Author Topic: rumah banglo for sale tepi bukit sebelah highway putra mahkota tu kenapa..???  (Read 1461 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

wanzizou

  • Penduduk Tetap
  • ***
  • Posts: 120
  • Gender: Male
  • Zinedine Zidane
mesti kwn2 sume perasan..rumah banglo tepi bukit sebelah highway putra mahkota tu dh benti proses pembinaan nya.. last2 for sale.. ada sesiapa tahu kenapa ini terjadi..??

huruhara

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 68
owner banglo tu jual sbb loan tak lepas kalo tak silap...sbb sy jumpa agen rmh area seri putra ni..
tu pun jual 1.1juta..tu harga pada bln july..sekarang tak tau lah brp...berminat nak beli ke? 8)

Mikevljq

  • BrettQemevu
  • Pelawat
  • *
  • Posts: 7
  • Gender: Male
  • I Love Putra Mahkota
rumah banglo for sale tepi bukit sebelah highway putra mahkota tu kenapa
« Reply #2 on: September 30, 2017, 06:52:38 AM »
What good luck!
I recommend mt5 ea for independent business

Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota & Taman Impian Putra

rumah banglo for sale tepi bukit sebelah highway putra mahkota tu kenapa
« Reply #2 on: September 30, 2017, 06:52:38 AM »