Author Topic: Kerja di Rumah (RM2500) Penterjemah Buku English - Melayu/Arab/Mandarin/Jepun/Ta  (Read 20683 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

aqila

  • Penghulu
  • ****
  • Posts: 477
  • I Love Putra Mahkota
    • Agensi Perkhidmatan Mencari Jodoh 1 Malaysia


LINGGOWORLD menawarkan Jawatan Kosong Sambilan atau Part Time sebagai :

PENTERJEMAH BAHASA MELAYU KE BAHASA ( INGGERIS / ARAB / MANDARIN / KOREAN / JEPUN / SPANISH / PERANCIS / GERMAN / RUSSIAN ) 

(atau sebaliknya dari English ke Bahasa-bahasa tersebut)



...untuk menterjemah...

- Tugasan/'Assignment' , 'Resume', Surat, Jurnal, Tesis,   Artikel, Laporan, Buku, ebook,  Perjanjian, Lirik, Kertas kerja,    'Presentation', etc....,
 
**SECARA ONLINE ( BEKERJA DARI RUMAH )



KELAYAKAN:

- Mahir menggunakan komputer & boleh berkomunikasi melalui Emel dengan baik.

- Mempunyai akaun Paypal adalah kelebihan.

- Pengalaman tidak diperlukan.


**Tawaran  ini terbuka ke seluruh Malaysia :  Johor, Kedah, Kuala Lumpur, Melaka,  N. Sembilan, Pahang, Perak, Perlis,  Sabah, Sarawak, Selangor, Terenganu,  Pulau Pinang, Labuan, Cyberjaya,  Putrajaya dan Kelantan.
 

Cara memohon:


- Step 1: Isi borang permohonan di >> http://linggoworld.blogspot.my/p/maklumat-lanjut-kelas.html

- Step 2: Reply ke dalam thread forum ini dengan maklumat dibawah.

================================================== ===================

Nama Penterjemah: (cth Pn. Aina)

Bahasa yang boleh anda terjemah: (cth  Bahasa Inggeris ke Bahasa Melayu & Mandarin ke French)

Jenis Dokumen Yang Ingin Diterjemah : (cth ingin menterjemah Tesis Kejuruteraan Mekanikal &  Jurnal Seni Fotografi sahaja)


================================================== =====================



chinese  translator jobs , chinese translation jobs , chinese translator vacancy  , chinese translator job , chinese translators jobs , chinese  translation job , japanese translation jobs , japanese translator jobs ,  japanese translation job , japanese translator , japanese translator  job , japanese to english translation jobs , russian translation jobs ,  russian translation , russian translator jobs , russian translators  needed , russian translation job , find a job , find me a job , find  jobs , find jobs online , find a job online , find translation jobs ,  find job online , language recruitment , language recruitment services ,  recruitment agencies , language recruitment agencies , multilingual  recruitment , translator recruitment , online work from home , work  online from home , work from home online , working from home online ,  online work at home , working online from home , work at home online  jobs , online work at home jobs , job opportunities for translators ,  translator job opportunities , translation job opportunities ,  opportunity jobs , un job opportunities , career job opportunities , job  opportunities for , looking for job , looking for a job , looking for  jobs , looking for jobs online , looking for a job online , looking for  translation jobs , work online , online work , work online jobs , work  online and get paid , free online work , part time work online , german  to english translation jobs , translator english german , english to  hindi translation jobs , korean to english translation jobs , english  translation jobs , internet jobs from home , internet jobs , jobs on the  internet , online internet jobs , jobs on internet , internet based  jobs , job in internet , jobs in internet , home internet jobs ,  freelance jobs online , freelance jobs , freelance jobs uk , job  freelance
chinese translator jobs , chinese translation jobs , chinese translator vacancy , chinese translator job , chinese translators jobs , chinese translation job , japanese translation jobs , japanese translator jobs , japanese translation job , japanese translator , japanese translator job , japanese to english translation jobs , russian translation jobs , russian translation , russian translator jobs , russian translators needed , russian translation job , find a job , find me a job , find jobs , find jobs online , find a job online , find translation jobs , find job online , language recruitment , language recruitment services , recruitment agencies , language recruitment agencies , multilingual recruitment , translator recruitment , online work from home , work online from home , work from home online , working from home online , online work at home , working online from home , work at home online jobs , online work at home jobs , job opportunities for translators , translator job opportunities , translation job opportunities , opportunity jobs , un job opportunities , career job opportunities , job opportunities for , looking for job , looking for a job , looking for jobs , looking for jobs online , looking for a job online , looking for translation jobs , work online , online work , work online jobs , work online and get paid , free online work , part time work online , german to english translation jobs , translator english german , english to hindi translation jobs , korean to english translation jobs , english translation jobs , internet jobs from home , internet jobs , jobs on the internet , online internet jobs , jobs on internet , internet based jobs , job in internet , jobs in internet , home internet jobs , freelance jobs online , freelance jobs , freelance jobs uk , job freelance , jobs freelance

 , jobs freelance










.



« Last Edit: November 25, 2015, 12:33:50 PM by aqila »
http://www.CariJodohClub.co.nr - Agensi Perkhidmatan Mencari Jodoh 1 Malaysia

aqila

  • Penghulu
  • ****
  • Posts: 477
  • I Love Putra Mahkota
    • Agensi Perkhidmatan Mencari Jodoh 1 Malaysia


 LINGGOWORLD  has an opening / Job Vacancies as  :

FREELANCE ONLINE TRANSLATOR
( MALAY / ENGLISH / THAI / MANDARIN / KOREAN / JAPANESE / SPANISH / FRENCH / GERMAN / RUSSIAN )


...to translate...

...assignment , ' resume ' , letters,   journals, theses , articles , reports , books , ebooks , agreement ,   lyrics , paper , ' presentation ' , newspaper, comic, manga,   copy-writing, advertisement, etc .... ,


(**Work from Home)



REQUIREMENT
:

-Able to read & write proficiently in the language you'll be translating

-Basic Computer knowledge

-Working at home via online

-No experience needed

 

TO APPLY:

- Step 1: Fill out the form here >>  http://linggoworld.blogspot.my/p/blog-page.html

- Step 2: Reply to this thread with details below.

================================================== ===================

Your Name: (e.g Mr. Peter)

Languages you'll be able to translate: (e.g  Japanese to French & German to Malay)

Type of document prefered : (e.g Theses on Aerronautic & Journal of Animation)


================================================== =====================




chinese translator jobs , chinese translation jobs , chinese translator vacancy , chinese translator job , chinese translators jobs , chinese translation job , japanese translation jobs , japanese translator jobs , japanese translation job , japanese translator , japanese translator job , japanese to english translation jobs , russian translation jobs , russian translation , russian translator jobs , russian translators needed , russian translation job , find a job , find me a job , find jobs , find jobs online , find a job online , find translation jobs , find job online , language recruitment , language recruitment services , recruitment agencies , language recruitment agencies , multilingual recruitment , translator recruitment , online work from home , work online from home , work from home online , working from home online , online work at home , working online from home , work at home online jobs , online work at home jobs , job opportunities for translators , translator job opportunities , translation job opportunities , opportunity jobs , un job opportunities , career job opportunities , job opportunities for , looking for job , looking for a job , looking for jobs , looking for jobs online , looking for a job online , looking for translation jobs , work online , online work , work online jobs , work online and get paid , free online work , part time work online , german to english translation jobs , translator english german , english to hindi translation jobs , korean to english translation jobs , english translation jobs , internet jobs from home , internet jobs , jobs on the internet , online internet jobs , jobs on internet , internet based jobs , job in internet , jobs in internet , home internet jobs , freelance jobs online , freelance jobs , freelance jobs uk , job freelance , jobs freelance




.

« Last Edit: November 25, 2015, 12:35:14 PM by aqila »
http://www.CariJodohClub.co.nr - Agensi Perkhidmatan Mencari Jodoh 1 Malaysia

aqila

  • Penghulu
  • ****
  • Posts: 477
  • I Love Putra Mahkota
    • Agensi Perkhidmatan Mencari Jodoh 1 Malaysia



    buat duit, cara buat duit, bisness online, perniagaan internet, online income, jana pendapatan, cari duit, duit masyuk, jadi kaya, nak kaya, usahawan keli, penternak sembilang, kerja sambilan, berniaga dari rumah, perniagaan tanpa modal, wang segera, cepat dapat duit, buat duit, cara buat duit, bisness online, perniagaan internet, online income, jana pendapatan, cari duit, duit masyuk, jadi kaya, nak kaya, usahawan keli, penternak sembilang, kerja sambilan, berniaga dari rumah, perniagaan tanpa modal, wang segera, cepat dapat duit, buat duit, cara buat duit, bisness online, perniagaan internet, online income, jana pendapatan, cari duit, duit masyuk, jadi kaya, nak kaya, usahawan keli, penternak sembilang, kerja sambilan, berniaga dari rumah, perniagaan tanpa modal, wang segera, cepat dapat duit, buat duit, cara buat duit, bisness online, perniagaan internet, online income, jana pendapatan, cari duit, duit masyuk, jadi kaya, nak kaya, usahawan keli, penternak sembilang, kerja sambilan, berniaga dari rumah, perniagaan tanpa modal, wang segera, cepat dapat duit, jawatan kosong sambilan, kerja kosong sambilan, kekosongan guru home cleaner, jawatan kosong part time tution, kerja kosong part time hujung minggu, jawatan kosong sambilan ke rumah, jawatan kosong hujung minggu di rumah, kerja sambilan sambilan, kerja part time part time hujung minggu, jobs home kerja, vacancy part time cleaner teacher, kemas rumah basuh lantai diperlukan, kemas rumah maid diperlukan, kemas rumah cuci rumah diperlukan, kemas rumah pembantu diperlukan, kemas rumah matrikulasi diperlukan, jawatan kosong sambilan, kerja kosong sambilan, kekosongan guru home cleaner, jawatan kosong part time tution, kerja kosong part time hujung minggu, jawatan kosong sambilan ke rumah, jawatan kosong hujung minggu di rumah, kerja sambilan sambilan, kerja part time part time hujung minggu, jobs home kerja, vacancy part time cleaner teacher, kemas rumah basuh lantai diperlukan, kemas rumah maid diperlukan, kemas rumah cuci rumah diperlukan, kemas rumah pembantu diperlukan, kemas rumah matrikulasi diperlukan, jawatan kosong sambilan, kerja kosong sambilan, kekosongan guru home cleaner, jawatan kosong part time tution, kerja kosong part time hujung minggu, jawatan kosong sambilan ke rumah, jawatan kosong hujung minggu di rumah, kerja sambilan sambilan, kerja part time part time hujung minggu, jobs home kerja, vacancy part time cleaner teacher, kemas rumah basuh lantai diperlukan, kemas rumah maid diperlukan, kemas rumah cuci rumah diperlukan, kemas rumah pembantu diperlukan, kemas rumah matrikulasi diperlukan, jawatan kosong sambilan, kerja kosong sambilan, kekosongan guru home cleaner, jawatan kosong part time tution, kerja kosong part time hujung minggu, jawatan kosong sambilan ke rumah, jawatan kosong hujung minggu di rumah, kerja sambilan sambilan, kerja part time part time hujung minggu, jobs home kerja, vacancy part time cleaner teacher, kemas rumah basuh lantai diperlukan, kemas rumah maid diperlukan, kemas rumah cuci rumah diperlukan, kemas rumah pembantu diperlukan, kemas rumah matrikulasi diperlukan, jobs, job, vacancies, vacancy, part time, opening, teaching, kerja, cleaner, job kerja, work, employment, employee, workforce, workplace, oppurtunities, jobs, job, vacancies, vacancy, part time, opening, teaching, kerja, cleaner, job kerja, work, employment, employee, workforce, workplace, oppurtunities,
« Last Edit: August 28, 2015, 06:17:23 PM by aqila »
http://www.CariJodohClub.co.nr - Agensi Perkhidmatan Mencari Jodoh 1 Malaysia

aqila

  • Penghulu
  • ****
  • Posts: 477
  • I Love Putra Mahkota
    • Agensi Perkhidmatan Mencari Jodoh 1 Malaysia
Re: Khidmat Membuat / Menaip Assignment / Tesis / Jurnal
« Reply #3 on: August 18, 2015, 05:24:32 PM »
 Sebenarnya dah lama tak menulis blog ni sebab hidup yang busy. Ye, busy dengan twitter, wechat, instagram sampai tiada masa untuk update blog. Kahkahkah.

