Author Topic: Crescent Park - Bukit Mahkota  (Read 1883 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

mancis

  • Global Moderator
  • Penghulu
  • ************
  • Posts: 276
Crescent Park - Bukit Mahkota
« on: May 19, 2015, 07:07:11 PM »
Kalau tak salah dekat Seksyen 6.... dekat area clubhouse


mancis

  • Global Moderator
  • Penghulu
  • ************
  • Posts: 276
Re: Crescent Park - Bukit Mahkota
« Reply #1 on: May 21, 2015, 05:47:21 PM »
Project Area    Bandar Bukit Mahkota
Property Type    Townhouse (1.5 storey)
Location    Bandar Bukit Mahkota, Bangi, Selangor
Tenure of Land    Freehold
Price    RM 496,000 – 816,000
Built-up    1,473 s.f.
Bumi Discount    7 %
Total Unit    134
Launch Date    07 February 2015
Completion Date    January 2018
Contact No.    03 8920 3700/8920 3800
Property Developer    Araprop Development Sdn Bhd
Active Date    06 February 2015

http://property.malaysiamostwanted.com/projects/bandar-bukit-mahkota-crescent-park-town-villa


pyan96

  • Pelawat
  • *
  • Posts: 1
  • I Love Putra Mahkota
Re: Crescent Park - Bukit Mahkota
« Reply #2 on: June 24, 2015, 01:42:32 AM »
Assalamualaikum.  Dengar nyer project ni kat seksyen 9. Saya salaj seorang pembeli. Nak tau experience you all witharaprop. Quality development mereka baru2 ni dah ok ke? Ada khabarxtak seksyem 9 akan dibangunkan?
mohon info...
terima kasih..
salam ramadhan

mancis

  • Global Moderator
  • Penghulu
  • ************
  • Posts: 276
Re: Crescent Park - Bukit Mahkota
« Reply #3 on: June 24, 2015, 02:01:21 PM »
Projek terbaru araprop rasanya banyan close, separuhnya tengah construction lagi... Nampak dah banyak improvement dari phase yang awal awal dulu... Design pun hebat hebat juga...

Cuma kalau nak honest feedback kena dari tuan punya rumah..... tak sure lah ada ke komuniti banyan close yang aktif di forum ni...


Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota & Taman Impian Putra

Re: Crescent Park - Bukit Mahkota
« Reply #3 on: June 24, 2015, 02:01:21 PM »