Author Topic: Mencari Tukang Potong Rumput  (Read 1957 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Amymohamed

  • Pelawat
  • *
  • Posts: 8
Mencari Tukang Potong Rumput
« on: April 08, 2013, 08:40:15 PM »
Salam.....

Ada sesiapa tahu ke tukang potong rumput di kawasan Bukit Mahkota nie??

Rumput rumahku dah panjang........ Hehehehehehehhe

Tq

MatPancing

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 84
Re: Mencari Tukang Potong Rumput
« Reply #1 on: April 08, 2013, 11:45:45 PM »
takkan tak pernah serempak dgn pemotong rumput pakistan bermoto. byk berkeliaran kat area BM

Amymohamed

  • Pelawat
  • *
  • Posts: 8
Re: Mencari Tukang Potong Rumput
« Reply #2 on: April 08, 2013, 11:59:26 PM »
Ohhhhhhhhhhhhhh....... itu macam ka?????

Saya baru pindah ke sini....... tu yang kureng tahu tu......

Thank you "MatPancing"

mudman

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 58
Re: Mencari Tukang Potong Rumput
« Reply #3 on: April 09, 2013, 09:55:13 AM »
Mr Ganesan - 019 373 3436

utih75

  • Pelawat
  • *
  • Posts: 3
  • I Love Putra Mahkota
Re: Mencari Tukang Potong Rumput
« Reply #4 on: April 09, 2013, 10:32:02 AM »
call je appu 0162587310 tak pun cari appu dekat  kawasan kedai makan mamak area bukit mahkota tu

Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota & Taman Impian Putra

Re: Mencari Tukang Potong Rumput
« Reply #4 on: April 09, 2013, 10:32:02 AM »



Amymohamed

  • Pelawat
  • *
  • Posts: 8
Re: Mencari Tukang Potong Rumput
« Reply #5 on: April 10, 2013, 10:59:05 PM »
Tq "mudman" and "utih75"....

Yahoooooo..... Dah dpt oreng nak ptg rumputs ku!!!!  8)

Hairul Faizal

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 85
  • Gender: Male
Re: Mencari Tukang Potong Rumput
« Reply #6 on: March 27, 2014, 11:16:57 AM »

Saya ada contact num...... Mr.Khan (016-6174709). Kerja cepat siap tapi pihak tuan tanah kena rajin memantau. Curi tulang jgak kadang2.Ngeh3......   ;D


Salam.....

Ada sesiapa tahu ke tukang potong rumput di kawasan Bukit Mahkota nie??

Rumput rumahku dah panjang........ Hehehehehehehhe

Tq

Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota & Taman Impian Putra

Re: Mencari Tukang Potong Rumput
« Reply #6 on: March 27, 2014, 11:16:57 AM »