Okay serious.

Rasa macam baru habis SPM tahun lepas tapi rupanya dah setahun dah lepas. Jadi, ramailah adik adik yang suruh update blog tentang macam mana nak sambung belajar, dekat mana dan mana yang patut mereka apply.

Jadi, sebagai seorang kakak yang baik, akak mewujudkan entry ini (Walaupun sebenarnya janji nak update bulan lepas hahaha)

So, cara paling senang nak sambung belajar ialah dengan apply UPU. UPU ni korang kena beli pin dia dekat BSN. Mana mana BSN pun boleh. dan korang isi. UPU ni untuk sambung belajar ke mana mana IPTA di Malaysia ni. Di IPTA ni lah korang boleh sambung asasi/diploma/ijazah.

1. Asasi/Foundation
- Asasi atau foundation ni program fast track ke degree/ijazah.
- Tempoh pengajian cuma 1 tahun. tolak cuti sem cuma dalam lapan bulan.
- Untuk lepasan asasi, akan sambung degree bersaing dengan batch korang yang ambil matriks dan batch atas korang yang ambil STPM.
- Asasi ni untuk budak pandai, so korang akan diberi elaun setiap bulan. Tak payah pinjam PTPTN/MARA dan mereput untuk bayar semua tu.
- Asasi pointer kena score atau korang akan dikick out.
- Pembelajaran yang cepat so kena belajar elok elok. Tak boleh main main macam diploma.
- Asasi ni hanya untuk sambung ke ijazah, so sijil asasi tak boleh guna untuk kerja. Jangan nanti pergi interview kerja ko gebang kata "saya ada sijil asasi cikk"
- Asasi senang sambung ijazah. Even tak dpat course sama untuk asasi, tetap senang sambung dalam course lain.
- Berbaloi mohon asasi ni sebab cepat ke degree, asasi di UiTM ada asasi undang undang, asasi sains dan asasi tesl. Di UIA pun banyak. Kalau nak di IPTS, baru je masuk paper yang di MSU dah ada program asasi.

2. Diploma
- Lepas habis diploma boleh sambung ke ijazah.
- Tempoh pengajian yang lama. iaitu 6 semester, ataupun tiga tahun.
- Tapi diploma korang akan lebih relaks berbanding dengan asasi mahupun matriks. Sempat sangat kalau nak bercinta dengan dua tiga orang ok gurau je ni gurau tau.
- Diploma di IPTA pinjaman PTPTN manakala di IPTS pinjaman PTPTN/MARA. Bagi yang nak tahu apa beza PTPTN dan MARA ni, proses pembayaran MARA ni somehow lebih mudah dari PTPTN.
- Sijil diploma laku untuk kerja.
- Bagi korang yang lebih prefer belajar slow slow dari cepat cepat ni better korang apply diploma. Tak kata diploma ni senang tapi lebih relaks. ok ko faham maksud relaks kan?
- Program diploma ada di semua IPTA/IPTS kecuali USM. sebab USM hanya ada program Ijazah.

3. Matriks
- Matriks ni dia ada dua course je. Sains dan Akaun. Sains pula dia ada cabang cabang dia sama ada bio/fizik.
- Matriks macam asasi, fast track untuk sambung ke degree.
- Tempoh pengajian jugak sama macam asasi, 1 tahun. Tapi ada yang dua tahun.
- Matriks pun dapat elaun macam asasi juga.
- Matriks kena score betul betul, ok tekankan BETUL BETUL ye sebab matriks lebih senang untuk ditendang. dan kalau pointer korang rendah, memang boleh sambung degree, tapi kos lelong. Kos lelong ni macam engko belajar sains tapi kau dapat fashion ke kulinari ke masa degree nanti ok nampak tak memang tak relate langsung dengan course sains engko tu.
- Pembelajaran yang sangat sangat cepat. laju sikit dari asasi. kira macam asasi tu dah laju, ni laju lebih sikit. Dan pelajar matriks ni selalunya lebih tertekan. Sebab tu dekat matriks johor sampai ada kes bunuh diri sebab tertekan belajar.
- Kalau korang jenis yang belajar cepat tangkap, masuk matriks. Jangan buang masa di diploma. Tapi kalau jenis suka main main lambat lambat, jangan ke matriks. Matriks bukan tempat untuk orang banyak main main macam kita. HAAHAHA.
- Sijil matriks juga cuma boleh digunakan untuk ke degree ye. Jangan gebang cam asasi tadi gi cari kerja tunjuk sijil matriks.
- Matriks ni korang boleh pilih nak dekat mana. Masa isi tu nanti dia akan bagi tiga negeri pilihan so pilih lah ye.
- Btw, nak masuk matriks, spm perlu ada addmath dan perlu credit. ye?

4. STPM/Pra-Universiti/Form 6
- STPM ni pun sama macam matriks dan asasi, fast track ke degree.
- Tempoh pengajian setahun setengah.Tiga semester.
- STPM pun sama macam matriks dan asasi, tak perlu PTPTN dan MARA. Tapi takde elaun ah, elaun dia dari poket mak bapak je hihihi.
- Kos perbelanjaan lebih murah dari semua.
- STPM pun kena skor betul betul. Ni nasihat ye, kalau rasa jenis main main terlampau sangat pun jangan masuk STPM. STPM ni peperiksaan paling susah di Malaysia. Ketiga tersusah di Asia Tenggara dan ketujuh susah di dunia, ok kalau takleh doksah ah.
- Korang boleh pilih nak stay di asrama ataupun ulang alik rumah.
- Kelemahan dia, even korang stay di sekolah, korang sebenarnya tak ada relate langsung dengan sekolah. Maksudnya kalau nak guna dewan ke apa ke korang perlu ada paperwork dan tak boleh guna barang sekolah sesuka hati. On the bright side, korang juga tak payah pakai baju sekolah dan tak payah join perhimpunan.
- Sijil STPM boleh guna untuk kerja. Selalunya basic STPM dalam RM1500.
- Perlu bersaing dengan batch bawah korang yang asasi dan matriks untuk ke degree. Tapi STPM diberikan keutamaan.Tapi make sure pointer atas 2.7.

5. SPA
- SPA ni tak payah mohon guna UPU, korang boleh terus apply di web SPA.
- SPA ni korang memang akan confirm kerja dengan kerajaan lepas habis belajar.
- Dapat elaun yang lumayan uu kching kching $$
- Tapi nak masuk SPA ni payah, kena interview demi interview. Sebab yang apply tu sangatlah ramai dan pengambilan sangatlah sedikit.
- SPA paling berbaloi, kalau dapat SPA, pilih SPA dari mana mana di atas ni.

6. IPG/Institut Perguruan
- IPG ni untuk jadi cikgu sekolah rendah.
- tempoh pengajian 4-5 tahun. TAPI, ini terus dapat sijil ijazah ye. Ijazah Perguruan. Bukan diploma atau asasi. Korang terus dapat ijazah.
- Dan IPG ni lagi senang nak dapat kerja daripada course pendidikan di IPTA/IPTS.
- Nak mohon IPG, SPM kena sekurang kuranya 5A.
- Kena lalui satu demi satu interview. Sebab yang apply nya sangatlah ramai dan yang nak diambil sangatlah sedikit.
- Belajar di IPG ni sama macam di sekolah. Duduk dalam kelas yang mula pukul lapan dan habis pukul 1.
- Sama berbaloi macam SPA
- IPG tak perlu PTPTN/MARA. Korang akan dapat elaun setiap bulan dan campur dengan segala boucher buku, adalah almost 1K satu bulan.
- Ada banyak IPG di Malaysia ni dan tak tentu lagi dapat dimana. Interview korang tu pulak akan dijalankan dimana mana IPG yang dekat dengan rumah korang.

7. SKM/GIATMARA
- Tempoh pembelajaran yang macam diploma
- Sijil boleh guna untuk kerja.
- Ada yang dapat elaun ada yang kena pinjam PTPTN/MARA.
- Sijil ni pun berguna sebab ramai yang perlukan orang yang ambil kemahiran untuk kerja sekarang.
http://www.CariJodohClub.co.nr - Agensi Perkhidmatan Mencari Jodoh 1 Malaysia

aqila

  • Penghulu
  • ****
  • Posts: 477
  • I Love Putra Mahkota
    • Agensi Perkhidmatan Mencari Jodoh 1 Malaysia
Re: Kerja Sambilan (RM3500) Tolong Kemas Rumah H.Minggu @ Seluruh Malaysia
« Reply #4 on: August 30, 2015, 08:14:19 AM »
MENYUSUN KASUT DI LUAR RUMAH

   
  Bagi golongan pengemas or kemas-holic, semakin umur meningkat, threshold kepada sepah akan menurun, betul tak?

Apabila mata memandang situasi seperti gambar di bawah, pasti anda terasa rimas bukan?


 Ya, susunan selipar, sandal dan kasut di luar rumah juga perlu  dititikberatkan.  Sesiapa yang menghantar anak ke tadika, pasti perasan  bahawa anak-anak comel dilatih setiap hari untuk menyusun kasut.  Tetapi  apabila tiba di rumah, ahli keluarga lain tidak mengamalkan habit yang  serupa pula.  Sudah tentu anak-anak kecil tiada sokongan untuk  meneruskan habit cemerlang yang susah-payah diasuh oleh guru-guru  tadika.

Mungkin ada yang mengatakan bahawa takkan selipar pun nak disusun...selipar je kot....
Opps!  Tiada istilah "je kot" untuk pengemas rumah...heheh

Cuba perhatikan susunan seperti gambar di bawah.  Pasti mata berasa  tenang dan hati berasa lega.  Apa salahnya kita tersusun di luar dan  dalam rumah.  Cuma perlukan sedikit usaha, latihan, komitmen dan  dedikasi berterusan untuk setiap ahli keluarga meletakkan sandal/kasut  secara tersusun apabila melepaskan kasut di luar rumah.



