Author Topic: "Paling Bagus!" @putra mahkota  (Read 24094 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

maira

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 38
  • Gender: Female
    • MinAinaIlaAina
Re: "Paling Bagus!" @putra mahkota
« Reply #90 on: January 18, 2011, 04:51:23 PM »
Kakcik,

Sekadar berkongsi, dulu saya pun penah tanya soalan lebih kurang ni juga.hehe.

Servis kereta: suami saya selalu ke Seksyen 4 Tambahan di BBB. Belakang Restoran Yus, tak ingat nama kedai tapi tulis Continental. Harga tu tak pastila sebab suami memang regular customer situ.

Pasar basah: Pasar nilai 3, pasar malam sabtu dan selasa BSP, pasar malam khamis di Bangi Lama, dan pasaraya FS kat Impian Putra, tak nampak dari roundabout sebab kedainya kat belakang bangunan yang ada tulis Pusat Tuisyen (tak ingat nama).

maira

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 38
  • Gender: Female
    • MinAinaIlaAina
Re: "Paling Bagus!" @putra mahkota
« Reply #91 on: January 18, 2011, 04:56:46 PM »
Lupa pulak pasal pasar pagi.

Pasar pagi Bangi Lama Isnin, BBB seksyen 1 Khamis.

kakcik

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 104
    • fotohati.com
Re: "Paling Bagus!" @putra mahkota
« Reply #92 on: January 18, 2011, 04:59:03 PM »
terima kasih suffian, kusempoi, feisal dan maira :-D
soalan org baru kan maira, gitu la

zulkiflekadir

  • Pelawat
  • *
  • Posts: 1
  • I Love Putra Mahkota
Re: "Paling Bagus!" @putra mahkota
« Reply #93 on: July 08, 2018, 12:20:46 PM »
salam... sy nk tanya.. mc nugget origanal copy mcd masih ade lgi ke

putramahkota_bangi

  • Datuk Bentara
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2675
  • Gender: Male
  • time office saja ..
Re: "Paling Bagus!" @putra mahkota
« Reply #94 on: August 20, 2018, 12:28:11 PM »

ogos 2018 
update . paling bagus  Pasar Karat  CBS  Seksyen 2 BBM  .
___________________
aku /..PMB

Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota & Taman Impian Putra

Re: "Paling Bagus!" @putra mahkota
« Reply #94 on: August 20, 2018, 12:28:11 PM »



bennieBub

  • bennieBubOB
  • Pelawat
  • *
  • Posts: 6
  • Gender: Male
  • I Love Putra Mahkota
"Paling Bagus" putra mahkota
« Reply #95 on: April 23, 2019, 05:40:33 PM »
Permisi...newbie mobil matik neh...mohon sharing infonya dong, berdasarkan pengalaman dan uji coba...oli transimisi matik yang paling bagus itu apa ya? thx sebelumnya

byronlom

  • byronlomEA
  • Pelawat
  • *
  • Posts: 6
  • Gender: Male
  • I Love Putra Mahkota
"Paling Bagus" putra mahkota
« Reply #96 on: May 05, 2019, 06:17:20 PM »
..
melihat oli matic jangan cuma dari produsen dan harganya saja,
tapi perhatikan dengan cermat spek yang dibutuhkan.
mau aman?...pake oli matic bawaan pabrik.

Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota & Taman Impian Putra

"Paling Bagus" putra mahkota
« Reply #96 on: May 05, 2019, 06:17:20 PM »