3. Kat pasar borong tu ada satu tempat roti canai mantin. melayu punya. DIa nya rasa ada lain sket dari tori canai mamak. Cubalah... :)

razi

  • NCB 1126
  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 89
  • Gender: Male
  • You'll Never Walk Alone
Re: "Paling Bagus!" @putra mahkota
« Reply #17 on: June 13, 2008, 11:24:50 AM »
ooooo....mcm tuh..
Al-Istirak - Menjana Pendapatan Ummah

namatakpenting

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 6114
  • Gender: Male
Re: "Paling Bagus!" @putra mahkota
« Reply #18 on: June 13, 2008, 11:47:30 AM »
Kalau roti canai saya suka yg dekat Teras Jernang (simpang sebelum sampai UKM). Daripada simpang tu 500m sebelah kiri, ada kedai roti canai... camana nak tahu... banyak kereta parking dekat kedai tu.  Kalau nak makan kena datang sebelum 9.30 pagi.

Gambar boleh tengok kat sini http://hazril.info/blog/?p=8



Salam,

Klu korg nak pekena roti canai, pegi ke Nilai 3. Kat pasar borong tu ada satu tempat roti canai mantin. melayu punya. DIa nya rasa ada lain sket dari tori canai mamak. Cubalah... :)
« Last Edit: June 13, 2008, 05:49:43 PM by akusempoi »

namatakpenting

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 6114
  • Gender: Male
Re: "Paling Bagus!" @putra mahkota
« Reply #19 on: June 13, 2008, 11:51:07 AM »
Pak Mod, apasal bila paste link gambar, tak keluar gambar ek?

Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota & Taman Impian Putra

Re: "Paling Bagus!" @putra mahkota
« Reply #19 on: June 13, 2008, 11:51:07 AM »



OffshoreMan

  • Administrator
  • Temenggung
  • ***
  • Posts: 1309
  • Gender: Male
  • Cerita Kerja Offshore Oil & Gas di Offshoreman.net
    • Offshore Oil & Gas
Re: "Paling Bagus!" @putra mahkota
« Reply #20 on: June 13, 2008, 02:41:28 PM »
utk masukkan image baca kat sini >> Cara cara masukkan image

Advance note : Pastikan source image membenarkan hotlink/directlink...

frugalife

  • Guest
Re: "Paling Bagus!" @putra mahkota
« Reply #21 on: June 13, 2008, 03:37:33 PM »
Kalau roti canai saya suka yg dekat Teras Jernang (simpang sebelum sampai UKM). Daripada simpang tu 500m sebelah kiri, ada kedai roti canai... camana nak tahu... banyak kereta parking dekat kedai tu.  Kalau nak makan kena datang sebelum 9.30 pagi.

Gambar boleh tengok kat sini http://hazril.info/blog/?p=8



Salam,

Klu korg nak pekena roti canai, pegi ke Nilai 3. Kat pasar borong tu ada satu tempat roti canai mantin. melayu punya. DIa nya rasa ada lain sket dari tori canai mamak. Cubalah... :)

yg kat teras jernang tu.. kedainye berkarat sangat!

aku bukan nak kondem.. tp kalau kedai dah kelam.. mcm mana pulak makanannya? pikir2 sendiri

frugalife

  • Guest
Re: "Paling Bagus!" @putra mahkota
« Reply #22 on: June 13, 2008, 03:45:19 PM »
sape dah try... kedai gunting serambi mekah tu?.. yg dekat balai polis..

ok ke?

aku suka kedai gunting sebelah pejabat post.. siap urut lg ;) :D
dulu kedai asal dia sebelah bengkel motor dan farmasi.

namatakpenting

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 6114
  • Gender: Male
Re: "Paling Bagus!" @putra mahkota
« Reply #23 on: June 13, 2008, 05:47:26 PM »
Takat yg saya pergi hanya kedai je tak cantik, tapi tengok dalam kedai oklah... cuma tak delah gi belah belakang kedai tu.

Mungkin next visit boleh tengok lebih teliti.

Quote
yg kat teras jernang tu.. kedainye berkarat sangat!

aku bukan nak kondem.. tp kalau kedai dah kelam.. mcm mana pulak makanannya? pikir2 sendiri

namatakpenting

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 6114
  • Gender: Male
Re: "Paling Bagus!" @putra mahkota
« Reply #24 on: June 13, 2008, 05:50:44 PM »
Ok, mungkin sebab masalah source kot..thanks

utk masukkan image baca kat sini >> Cara cara masukkan image

Advance note : Pastikan source image membenarkan hotlink/directlink...

CaptRahman

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 3560
  • Gender: Male
Re: "Paling Bagus!" @putra mahkota
« Reply #25 on: June 18, 2008, 11:17:52 PM »
Kedai Motor paling bagus dan murah - SPK moto kat depan Melati tu.
Moto besar kalau datang dia tak ambil caj lebih.
Spare part tak de, dia boleh modified. Boleh tolak ansur.
Kedai moto kat Pharmacy Seri Putra tu cekik darah!

Kalau perhidmatan kesihatan -  Klinik Ummu Ammar agak murah juga dan panel ING.
Tapi, kalau patient lelaki dia check ala kadar aje. Check dari jauh je!

MaSsArO

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 40
Re: "Paling Bagus!" @putra mahkota
« Reply #26 on: June 27, 2008, 11:50:16 AM »
Emm Klinik Ummu Aimar ni... Selalu bawak anak ke situ... Ada satu doc lelaki kat situ ... aku panggil doc Rasa sbb dia cakap.... "Saya RASAlah anak En ni kena demam campak ni....". Aku ingat dulu dia nak jadi chef sekali tertukar profesyen  ;D. Sbb tu kalau aku gi klinik ni tgk dulu sapa yg bertugas  8)... Kalau doc rasa, kim salam jer la  ;)

siti7

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 86
Re: "Paling Bagus!" @putra mahkota
« Reply #27 on: June 27, 2008, 11:58:24 AM »
ehehe ade doc lelaki ke klinik ummu ammar ni? Slalu kalo g sane, pompuan jer...tatau nama apa..ok gak doc ni detail ceta pasal sakit kita...mcm cikgu pon ade... ;D tp ok laa dari doc yg buat tak reti jerk...

ibnhussin

  • Penduduk Tetap
  • ***
  • Posts: 191
  • Gender: Male
  • Begin With The End In Mind
    • Follow Your Heart
Re: "Paling Bagus!" @putra mahkota
« Reply #28 on: June 27, 2008, 12:07:54 PM »
Kedai Motor paling bagus dan murah - SPK moto kat depan Melati tu.
Maaf bertanya, "Melati" tu apa ya? Kat mana? Saya pun nak cari Bengkel Motor yg Bagus gak utk Motor Besar :)

sang_karibut

  • Hulubalang
  • *****
  • Posts: 565
  • Gender: Male
  • ~pulau pinang kita~
Re: "Paling Bagus!" @putra mahkota
« Reply #29 on: June 27, 2008, 02:30:09 PM »
dekat dengan car wash....sebelah pangsapuri "melati" kat BSP

Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota & Taman Impian Putra

Re: "Paling Bagus!" @putra mahkota
« Reply #29 on: June 27, 2008, 02:30:09 PM »