 
Lebih cemerlang lagi, kita boleh contohi teknik Jepun.  Kita berpusing  sebelum memasuki rumah dan melepaskan kasut seperti posisi di bawah.   Kasut menghadap ke luar rumah bukan ke dalam rumah. Rasionalnya agar  mudah kita menyarung kasut apabila kita bersedia meninggalkan rumah.   Mudahkan?

[/URL]
 
Jadi, susunan bukan saja kemas, bahkan perlu strategi.  Anda boleh  berbincang dengan ahli keluarga masing-masing untuk memilih strategi  susunan kasut yang paling efektif untuk keluarga anda.  Mungkin ada idea  baru yang anda ingin kongsi.  Sila kongsi bersama kami.

Jika ada tukang khidmat seperti gambar di bawah, alhamdulillah...

http://www.CariJodohClub.co.nr - Agensi Perkhidmatan Mencari Jodoh 1 Malaysia

Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota & Taman Impian Putra

Re: Kerja Sambilan (RM3500) Tolong Kemas Rumah H.Minggu @ Seluruh Malaysia
« Reply #4 on: August 30, 2015, 08:14:19 AM »



aqila

  • Penghulu
  • ****
  • Posts: 477
  • I Love Putra Mahkota
    • Agensi Perkhidmatan Mencari Jodoh 1 Malaysia
LATEST TRANSLATION JOBs, FOR RESERVE - NOVEMBER 5th,



Translation Jobs below, are only for REGISTERED Translators to reserve.
*Translator who have yet to register, please do so as soon as possible !



* RESERVE Jobs that match your backgroud / field (DO NOT Reserve Jobs that requires Translator from Medical field if you're not one )
* RESERVE hanya Job yang matching dengan latarbelakang / bidang pengajian(Field) anda !! (Jangan reserve JOB dalam bidang Game jika anda bukan dari bidang tersebut !)

**Reserve hanya diproses pada hari Khamis .
**Reserve will only be processed on Thursday.





//////////////////////// - LATEST TRANSLATION JOB 533 - Online ( LOCAL )

TRANSLATION JOB INFO:


Client Name: Hanifah

Language: Malay to english

Pages : 680 words

Dateline : ASAP

Field : general


Translator interested with this Job please email your TRANSLATOR ID & total cost/charge to do the translation
to BursaCourse[at]gmail[dot]com
with subject titled "Translation Job 533 " no later than today.





//////////////////////// - LATEST TRANSLATION JOB 532 - Online ( LOCAL )

TRANSLATION JOB INFO:


Client Name: hazim mazlan

Language:  Malay to english

Pages :   600++ words

Dateline :sebelum Isnin

Field : 2 teks ucapan menteri berprofile tinggi untuk diterjemah


Translator interested with this Job please email your TRANSLATOR ID & total cost/charge to do the translation
to BursaCourse[at]gmail[dot]com
with subject titled "Translation Job 532 " no later than today.





//////////////////////// - LATEST TRANSLATION JOB 531 - Online ( INTERNATIONAL )

TRANSLATION JOB INFO:


Client Name:  Khaled Ramadan

Language:  English>Arabic

Pages : not mention

Dateline : ASAP

Field : general


Translator interested with this Job please email your TRANSLATOR ID & total cost/charge to do the translation
to BursaCourse[at]gmail[dot]com
with subject titled " Translation Job 531 " no later than today.

*ONLY TRANSLATOR WHO REGISTERED THROUGH PAYPAL MAY RESERVE THIS JOB



//////////////////////// - LATEST TRANSLATION JOB 530 - Online ( INTERNATIONAL )

TRANSLATION JOB INFO:


Client Name: Mara Butuza

Language:      English>Arabic
    English>Chinese
    English>Russian
    English>Spanish

Pages : not mention

Dateline : ASAP

Field : Art, Education, Political Science


Translator interested with this Job please email your TRANSLATOR ID & total cost/charge to do the translation
to BursaCourse[at]gmail[dot]com
with subject titled " Translation Job 530 " no later than today.

*ONLY TRANSLATOR WHO REGISTERED THROUGH PAYPAL MAY RESERVE THIS JOB



//////////////////////// - LATEST TRANSLATION JOB 529 - Online ( INTERNATIONAL )

TRANSLATION JOB INFO:


Client Name: Abigail Frackenpohl

Language:   English>Korean
    English>Japanese
    English>Chinese (Chinese – Taiwan)
    English>Chinese (Chinese – Hong Kong SAR)

Pages : not mention

Dateline : ASAP

Field : general


Translator interested with this Job please email your TRANSLATOR ID & total cost/charge to do the translation
to BursaCourse[at]gmail[dot]com
with subject titled " Translation Job 529 " no later than today.

*ONLY TRANSLATOR WHO REGISTERED THROUGH PAYPAL MAY RESERVE THIS JOB



//////////////////////// - LATEST TRANSLATION JOB 528 - Online ( INTERNATIONAL )

TRANSLATION JOB INFO:


Client Name: Sherry Wang

Language:      English>Korean  OR    English>Japanese

Pages : not mention

Dateline : ASAP

Field : Computer and Information Sciences, Information Sciences and Systems, Internet


Translator interested with this Job please email your TRANSLATOR ID & total cost/charge to do the translation
to BursaCourse[at]gmail[dot]com
with subject titled " Translation Job 528 " no later than today.

*ONLY TRANSLATOR WHO REGISTERED THROUGH PAYPAL MAY RESERVE THIS JOB



//////////////////////// - LATEST TRANSLATION JOB 527 - Online ( INTERNATIONAL )

TRANSLATION JOB INFO:


Client Name: Sinna Tang

Language: English>Japanese

Pages : not mention

Dateline : ASAP

Field : general


Translator interested with this Job please email your TRANSLATOR ID & total cost/charge to do the translation
to BursaCourse[at]gmail[dot]com
with subject titled " Translation Job 527 " no later than today.

*ONLY TRANSLATOR WHO REGISTERED THROUGH PAYPAL MAY RESERVE THIS JOB



//////////////////////// - LATEST TRANSLATION JOB 525 - Online ( INTERNATIONAL )

TRANSLATION JOB INFO:


Client Name: lexicon

Language:    English to Malay

Pages : not mention

Dateline : ASAP

Field : general


Translator interested with this Job please email your TRANSLATOR ID & total cost/charge to do the translation
to BursaCourse[at]gmail[dot]com
with subject titled " Translation Job 525 " no later than today.

*ONLY TRANSLATOR WHO REGISTERED THROUGH PAYPAL MAY RESERVE THIS JOB



//////////////////////// - LATEST TRANSLATION JOB 524 - Online ( INTERNATIONAL )

TRANSLATION JOB INFO:


Client Name: Michael Wu

Language:     English>Thai  OR    English>Malay  OR    English>Indonesian

Pages : about game (on line and App), 100K words in each language pair

Dateline : ASAP

Field : Computer Games and Gambling, Electronic Games, Games of Chance


Translator interested with this Job please email your TRANSLATOR ID & total cost/charge to do the translation
to BursaCourse[at]gmail[dot]com
with subject titled " Translation Job 524 " no later than today.

*ONLY TRANSLATOR WHO REGISTERED THROUGH PAYPAL MAY RESERVE THIS JOB



//////////////////////// - LATEST TRANSLATION JOB 523 - Online ( INTERNATIONAL )

TRANSLATION JOB INFO:


Client Name: nouri adam

Language:      English>Malay  OR     English>Japanese  OR    English>Chinese

Pages : 7548 words.

Dateline : ASAP

Field : web translation


Translator interested with this Job please email your TRANSLATOR ID & total cost/charge to do the translation
to BursaCourse[at]gmail[dot]com
with subject titled " Translation Job 523 " no later than today.

*ONLY TRANSLATOR WHO REGISTERED THROUGH PAYPAL MAY RESERVE THIS JOB



////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////


*If you did not received any reply after submitting reserve email, it means the Job has been taken by another Registered Translator who fits the requirement field as set by the client






http://www.CariJodohClub.co.nr - Agensi Perkhidmatan Mencari Jodoh 1 Malaysia

aqila

  • Penghulu
  • ****
  • Posts: 477
  • I Love Putra Mahkota
    • Agensi Perkhidmatan Mencari Jodoh 1 Malaysia
LATEST TRANSLATION JOBs, FOR RESERVE - NOVEMBER 12th,



Translation Jobs below, are only for REGISTERED Translators to reserve.
*Translator who have yet to register, please do so as soon as possible !



* RESERVE Jobs that match your backgroud / field (DO NOT Reserve Jobs that requires Translator from Medical field if you're not one )
* RESERVE hanya Job yang matching dengan latarbelakang / bidang pengajian(Field) anda !! (Jangan reserve JOB dalam bidang Game jika anda bukan dari bidang tersebut !)

**Reserve hanya diproses pada hari Khamis .
**Reserve will only be processed on Thursday.





//////////////////////// - LATEST TRANSLATION JOB 539 - Online ( LOCAL )

TRANSLATION JOB INFO:


Client Name:  Siti Ain Nurena

Language:  Tempahan membuat tugasan English

Pages :   3000++ words + 2 pages (2 tugasan)

Tugasan 1: Bidang / subjek tugasan (cth sejarah / asas pertanian / etc) : Knowledge Management
Dateline untuk menghantar tugasan: 28 Nov 2015

Tugasan 2: Design and Develop an E-commerce Storefront using Kansei Engineering
Format: IEEE
Due date: 21 / 11 / 2015


Translator interested with this Job please email your TRANSLATOR ID & total cost/charge to do the translation
to BursaCourse[at]gmail[dot]com
with subject titled "Translation Job 539 " no later than today.




//////////////////////// - LATEST TRANSLATION JOB 538 - Online ( LOCAL )

TRANSLATION JOB INFO:


Client Name: nurul

Language:  Malay to english

Pages :   not  mention

Dateline : ASAP

Field : general


Translator interested with this Job please email your TRANSLATOR ID & total cost/charge to do the translation
to BursaCourse[at]gmail[dot]com
with subject titled "Translation Job 538 " no later than today.




//////////////////////// - LATEST TRANSLATION JOB 537 - Online ( LOCAL )

TRANSLATION JOB INFO:


Client Name: izhar salim

Language:  Malay to english

Pages :   ingin buat resume

Dateline : ASAP

Field : GENERAL


Translator interested with this Job please email your TRANSLATOR ID & total cost/charge to do the translation
to BursaCourse[at]gmail[dot]com
with subject titled "Translation Job 537 " no later than today.






//////////////////////// - LATEST TRANSLATION JOB 536 - Online ( INTERNATIONAL )

TRANSLATION JOB INFO:


Client Name: Kayla Oh

Language:  English>Chinese

Pages : not mention

Dateline : ASAP

Field : general


Translator interested with this Job please email your TRANSLATOR ID & total cost/charge to do the translation
to BursaCourse[at]gmail[dot]com
with subject titled " Translation Job 536 " no later than today.

