Author Topic: mencari kerja di area nilai  (Read 1418 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

orgbbm

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 15
  • I Love Putra Mahkota
mencari kerja di area nilai
« on: January 08, 2015, 11:59:00 AM »
salam & selamat sejahtera..ade tak kawan2 di sini yg mempunyai info berkenaan jwatan kosong sekitar nilai & bangi..harap dpt membantu sya yg sgt memerlukan kerja  :-[

sang_karibut

  • Hulubalang
  • *****
  • Posts: 565
  • Gender: Male
  • ~pulau pinang kita~
Re: mencari kerja di area nilai
« Reply #1 on: January 08, 2015, 01:46:20 PM »
salam....kerja yang macam mana tu

orgbbm

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 15
  • I Love Putra Mahkota
Re: mencari kerja di area nilai
« Reply #2 on: January 08, 2015, 02:17:47 PM »
kje di bahgian admin,hr,acct atau ape2 saja yg seswai utk lepasan business administration :)

epis6666

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 48
  • I Love Putra Mahkota
Re: mencari kerja di area nilai
« Reply #3 on: January 08, 2015, 02:40:20 PM »
Cuba apply sebagai admin di kuis...banyak jugak jawatan pentadbiran di kuis...try juga sebagai admin di ukm...mpob pun ada area bangi lama...kalau banyak kerja dalam perbankan...

orgbbm

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 15
  • I Love Putra Mahkota
Re: mencari kerja di area nilai
« Reply #4 on: January 08, 2015, 02:51:27 PM »
puas dah sy apply..still xdpt2..klau xde org dlm mmg susah nk dpt kje skrg :(

Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota & Taman Impian Putra

Re: mencari kerja di area nilai
« Reply #4 on: January 08, 2015, 02:51:27 PM »



karim

  • Penghulu
  • ****
  • Posts: 405
Re: mencari kerja di area nilai
« Reply #5 on: January 09, 2015, 02:43:43 PM »
takper jgn putus ase..usaha lagi...ujian dari Allah jer tu...InshaaAllah ade rezeki...
nak betulkan persepsi, ade orang dalam baru boleh dapat sesuatu...yang betulnya ada Allah baru boleh dapat sesuatu.... ;D ;D....

orgbbm

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 15
  • I Love Putra Mahkota
Re: mencari kerja di area nilai
« Reply #6 on: January 13, 2015, 11:37:42 AM »
ermmm susahnye nak cri keje :(( :((

Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota & Taman Impian Putra

Re: mencari kerja di area nilai
« Reply #6 on: January 13, 2015, 11:37:42 AM »