*ONLY TRANSLATOR WHO REGISTERED THROUGH PAYPAL MAY RESERVE THIS JOB







//////////////////////// - LATEST TRANSLATION JOB 535 - Online ( INTERNATIONAL )

TRANSLATION JOB INFO:


Client Name:  Anita Xiong

Language: English>Chinese (Chinese – Hong Kong SAR)

Pages :  I have a new job around 2500 words from English into Traditional Chinese(HK) on ENERGY MANAGEMENT CONTRACT.

Dateline : within 2 working days

Field : Banking and Financial, Business Administration and Management, Business General, Business Marketing, Economics, Finance, Law and Legal, Patent Translation


Translator interested with this Job please email your TRANSLATOR ID & total cost/charge to do the translation
to BursaCourse[at]gmail[dot]com
with subject titled " Translation Job 535 " no later than today.

*ONLY TRANSLATOR WHO REGISTERED THROUGH PAYPAL MAY RESERVE THIS JOB







//////////////////////// - LATEST TRANSLATION JOB 534 - Online ( INTERNATIONAL )

TRANSLATION JOB INFO:


Client Name:  Brick Gasmin

Language:  English>Japanese

Pages : not mention

Dateline : ASAP

Field : general


Translator interested with this Job please email your TRANSLATOR ID & total cost/charge to do the translation
to BursaCourse[at]gmail[dot]com
with subject titled " Translation Job 534 " no later than today.

*ONLY TRANSLATOR WHO REGISTERED THROUGH PAYPAL MAY RESERVE THIS JOB



////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////


*If you did not received any reply after submitting reserve email, it means the Job has been taken by another Registered Translator who fits the requirement field as set by the client






http://www.CariJodohClub.co.nr - Agensi Perkhidmatan Mencari Jodoh 1 Malaysia

aqila

  • Penghulu
  • ****
  • Posts: 477
  • I Love Putra Mahkota
    • Agensi Perkhidmatan Mencari Jodoh 1 Malaysia
LATEST TRANSLATION JOBs, FOR RESERVE - NOVEMBER 19th,



Translation Jobs below, are only for REGISTERED Translators to reserve.
*Translator who have yet to register, please do so as soon as possible !



* RESERVE Jobs that match your backgroud / field (DO NOT Reserve Jobs that requires Translator from Medical field if you're not one )
* RESERVE hanya Job yang matching dengan latarbelakang / bidang pengajian(Field) anda !! (Jangan reserve JOB dalam bidang Game jika anda bukan dari bidang tersebut !)

**Reserve hanya diproses pada hari Khamis .
**Reserve will only be processed on Thursday.





//////////////////////// - LATEST TRANSLATION JOB 549 - Online ( LOCAL )

TRANSLATION JOB INFO:


Client Name:  HEZRY AZLEE BIN AYOB

Language:  Tempahan membuat tugasan  IJAZAH SARJANA MUDA, UNIVERSITI SAINS MALAYSIA

Pages :   Max 15 Muka Surat

Tugasan : PENGANTAR ANTROPOLOGI SOSIOLOGI

Dateline : 1 FEBRUARY 2015

Translator interested with this Job please email your TRANSLATOR ID & total cost/charge to do the translation
to BursaCourse[at]gmail[dot]com
with subject titled "Translation Job 549 " no later than today.




//////////////////////// - LATEST TRANSLATION JOB 548 - Online ( LOCAL )

TRANSLATION JOB INFO:


Client Name: SHahida

Language:  english to malay

Pages :  1000+++ words

Dateline : ASAP

Field : general


Translator interested with this Job please email your TRANSLATOR ID & total cost/charge to do the translation
to BursaCourse[at]gmail[dot]com
with subject titled "Translation Job 548 " no later than today.




//////////////////////// - LATEST TRANSLATION JOB 547 - Online ( INTERNATIONAL )

TRANSLATION JOB INFO:


Client Name:  baharudin

Language: Malay to english

Pages :  4500++ words

Dateline : ASAP

Field : General

Translator interested with this Job please email your TRANSLATOR ID & total cost/charge to do the translation
to BursaCourse[at]gmail[dot]com
with subject titled " Translation Job 547 " no later than today.

*ONLY TRANSLATOR WHO REGISTERED THROUGH PAYPAL MAY RESERVE THIS JOB






//////////////////////// - LATEST TRANSLATION JOB 546 - Online ( INTERNATIONAL )

TRANSLATION JOB INFO:


Client Name:  Abigail Frackenpohl

Language: English>Malay (Malay – Malaysia)

Pages : not mention

Dateline : ASAP

Field : Film and Cinema Studies

Translator interested with this Job please email your TRANSLATOR ID & total cost/charge to do the translation
to BursaCourse[at]gmail[dot]com
with subject titled " Translation Job 546 " no later than today.

*ONLY TRANSLATOR WHO REGISTERED THROUGH PAYPAL MAY RESERVE THIS JOB






//////////////////////// - LATEST TRANSLATION JOB 545 - Online ( INTERNATIONAL )

TRANSLATION JOB INFO:


Client Name: Wendy Zhong

Language:        English>Russian
    English>Cantonese
    English>Tagalog
    English>Malay (Malay – Malaysia)

Pages :  not mention

Dateline : ASAP

Field : General

Translator interested with this Job please email your TRANSLATOR ID & total cost/charge to do the translation
to BursaCourse[at]gmail[dot]com
with subject titled " Translation Job 545 " no later than today.

*ONLY TRANSLATOR WHO REGISTERED THROUGH PAYPAL MAY RESERVE THIS JOB





//////////////////////// - LATEST TRANSLATION JOB 544 - Online ( INTERNATIONAL )

TRANSLATION JOB INFO:


Client Name:  Vashu

Language: English>Chinese

Pages :  Word Count: 9946

Dateline : ASAP

Field :  Information technology, Pharmaceutical and e Learning industries

Translator interested with this Job please email your TRANSLATOR ID & total cost/charge to do the translation
to BursaCourse[at]gmail[dot]com
with subject titled " Translation Job 544 " no later than today.

*ONLY TRANSLATOR WHO REGISTERED THROUGH PAYPAL MAY RESERVE THIS JOB





//////////////////////// - LATEST TRANSLATION JOB 543 - Online ( INTERNATIONAL )

TRANSLATION JOB INFO:


Client Name:  Jacky WANG

Language: English>Chinese (Chinese – Hong Kong SAR)

Pages : not mention

Dateline : ASAP

Field : Software Engineering

Translator interested with this Job please email your TRANSLATOR ID & total cost/charge to do the translation
to BursaCourse[at]gmail[dot]com
with subject titled " Translation Job 543 " no later than today.

*ONLY TRANSLATOR WHO REGISTERED THROUGH PAYPAL MAY RESERVE THIS JOB





//////////////////////// - LATEST TRANSLATION JOB 542 - Online ( INTERNATIONAL )

TRANSLATION JOB INFO:


Client Name:  Ashley Qiu

Language:   English>Japanese  OR   English>Cantonese

Pages :  website

Dateline : ASAP

Field : Computer Games and Gambling, Electronic Games, Games of Chance

Translator interested with this Job please email your TRANSLATOR ID & total cost/charge to do the translation
to BursaCourse[at]gmail[dot]com
with subject titled " Translation Job 542 " no later than today.

*ONLY TRANSLATOR WHO REGISTERED THROUGH PAYPAL MAY RESERVE THIS JOB






//////////////////////// - LATEST TRANSLATION JOB 541 - Online ( INTERNATIONAL )

TRANSLATION JOB INFO:


Client Name:  Naresh Thakur

Language:    English>Hindi  OR    English>Tamil

Pages :  4,000 pages

Dateline : ASAP

Field : General



Translator interested with this Job please email your TRANSLATOR ID & total cost/charge to do the translation
to BursaCourse[at]gmail[dot]com
with subject titled " Translation Job 541 " no later than today.

*ONLY TRANSLATOR WHO REGISTERED THROUGH PAYPAL MAY RESERVE THIS JOB






//////////////////////// - LATEST TRANSLATION JOB 540 - Online ( INTERNATIONAL )

TRANSLATION JOB INFO:


Client Name:  sanjay shah

Language: English>Tamil

Pages :  4000 words weekly

Dateline : ASAP

Field : General


Translator interested with this Job please email your TRANSLATOR ID & total cost/charge to do the translation
to BursaCourse[at]gmail[dot]com
with subject titled " Translation Job 540 " no later than today.

*ONLY TRANSLATOR WHO REGISTERED THROUGH PAYPAL MAY RESERVE THIS JOB



++++++++++++++++++


//////////////////////// - LATEST TRANSLATION JOB 539 - Online ( LOCAL )

TRANSLATION JOB INFO:


Client Name:  Siti Ain Nurena

Language:  Tempahan membuat tugasan English

Pages :   3000++ words + 2 pages (2 tugasan)

Tugasan 1: Bidang / subjek tugasan (cth sejarah / asas pertanian / etc) : Knowledge Management
Dateline untuk menghantar tugasan: 28 Nov 2015

Tugasan 2: Design and Develop an E-commerce Storefront using Kansei Engineering
Format: IEEE
Due date: 21 / 11 / 2015


Translator interested with this Job please email your TRANSLATOR ID & total cost/charge to do the translation
to BursaCourse[at]gmail[dot]com
with subject titled "Translation Job 539 " no later than today.




//////////////////////// - LATEST TRANSLATION JOB 538 - Online ( LOCAL )

TRANSLATION JOB INFO:


Client Name: nurul

Language:  Malay to english

Pages :   not  mention

Dateline : ASAP

Field : general


Translator interested with this Job please email your TRANSLATOR ID & total cost/charge to do the translation
to BursaCourse[at]gmail[dot]com
with subject titled "Translation Job 538 " no later than today.




//////////////////////// - LATEST TRANSLATION JOB 537 - Online ( LOCAL )

TRANSLATION JOB INFO:


Client Name: izhar salim

Language:  Malay to english

Pages :   ingin buat resume

Dateline : ASAP

Field : GENERAL


Translator interested with this Job please email your TRANSLATOR ID & total cost/charge to do the translation
to BursaCourse[at]gmail[dot]com
with subject titled "Translation Job 537 " no later than today.






//////////////////////// - LATEST TRANSLATION JOB 536 - Online ( INTERNATIONAL )

TRANSLATION JOB INFO:


Client Name: Kayla Oh

Language:  English>Chinese

Pages : not mention

Dateline : ASAP

Field : general


Translator interested with this Job please email your TRANSLATOR ID & total cost/charge to do the translation
to BursaCourse[at]gmail[dot]com
with subject titled " Translation Job 536 " no later than today.

*ONLY TRANSLATOR WHO REGISTERED THROUGH PAYPAL MAY RESERVE THIS JOB







//////////////////////// - LATEST TRANSLATION JOB 535 - Online ( INTERNATIONAL )

TRANSLATION JOB INFO:


Client Name:  Anita Xiong

Language: English>Chinese (Chinese – Hong Kong SAR)

Pages :  I have a new job around 2500 words from English into Traditional Chinese(HK) on ENERGY MANAGEMENT CONTRACT.

Dateline : within 2 working days

Field : Banking and Financial, Business Administration and Management, Business General, Business Marketing, Economics, Finance, Law and Legal, Patent Translation


Translator interested with this Job please email your TRANSLATOR ID & total cost/charge to do the translation
to BursaCourse[at]gmail[dot]com
with subject titled " Translation Job 535 " no later than today.

*ONLY TRANSLATOR WHO REGISTERED THROUGH PAYPAL MAY RESERVE THIS JOB







//////////////////////// - LATEST TRANSLATION JOB 534 - Online ( INTERNATIONAL )

TRANSLATION JOB INFO:


Client Name:  Brick Gasmin

Language:  English>Japanese

Pages : not mention

Dateline : ASAP

Field : general


Translator interested with this Job please email your TRANSLATOR ID & total cost/charge to do the translation
to BursaCourse[at]gmail[dot]com
with subject titled " Translation Job 534 " no later than today.

*ONLY TRANSLATOR WHO REGISTERED THROUGH PAYPAL MAY RESERVE THIS JOB




////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////


*If you did not received any reply after submitting reserve email, it means the Job has been taken by another Registered Translator who fits the requirement field as set by the client






http://www.CariJodohClub.co.nr - Agensi Perkhidmatan Mencari Jodoh 1 Malaysia

aqila

  • Penghulu
  • ****
  • Posts: 477
  • I Love Putra Mahkota
    • Agensi Perkhidmatan Mencari Jodoh 1 Malaysia
LATEST TRANSLATION JOBs, FOR RESERVE - NOVEMBER 26th,



Translation Jobs below, are only for REGISTERED Translators to reserve.
*Translator who have yet to register, please do so as soon as possible !



* RESERVE Jobs that match your backgroud / field (DO NOT Reserve Jobs that requires Translator from Medical field if you're not one )
* RESERVE hanya Job yang matching dengan latarbelakang / bidang pengajian(Field) anda !! (Jangan reserve JOB dalam bidang Game jika anda bukan dari bidang tersebut !)

**Reserve hanya diproses pada hari Khamis .
**Reserve will only be processed on Thursday.






//////////////////////// - LATEST TRANSLATION JOB 548 - Online ( LOCAL )

TRANSLATION JOB INFO:


Client Name: SHahida

Language:  english to malay

Pages :  1000+++ words

Dateline : ASAP

Field : general


Translator interested with this Job please email your TRANSLATOR ID & total cost/charge to do the translation
to BursaCourse[at]gmail[dot]com
with subject titled "Translation Job 548 " no later than today.





//////////////////////// - LATEST TRANSLATION JOB 557 - Online ( INTERNATIONAL )

TRANSLATION JOB INFO:


Client Name: Jeff Nunner

Language: English>Malay (Malay – Malaysia)

Pages : 2000 words

Dateline : ASAP

Field : Medical Technology

Translator interested with this Job please email your TRANSLATOR ID & total cost/charge to do the translation
to BursaCourse[at]gmail[dot]com
with subject titled " Translation Job 557 " no later than today.

*ONLY TRANSLATOR WHO REGISTERED AS INTERNATIONAL TRANSLATOR MAY RESERVE THIS JOB







//////////////////////// - LATEST TRANSLATION JOB 556 - Online ( INTERNATIONAL )

TRANSLATION JOB INFO:


Client Name:  ?????? ?????

Language: English>Russian

Pages : not mention

Dateline : ASAP

Field : general

Translator interested with this Job please email your TRANSLATOR ID & total cost/charge to do the translation
to BursaCourse[at]gmail[dot]com
with subject titled " Translation Job 556 " no later than today.

*ONLY TRANSLATOR WHO REGISTERED AS INTERNATIONAL TRANSLATOR MAY RESERVE THIS JOB







//////////////////////// - LATEST TRANSLATION JOB 555 - Online ( INTERNATIONAL )

TRANSLATION JOB INFO:


Client Name:  Maja Milanovic

Language: English>Arabic

Pages : not mention

Dateline : ASAP

Field : general

Translator interested with this Job please email your TRANSLATOR ID & total cost/charge to do the translation
to BursaCourse[at]gmail[dot]com
with subject titled " Translation Job 555 " no later than today.

*ONLY TRANSLATOR WHO REGISTERED AS INTERNATIONAL TRANSLATOR MAY RESERVE THIS JOB







//////////////////////// - LATEST TRANSLATION JOB 554 - Online ( INTERNATIONAL )

TRANSLATION JOB INFO:


Client Name: Aline Assaf

Language: Arabic>English

Pages : 20k legal file

Dateline : ASAP

Field : Law and Legal

Translator interested with this Job please email your TRANSLATOR ID & total cost/charge to do the translation
to BursaCourse[at]gmail[dot]com
with subject titled " Translation Job 554 " no later than today.

*ONLY TRANSLATOR WHO REGISTERED AS INTERNATIONAL TRANSLATOR MAY RESERVE THIS JOB






//////////////////////// - LATEST TRANSLATION JOB 553 - Online ( INTERNATIONAL )

TRANSLATION JOB INFO:


Client Name:  Joshua Lopez

Language: Japanese>English (English – United Kingdom)

Pages : 2k words

Dateline : ASAP

Field : Advertising

Translator interested with this Job please email your TRANSLATOR ID & total cost/charge to do the translation
to BursaCourse[at]gmail[dot]com
with subject titled " Translation Job 553 " no later than today.

*ONLY TRANSLATOR WHO REGISTERED AS INTERNATIONAL TRANSLATOR MAY RESERVE THIS JOB






//////////////////////// - LATEST TRANSLATION JOB 552 - Online ( INTERNATIONAL )

TRANSLATION JOB INFO:


Client Name: Ewelina Barwicka

Language:   English>Chinese (Chinese (Simplified))
    English>Japanese

Pages : website

Dateline : ASAP

Field : general

Translator interested with this Job please email your TRANSLATOR ID & total cost/charge to do the translation
to BursaCourse[at]gmail[dot]com
with subject titled " Translation Job 552 " no later than today.

*ONLY TRANSLATOR WHO REGISTERED AS INTERNATIONAL TRANSLATOR MAY RESERVE THIS JOB






//////////////////////// - LATEST TRANSLATION JOB 551 - Online ( INTERNATIONAL )

TRANSLATION JOB INFO:


Client Name:  Ekaterina Sadikova

Language: Japanese>English
    English>Japanese

Pages : not mention

Dateline : ASAP

Field : Finance, Law and Legal, Manufacturing (Metal Working and Products, Instruments, Furniture, Printing, Clothing, etc.),

Translator interested with this Job please email your TRANSLATOR ID & total cost/charge to do the translation
to BursaCourse[at]gmail[dot]com
with subject titled " Translation Job 551 " no later than today.

*ONLY TRANSLATOR WHO REGISTERED AS INTERNATIONAL TRANSLATOR MAY RESERVE THIS JOB






//////////////////////// - LATEST TRANSLATION JOB 550 - Online ( INTERNATIONAL )

TRANSLATION JOB INFO:


Client Name:  Kenneth

Language:  English>German
    English>Italian
    English>Spanish
English>Japanese
    English>Korean
    English>Malay

Pages : not mention

Dateline : ASAP

Field : Computer Games and Gambling, Electronic Games, Games of Chance

Translator interested with this Job please email your TRANSLATOR ID & total cost/charge to do the translation
to BursaCourse[at]gmail[dot]com
with subject titled " Translation Job 550 " no later than today.

*ONLY TRANSLATOR WHO REGISTERED AS INTERNATIONAL TRANSLATOR MAY RESERVE THIS JOB




+++++++++++

//////////////////////// - LATEST TRANSLATION JOB 549 - Online ( LOCAL )

TRANSLATION JOB INFO:


Client Name:  HEZRY AZLEE BIN AYOB

Language:  Tempahan membuat tugasan  IJAZAH SARJANA MUDA, UNIVERSITI SAINS MALAYSIA

Pages :   Max 15 Muka Surat

Tugasan : PENGANTAR ANTROPOLOGI SOSIOLOGI

Dateline : 1 FEBRUARY 2015

Translator interested with this Job please email your TRANSLATOR ID & total cost/charge to do the translation
to BursaCourse[at]gmail[dot]com
with subject titled "Translation Job 549 " no later than today.






//////////////////////// - LATEST TRANSLATION JOB 547 - Online ( INTERNATIONAL )

TRANSLATION JOB INFO:


Client Name:  baharudin

Language: Malay to english

Pages :  4500++ words

Dateline : ASAP

Field : General

Translator interested with this Job please email your TRANSLATOR ID & total cost/charge to do the translation
to BursaCourse[at]gmail[dot]com
with subject titled " Translation Job 547 " no later than today.

*ONLY TRANSLATOR WHO REGISTERED AS INTERNATIONAL TRANSLATOR MAY RESERVE THIS JOB






////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////


*If you did not received any reply after submitting reserve email, it means the Job has been taken by another Registered Translator who fits the requirement field as set by the client






http://www.CariJodohClub.co.nr - Agensi Perkhidmatan Mencari Jodoh 1 Malaysia

aqila

  • Penghulu
  • ****
  • Posts: 477
  • I Love Putra Mahkota
    • Agensi Perkhidmatan Mencari Jodoh 1 Malaysia
LATEST TRANSLATION JOBs, FOR RESERVE - DECEMBER 3rd,



Translation Jobs below, are only for REGISTERED Translators to reserve.
*Translator who have yet to register, please do so as soon as possible !



* RESERVE Jobs that match your backgroud / field (DO NOT Reserve Jobs that requires Translator from Medical field if you're not one )
* RESERVE hanya Job yang matching dengan latarbelakang / bidang pengajian(Field) anda !! (Jangan reserve JOB dalam bidang Game jika anda bukan dari bidang tersebut !)

**Reserve hanya diproses pada hari Khamis .
**Reserve will only be processed on Thursday.




//////////////////////// - LATEST TRANSLATION JOB 566 - Online ( INTERNATIONAL )

TRANSLATION JOB INFO:


Client Name: Ritika Nanda

Language:      English>Japanese OR    English>Korean

Pages :  not mention

Dateline : ASAP

Field : medical

Translator interested with this Job please email your TRANSLATOR ID & total cost/charge to do the translation
to BursaCourse[at]gmail[dot]com
with subject titled " Translation Job 566 " no later than today.

*ONLY TRANSLATOR WHO REGISTERED AS INTERNATIONAL TRANSLATOR MAY RESERVE THIS JOB








//////////////////////// - LATEST TRANSLATION JOB 565 - Online ( INTERNATIONAL )

TRANSLATION JOB INFO:


Client Name: Alba Pi

Language:   English>Armenian
    English>Chinese
    English>Vietnamese
    English>Arabic

Pages : not mention

Dateline : ASAP

Field : General

Translator interested with this Job please email your TRANSLATOR ID & total cost/charge to do the translation
to BursaCourse[at]gmail[dot]com
with subject titled " Translation Job 565 " no later than today.

*ONLY TRANSLATOR WHO REGISTERED AS INTERNATIONAL TRANSLATOR MAY RESERVE THIS JOB








//////////////////////// - LATEST TRANSLATION JOB 564 - Online ( INTERNATIONAL )

TRANSLATION JOB INFO:


Client Name: Yousef Mady

Language: Arabic>English

Pages : not mention

Dateline : ASAP

Field : General

Translator interested with this Job please email your TRANSLATOR ID & total cost/charge to do the translation
to BursaCourse[at]gmail[dot]com
with subject titled " Translation Job 564 " no later than today.

*ONLY TRANSLATOR WHO REGISTERED AS INTERNATIONAL TRANSLATOR MAY RESERVE THIS JOB








//////////////////////// - LATEST TRANSLATION JOB 563 - Online ( INTERNATIONAL )

TRANSLATION JOB INFO:


Client Name:  natalie goldenberg

Language: English>Arabic (Arabic – UAE)

Pages : not mention

Dateline : ASAP

Field : General

Translator interested with this Job please email your TRANSLATOR ID & total cost/charge to do the translation
to BursaCourse[at]gmail[dot]com
with subject titled " Translation Job 563 " no later than today.

*ONLY TRANSLATOR WHO REGISTERED AS INTERNATIONAL TRANSLATOR MAY RESERVE THIS JOB








//////////////////////// - LATEST TRANSLATION JOB 562 - Online ( INTERNATIONAL )

TRANSLATION JOB INFO:


Client Name: Ralph L

Language:   Arabic>English  OR    French>English

Pages :  4 page police report and a 4 page court decision that needs to be translated from French to English

Dateline : ASAP

Field : General

Translator interested with this Job please email your TRANSLATOR ID & total cost/charge to do the translation
to BursaCourse[at]gmail[dot]com
with subject titled " Translation Job 562 " no later than today.

*ONLY TRANSLATOR WHO REGISTERED AS INTERNATIONAL TRANSLATOR MAY RESERVE THIS JOB







//////////////////////// - LATEST TRANSLATION JOB 561 - Online ( INTERNATIONAL )

TRANSLATION JOB INFO:


Client Name: Simon Anisimov

Language: English>Russian

Pages : not mention

Dateline : ASAP

Field : Medical

Translator interested with this Job please email your TRANSLATOR ID & total cost/charge to do the translation
to BursaCourse[at]gmail[dot]com
with subject titled " Translation Job 561 " no later than today.

*ONLY TRANSLATOR WHO REGISTERED AS INTERNATIONAL TRANSLATOR MAY RESERVE THIS JOB








//////////////////////// - LATEST TRANSLATION JOB 560 - Online ( INTERNATIONAL )

TRANSLATION JOB INFO:


Client Name:  Translate in Istanbul

Language: Russian>English

Pages : 440 words

Dateline : ASAP

Field : Law and Legal

Translator interested with this Job please email your TRANSLATOR ID & total cost/charge to do the translation
to BursaCourse[at]gmail[dot]com
with subject titled " Translation Job 560 " no later than today.

*ONLY TRANSLATOR WHO REGISTERED AS INTERNATIONAL TRANSLATOR MAY RESERVE THIS JOB








//////////////////////// - LATEST TRANSLATION JOB 559 - Online ( INTERNATIONAL )

TRANSLATION JOB INFO:


Client Name: mengting yang

Language: English>Chinese (Chinese (Traditional))

Pages : not mention

Dateline : ASAP

Field : general

Translator interested with this Job please email your TRANSLATOR ID & total cost/charge to do the translation
to BursaCourse[at]gmail[dot]com
with subject titled " Translation Job 559 " no later than today.

*ONLY TRANSLATOR WHO REGISTERED AS INTERNATIONAL TRANSLATOR MAY RESERVE THIS JOB






//////////////////////// - LATEST TRANSLATION JOB 558 - Online ( INTERNATIONAL )

TRANSLATION JOB INFO:


Client Name: Mr Wan Safwan Mohd Aris

Language: German to English

Pages : 135 pages (27,000 words count)

Dateline : ASAP

Field : The documents are technical syllabus

Translator interested with this Job please email your TRANSLATOR ID & total cost/charge to do the translation
to BursaCourse[at]gmail[dot]com
with subject titled " Translation Job 558 " no later than today.

*ONLY TRANSLATOR WHO REGISTERED AS INTERNATIONAL TRANSLATOR MAY RESERVE THIS JOB




++++++++


//////////////////////// - LATEST TRANSLATION JOB 557 - Online ( INTERNATIONAL )

TRANSLATION JOB INFO:


Client Name: Jeff Nunner

Language: English>Malay (Malay – Malaysia)

Pages : 2000 words

Dateline : ASAP

Field : Medical Technology

Translator interested with this Job please email your TRANSLATOR ID & total cost/charge to do the translation
to BursaCourse[at]gmail[dot]com
with subject titled " Translation Job 557 " no later than today.

*ONLY TRANSLATOR WHO REGISTERED AS INTERNATIONAL TRANSLATOR MAY RESERVE THIS JOB







//////////////////////// - LATEST TRANSLATION JOB 556 - Online ( INTERNATIONAL )

TRANSLATION JOB INFO:


Client Name:  ?????? ?????

Language: English>Russian

Pages : not mention

Dateline : ASAP

Field : general

Translator interested with this Job please email your TRANSLATOR ID & total cost/charge to do the translation
to BursaCourse[at]gmail[dot]com
with subject titled " Translation Job 556 " no later than today.

*ONLY TRANSLATOR WHO REGISTERED AS INTERNATIONAL TRANSLATOR MAY RESERVE THIS JOB







//////////////////////// - LATEST TRANSLATION JOB 555 - Online ( INTERNATIONAL )

TRANSLATION JOB INFO:


Client Name:  Maja Milanovic

Language: English>Arabic

Pages : not mention

Dateline : ASAP

Field : general

Translator interested with this Job please email your TRANSLATOR ID & total cost/charge to do the translation
to BursaCourse[at]gmail[dot]com
with subject titled " Translation Job 555 " no later than today.

*ONLY TRANSLATOR WHO REGISTERED AS INTERNATIONAL TRANSLATOR MAY RESERVE THIS JOB







//////////////////////// - LATEST TRANSLATION JOB 554 - Online ( INTERNATIONAL )

TRANSLATION JOB INFO:


Client Name: Aline Assaf

Language: Arabic>English

Pages : 20k legal file

Dateline : ASAP

Field : Law and Legal

Translator interested with this Job please email your TRANSLATOR ID & total cost/charge to do the translation
to BursaCourse[at]gmail[dot]com
with subject titled " Translation Job 554 " no later than today.

*ONLY TRANSLATOR WHO REGISTERED AS INTERNATIONAL TRANSLATOR MAY RESERVE THIS JOB






//////////////////////// - LATEST TRANSLATION JOB 553 - Online ( INTERNATIONAL )

TRANSLATION JOB INFO:


Client Name:  Joshua Lopez

Language: Japanese>English (English – United Kingdom)

Pages : 2k words

Dateline : ASAP

Field : Advertising

Translator interested with this Job please email your TRANSLATOR ID & total cost/charge to do the translation
to BursaCourse[at]gmail[dot]com
with subject titled " Translation Job 553 " no later than today.

*ONLY TRANSLATOR WHO REGISTERED AS INTERNATIONAL TRANSLATOR MAY RESERVE THIS JOB






//////////////////////// - LATEST TRANSLATION JOB 552 - Online ( INTERNATIONAL )

TRANSLATION JOB INFO:


Client Name: Ewelina Barwicka

Language:   English>Chinese (Chinese (Simplified))
    English>Japanese

Pages : website

Dateline : ASAP

Field : general

Translator interested with this Job please email your TRANSLATOR ID & total cost/charge to do the translation
to BursaCourse[at]gmail[dot]com
with subject titled " Translation Job 552 " no later than today.

*ONLY TRANSLATOR WHO REGISTERED AS INTERNATIONAL TRANSLATOR MAY RESERVE THIS JOB






//////////////////////// - LATEST TRANSLATION JOB 551 - Online ( INTERNATIONAL )

TRANSLATION JOB INFO:


Client Name:  Ekaterina Sadikova

Language: Japanese>English
    English>Japanese

Pages : not mention

Dateline : ASAP

Field : Finance, Law and Legal, Manufacturing (Metal Working and Products, Instruments, Furniture, Printing, Clothing, etc.),

Translator interested with this Job please email your TRANSLATOR ID & total cost/charge to do the translation
to BursaCourse[at]gmail[dot]com
with subject titled " Translation Job 551 " no later than today.

*ONLY TRANSLATOR WHO REGISTERED AS INTERNATIONAL TRANSLATOR MAY RESERVE THIS JOB






//////////////////////// - LATEST TRANSLATION JOB 550 - Online ( INTERNATIONAL )

TRANSLATION JOB INFO:


Client Name:  Kenneth

Language:  English>German
    English>Italian
    English>Spanish
English>Japanese
    English>Korean
    English>Malay

Pages : not mention

Dateline : ASAP

Field : Computer Games and Gambling, Electronic Games, Games of Chance

Translator interested with this Job please email your TRANSLATOR ID & total cost/charge to do the translation
to BursaCourse[at]gmail[dot]com
with subject titled " Translation Job 550 " no later than today.

*ONLY TRANSLATOR WHO REGISTERED AS INTERNATIONAL TRANSLATOR MAY RESERVE THIS JOB




+++++++++++

//////////////////////// - LATEST TRANSLATION JOB 549 - Online ( LOCAL )

TRANSLATION JOB INFO:


Client Name:  HEZRY AZLEE BIN AYOB

Language:  Tempahan membuat tugasan  IJAZAH SARJANA MUDA, UNIVERSITI SAINS MALAYSIA

Pages :   Max 15 Muka Surat

Tugasan : PENGANTAR ANTROPOLOGI SOSIOLOGI

Dateline : 1 FEBRUARY 2015

Translator interested with this Job please email your TRANSLATOR ID & total cost/charge to do the translation
to BursaCourse[at]gmail[dot]com
with subject titled "Translation Job 549 " no later than today.






//////////////////////// - LATEST TRANSLATION JOB 547 - Online ( INTERNATIONAL )

TRANSLATION JOB INFO:


Client Name:  baharudin

Language: Malay to english

Pages :  4500++ words

Dateline : ASAP

Field : General

Translator interested with this Job please email your TRANSLATOR ID & total cost/charge to do the translation
to BursaCourse[at]gmail[dot]com
with subject titled " Translation Job 547 " no later than today.

*ONLY TRANSLATOR WHO REGISTERED AS INTERNATIONAL TRANSLATOR MAY RESERVE THIS JOB







////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////


*If you did not received any reply after submitting reserve email, it means the Job has been taken by another Registered Translator who fits the requirement field as set by the client






http://www.CariJodohClub.co.nr - Agensi Perkhidmatan Mencari Jodoh 1 Malaysia

aqila

  • Penghulu
  • ****
  • Posts: 477
  • I Love Putra Mahkota
    • Agensi Perkhidmatan Mencari Jodoh 1 Malaysia
LATEST TRANSLATION JOBs, FOR RESERVE - DECEMBER 9th,



Translation Jobs below, are only for REGISTERED Translators to reserve.
*Translator who have yet to register, please do so as soon as possible !



* RESERVE Jobs that match your backgroud / field (DO NOT Reserve Jobs that requires Translator from Medical field if you're not one )
* RESERVE hanya Job yang matching dengan latarbelakang / bidang pengajian(Field) anda !! (Jangan reserve JOB dalam bidang Game jika anda bukan dari bidang tersebut !)

**Reserve hanya diproses pada hari Khamis .
**Reserve will only be processed on Thursday.





//////////////////////// - LATEST TRANSLATION JOB 577 - Online ( LOCAL )

TRANSLATION JOB INFO:



Client Name: kartina

Language:  English to English

Pages : rephrase/rewrite ayat sebuah buku English

Dateline : ASAP

Field : general

Translator interested with this Job please email your TRANSLATOR ID & total cost/charge to do the translation
to BursaCourse[at]gmail[dot]com
with subject titled "Translation Job 577 " no later than today.




//////////////////////// - LATEST TRANSLATION JOB 576 - Online ( LOCAL )

TRANSLATION JOB INFO:



Client Name:  Najwa 'Awatiff Baharudin

Language:  Malay to English

Pages :  5 sijil

Dateline : ASAP

Field : general

Translator interested with this Job please email your TRANSLATOR ID & total cost/charge to do the translation
to BursaCourse[at]gmail[dot]com
with subject titled "Translation Job 576 " no later than today.



//////////////////////// - LATEST TRANSLATION JOB 575 - Online ( LOCAL )

TRANSLATION JOB INFO:



Client Name: Azian

Language:  Malay to English

Pages : perlu seseorang untuk buat minit mesyuarat dalam B.Inggeris

Dateline : ASAP

Field : general

Translator interested with this Job please email your TRANSLATOR ID & total cost/charge to do the translation
to BursaCourse[at]gmail[dot]com
with subject titled "Translation Job 575 " no later than today.



//////////////////////// - LATEST TRANSLATION JOB 574 - Online ( LOCAL )

TRANSLATION JOB INFO:



Client Name:  Nur Asyiqin

Language: english to Malay / Malay to English

Pages :  100 pages

Dateline : ASAP

Field : Business / Management

Translator interested with this Job please email your TRANSLATOR ID & total cost/charge to do the translation
to BursaCourse[at]gmail[dot]com
with subject titled "Translation Job 574 " no later than today.



//////////////////////// - LATEST TRANSLATION JOB 573 - Online ( INTERNATIONAL )

TRANSLATION JOB INFO:


Client Name: Jovanka J. Milenkoska

Language:    Chinese>English

Pages :  15 jpeg

Dateline : ASAP

Field : general

Translator interested with this Job please email your TRANSLATOR ID & total cost/charge to do the translation
to BursaCourse[at]gmail[dot]com
with subject titled " Translation Job 573 " no later than today.

*ONLY TRANSLATOR WHO REGISTERED AS INTERNATIONAL TRANSLATOR MAY RESERVE THIS JOB










//////////////////////// - LATEST TRANSLATION JOB 572 - Online ( INTERNATIONAL )

TRANSLATION JOB INFO:


Client Name: Louis Ng

Language:  language?):     English>Chinese (Chinese – Hong Kong SAR)
    English>French (French – France)
    English>Spanish (Spanish – Spain)
    English>Portuguese

Pages :  not mention

Dateline : ASAP

Field : Advertising, Banking and Financial, Business Marketing, Finance, Hospitality, Mechanical Engineering, Tourism and Travel

Translator interested with this Job please email your TRANSLATOR ID & total cost/charge to do the translation
to BursaCourse[at]gmail[dot]com
with subject titled " Translation Job 572 " no later than today.

*ONLY TRANSLATOR WHO REGISTERED AS INTERNATIONAL TRANSLATOR MAY RESERVE THIS JOB










//////////////////////// - LATEST TRANSLATION JOB 571 - Online ( INTERNATIONAL )

TRANSLATION JOB INFO:


Client Name: Neha Dalvi

Language:   Japanese>English

Pages :  not mention

Dateline : ASAP

Field :  transcriptions

Translator interested with this Job please email your TRANSLATOR ID & total cost/charge to do the translation
to BursaCourse[at]gmail[dot]com
with subject titled " Translation Job 571 " no later than today.

*ONLY TRANSLATOR WHO REGISTERED AS INTERNATIONAL TRANSLATOR MAY RESERVE THIS JOB










//////////////////////// - LATEST TRANSLATION JOB 570 - Online ( INTERNATIONAL )

TRANSLATION JOB INFO:


Client Name: MULTI TRANS MEDIA

Language:  English>Russian

Pages :  not mention

Dateline : ASAP

Field : general

Translator interested with this Job please email your TRANSLATOR ID & total cost/charge to do the translation
to BursaCourse[at]gmail[dot]com
with subject titled " Translation Job 570 " no later than today.

*ONLY TRANSLATOR WHO REGISTERED AS INTERNATIONAL TRANSLATOR MAY RESERVE THIS JOB










//////////////////////// - LATEST TRANSLATION JOB 569 - Online ( INTERNATIONAL )

TRANSLATION JOB INFO:


Client Name: Sri Sai

Language:   English>Arabic

Pages :  445  words

Dateline : ASAP

Field : general

Translator interested with this Job please email your TRANSLATOR ID & total cost/charge to do the translation
to BursaCourse[at]gmail[dot]com
with subject titled " Translation Job 569 " no later than today.

*ONLY TRANSLATOR WHO REGISTERED AS INTERNATIONAL TRANSLATOR MAY RESERVE THIS JOB










//////////////////////// - LATEST TRANSLATION JOB 568 - Online ( INTERNATIONAL )

TRANSLATION JOB INFO:


Client Name: Marine SCIAUD

Language:  English>Malay

Pages :  430 words

Dateline : ASAP

Field : Business Marketing

Translator interested with this Job please email your TRANSLATOR ID & total cost/charge to do the translation
to BursaCourse[at]gmail[dot]com
with subject titled " Translation Job 568 " no later than today.

*ONLY TRANSLATOR WHO REGISTERED AS INTERNATIONAL TRANSLATOR MAY RESERVE THIS JOB










//////////////////////// - LATEST TRANSLATION JOB 567 - Online ( INTERNATIONAL )

TRANSLATION JOB INFO:


Client Name: Ngo Lam

Language: English>Malay (Malay – Malaysia)

Pages :  long term project

Dateline : ASAP

Field : general

Translator interested with this Job please email your TRANSLATOR ID & total cost/charge to do the translation
to BursaCourse[at]gmail[dot]com
with subject titled " Translation Job 567 " no later than today.

*ONLY TRANSLATOR WHO REGISTERED AS INTERNATIONAL TRANSLATOR MAY RESERVE THIS JOB





////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////


*If you did not received any reply after submitting reserve email, it means the Job has been taken by another Registered Translator who fits the requirement field as set by the client






http://www.CariJodohClub.co.nr - Agensi Perkhidmatan Mencari Jodoh 1 Malaysia

aqila

  • Penghulu
  • ****
  • Posts: 477
  • I Love Putra Mahkota
    • Agensi Perkhidmatan Mencari Jodoh 1 Malaysia
LATEST TRANSLATION JOBs, FOR RESERVE - DECEMBER 17th,



Translation Jobs below, are only for REGISTERED Translators to reserve.
*Translator who have yet to register, please do so as soon as possible !



* RESERVE Jobs that match your backgroud / field (DO NOT Reserve Jobs that requires Translator from Medical field if you're not one )
* RESERVE hanya Job yang matching dengan latarbelakang / bidang pengajian(Field) anda !! (Jangan reserve JOB dalam bidang Game jika anda bukan dari bidang tersebut !)

**Reserve hanya diproses pada hari Khamis .
**Reserve will only be processed on Thursday.




//////////////////////// - LATEST TRANSLATION JOB 587 - Online ( LOCAL )

TRANSLATION JOB INFO:



Client Name: RAMANI S/O RAJAGOBEL

Language:  ENGLISH,MALAY  TO TAMIL

Pages : 200 PAGES

Dateline : ASAP

Field :  ARTICAL,NEWS BLOG NEWS

Translator interested with this Job please email your TRANSLATOR ID & total cost/charge to do the translation
to BursaCourse[at]gmail[dot]com
with subject titled "Translation Job 587 " no later than today.




//////////////////////// - LATEST TRANSLATION JOB 586 - Online ( LOCAL )

TRANSLATION JOB INFO:



Client Name: Zul

Language:  bm ke bi

Pages : 66muka

Dateline : URGENT

Field : general

Translator interested with this Job please email your TRANSLATOR ID & total cost/charge to do the translation
to BursaCourse[at]gmail[dot]com
with subject titled "Translation Job 586 " no later than today.




//////////////////////// - LATEST TRANSLATION JOB 585 - Online ( LOCAL )

TRANSLATION JOB INFO:



Client Name:  Lynna

Language:  Melayu ke English

Pages : 5 m/s

Dateline : ASAP

Field : "translate" "Log Book' praktikal

Translator interested with this Job please email your TRANSLATOR ID & total cost/charge to do the translation
to BursaCourse[at]gmail[dot]com
with subject titled "Translation Job 585 " no later than today.




//////////////////////// - LATEST TRANSLATION JOB 584 - Online ( LOCAL )

TRANSLATION JOB INFO:



Client Name: Nonie

Language:  BM ke Bahasa Inggeris

Pages : 100 muka surat

Dateline : Belum ditentukan lagi

Field : Sejarah

Translator interested with this Job please email your TRANSLATOR ID & total cost/charge to do the translation
to BursaCourse[at]gmail[dot]com
with subject titled "Translation Job 584 " no later than today.




//////////////////////// - LATEST TRANSLATION JOB 583 - Online ( LOCAL )

TRANSLATION JOB INFO:



Client Name: Mohamed Khalifah

Language:    English>Arabic

Pages : not mention

Dateline : ASAP

Field : general

Translator interested with this Job please email your TRANSLATOR ID & total cost/charge to do the translation
to BursaCourse[at]gmail[dot]com
with subject titled "Translation Job 583 " no later than today.



//////////////////////// - LATEST TRANSLATION JOB 582 - Online ( INTERNATIONAL )

TRANSLATION JOB INFO:


Client Name: Inprinting Translation Agency

Language:    English>Arabic
    English>Estonian
    English>Lithuanian
    English>Turkish

Pages :  not mention

Dateline : ASAP

Field : general

Translator interested with this Job please email your TRANSLATOR ID & total cost/charge to do the translation
to BursaCourse[at]gmail[dot]com
with subject titled " Translation Job 582 " no later than today.

*ONLY TRANSLATOR WHO REGISTERED AS INTERNATIONAL TRANSLATOR MAY RESERVE THIS JOB







//////////////////////// - LATEST TRANSLATION JOB 581 - Online ( INTERNATIONAL )

TRANSLATION JOB INFO:


Client Name: Sophia Brook

Language:  English>Chinese

Pages : not mention

Dateline : ASAP

Field : general

Translator interested with this Job please email your TRANSLATOR ID & total cost/charge to do the translation
to BursaCourse[at]gmail[dot]com
with subject titled " Translation Job 581 " no later than today.

*ONLY TRANSLATOR WHO REGISTERED AS INTERNATIONAL TRANSLATOR MAY RESERVE THIS JOB







//////////////////////// - LATEST TRANSLATION JOB 580 - Online ( INTERNATIONAL )

TRANSLATION JOB INFO:


Client Name: Louis Ng

Language:  English>Japanese

Pages :  not mention

Dateline : ASAP

Field : Advertising, Banking and Financial, Business Marketing, Finance, Hospitality, Mechanical Engineering, Tourism and Travel

Translator interested with this Job please email your TRANSLATOR ID & total cost/charge to do the translation
to BursaCourse[at]gmail[dot]com
with subject titled " Translation Job 580 " no later than today.

*ONLY TRANSLATOR WHO REGISTERED AS INTERNATIONAL TRANSLATOR MAY RESERVE THIS JOB







//////////////////////// - LATEST TRANSLATION JOB 579 - Online ( INTERNATIONAL )

TRANSLATION JOB INFO:


Client Name: Shawn Wang

Language:   Chinese>Japanese  OR    Chinese>Korean

Pages :  not mention

Dateline : ASAP

Field : Computer and Information Sciences, Computer Engineering, Data Communications, Data Processing, Information Sciences and Systems, Internet, Software Engineering

Translator interested with this Job please email your TRANSLATOR ID & total cost/charge to do the translation
to BursaCourse[at]gmail[dot]com
with subject titled " Translation Job 579 " no later than today.

*ONLY TRANSLATOR WHO REGISTERED AS INTERNATIONAL TRANSLATOR MAY RESERVE THIS JOB







//////////////////////// - LATEST TRANSLATION JOB 578 - Online ( INTERNATIONAL )

TRANSLATION JOB INFO:


Client Name:  Jeff Nunner

Language:    English>Malay (Malay – Malaysia)

Pages :  not mention

Dateline : ASAP

Field : Medical Technology

Translator interested with this Job please email your TRANSLATOR ID & total cost/charge to do the translation
to BursaCourse[at]gmail[dot]com
with subject titled " Translation Job 578 " no later than today.

*ONLY TRANSLATOR WHO REGISTERED AS INTERNATIONAL TRANSLATOR MAY RESERVE THIS JOB






////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////


*If you did not received any reply after submitting reserve email, it means the Job has been taken by another Registered Translator who fits the requirement field as set by the client









http://www.CariJodohClub.co.nr - Agensi Perkhidmatan Mencari Jodoh 1 Malaysia

aqila

  • Penghulu
  • ****
  • Posts: 477
  • I Love Putra Mahkota
    • Agensi Perkhidmatan Mencari Jodoh 1 Malaysia
LATEST TRANSLATION JOBs, FOR RESERVE - DECEMBER 24th,



Translation Jobs below, are only for REGISTERED Translators to reserve.
*Translator who have yet to register, please do so as soon as possible !



* RESERVE Jobs that match your backgroud / field (DO NOT Reserve Jobs that requires Translator from Medical field if you're not one )
* RESERVE hanya Job yang matching dengan latarbelakang / bidang pengajian(Field) anda !! (Jangan reserve JOB dalam bidang Game jika anda bukan dari bidang tersebut !)

**Reserve hanya diproses pada hari Khamis .
**Reserve will only be processed on Thursday.




//////////////////////// - LATEST TRANSLATION JOB 597 - Online ( LOCAL )

TRANSLATION JOB INFO:



Client Name: CHIN MUI KEN

Language:  Bahasa Inggeris ke Bahasa Melayu

Pages : 3000 words

Dateline : ASAP

Field :  general

Translator interested with this Job please email your TRANSLATOR ID & total cost/charge to do the translation
to BursaCourse[at]gmail[dot]com
with subject titled "Translation Job 597 " no later than today.



//////////////////////// - LATEST TRANSLATION JOB 596 - Online ( LOCAL )

TRANSLATION JOB INFO:


Client Name: idah

Language:  Tempahan membuat tugasan  bacelor science in statistics

Tugasan : comparison between pearson and spearmans correlation

Dateline : 1-2-2016

Translator interested with this Job please email your TRANSLATOR ID & total cost/charge to do the translation
to BursaCourse[at]gmail[dot]com
with subject titled "Translation Job 596 " no later than today.





//////////////////////// - LATEST TRANSLATION JOB 595 - Online ( LOCAL )

TRANSLATION JOB INFO:



Client Name: NOR ROSITA

Language:  melayu > english

Pages : 2 sijil

Dateline : ASAP

Field : general

Translator interested with this Job please email your TRANSLATOR ID & total cost/charge to do the translation
to BursaCourse[at]gmail[dot]com
with subject titled "Translation Job 595 " no later than today.



//////////////////////// - LATEST TRANSLATION JOB 594 - Online ( INTERNATIONAL )

TRANSLATION JOB INFO:


Client Name: Rosario Hubbard

Language:    English>Malay

Pages :  not mention

Dateline : ASAP

Field : general

Translator interested with this Job please email your TRANSLATOR ID & total cost/charge to do the translation
to BursaCourse[at]gmail[dot]com
with subject titled " Translation Job 594 " no later than today.

*ONLY TRANSLATOR WHO REGISTERED AS INTERNATIONAL TRANSLATOR MAY RESERVE THIS JOB






//////////////////////// - LATEST TRANSLATION JOB 593 - Online ( INTERNATIONAL )

TRANSLATION JOB INFO:


Client Name: jo Smith

Language:    English>Malay (Malay – Malaysia)

Pages :  not mention

Dateline : ASAP

Field : Automotive

Translator interested with this Job please email your TRANSLATOR ID & total cost/charge to do the translation
to BursaCourse[at]gmail[dot]com
with subject titled " Translation Job 593 " no later than today.

*ONLY TRANSLATOR WHO REGISTERED AS INTERNATIONAL TRANSLATOR MAY RESERVE THIS JOB






//////////////////////// - LATEST TRANSLATION JOB 592 - Online ( INTERNATIONAL )

TRANSLATION JOB INFO:


Client Name: Erica Henderson

Language:    English>Malay

Pages :  not mention

Dateline : ASAP

Field : general

Translator interested with this Job please email your TRANSLATOR ID & total cost/charge to do the translation
to BursaCourse[at]gmail[dot]com
with subject titled " Translation Job 592 " no later than today.

*ONLY TRANSLATOR WHO REGISTERED AS INTERNATIONAL TRANSLATOR MAY RESERVE THIS JOB






//////////////////////// - LATEST TRANSLATION JOB 591 - Online ( INTERNATIONAL )

TRANSLATION JOB INFO:


Client Name: Omar Kandil

Language:  English>Arabic (Arabic – Egypt)
    Arabic>English

Pages :  250 words

Dateline : ASAP

Field : general

Translator interested with this Job please email your TRANSLATOR ID & total cost/charge to do the translation
to BursaCourse[at]gmail[dot]com
with subject titled " Translation Job 591 " no later than today.

*ONLY TRANSLATOR WHO REGISTERED AS INTERNATIONAL TRANSLATOR MAY RESERVE THIS JOB






//////////////////////// - LATEST TRANSLATION JOB 590 - Online ( INTERNATIONAL )

TRANSLATION JOB INFO:


Client Name: Global Translation

Language:    English>Arabic

Pages :  not mention

Dateline : ASAP

Field : general

Translator interested with this Job please email your TRANSLATOR ID & total cost/charge to do the translation
to BursaCourse[at]gmail[dot]com
with subject titled " Translation Job 590 " no later than today.

*ONLY TRANSLATOR WHO REGISTERED AS INTERNATIONAL TRANSLATOR MAY RESERVE THIS JOB






//////////////////////// - LATEST TRANSLATION JOB 589 - Online ( INTERNATIONAL )

TRANSLATION JOB INFO:


Client Name: Louis Ng

Language:    English>Chinese (Chinese – Taiwan)
    English>Chinese (Chinese – Hong Kong SAR)

Pages :  not mention

Dateline : ASAP

Field : hospitality, financial and fashion translations

Translator interested with this Job please email your TRANSLATOR ID & total cost/charge to do the translation
to BursaCourse[at]gmail[dot]com
with subject titled " Translation Job 589 " no later than today.

*ONLY TRANSLATOR WHO REGISTERED AS INTERNATIONAL TRANSLATOR MAY RESERVE THIS JOB






//////////////////////// - LATEST TRANSLATION JOB 588 - Online ( INTERNATIONAL )

TRANSLATION JOB INFO:


Client Name: Yeojin Park

Language:   English>Chinese
    English>Korean
    English>Spanish

Pages :  not mention

Dateline : ASAP

Field : demography, statistics, education, economics, geography, administration, information technology, as well as operations-specific vocabulary

Translator interested with this Job please email your TRANSLATOR ID & total cost/charge to do the translation
to BursaCourse[at]gmail[dot]com
with subject titled " Translation Job 588 " no later than today.

*ONLY TRANSLATOR WHO REGISTERED AS INTERNATIONAL TRANSLATOR MAY RESERVE THIS JOB




////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////


*If you did not received any reply after submitting reserve email, it means the Job has been taken by another Registered Translator who fits the requirement field as set by the client









http://www.CariJodohClub.co.nr - Agensi Perkhidmatan Mencari Jodoh 1 Malaysia

aqila

  • Penghulu
  • ****
  • Posts: 477
  • I Love Putra Mahkota
    • Agensi Perkhidmatan Mencari Jodoh 1 Malaysia
LATEST TRANSLATION JOBs, FOR RESERVE - DECEMBER 31st,



Translation Jobs below, are only for REGISTERED Translators to reserve.
*Translator who have yet to register, please do so as soon as possible !



* RESERVE Jobs that match your backgroud / field (DO NOT Reserve Jobs that requires Translator from Medical field if you're not one )
* RESERVE hanya Job yang matching dengan latarbelakang / bidang pengajian(Field) anda !! (Jangan reserve JOB dalam bidang Game jika anda bukan dari bidang tersebut !)

**Reserve hanya diproses pada hari Khamis .
**Reserve will only be processed on Thursday.




//////////////////////// - LATEST TRANSLATION JOB 607 - Online ( LOCAL )

TRANSLATION JOB INFO:



Client Name: ashraf

Language:  Bahasa Inggeris ke Bahasa Melayu

Pages : 13000++ words

Dateline : ASAP

Field :  general

Translator interested with this Job please email your TRANSLATOR ID & total cost/charge to do the translation
to BursaCourse[at]gmail[dot]com
with subject titled "Translation Job 607 " no later than today.




//////////////////////// - LATEST TRANSLATION JOB 606 - Online ( LOCAL )

TRANSLATION JOB INFO:



Client Name: ZARINA BINTI MOHD AZHAR

Language:  MANDARIN to ENGLISH

Pages : 6 pages

Dateline : ASAP

Field :  BUSINESS MANAGEMENT

Translator interested with this Job please email your TRANSLATOR ID & total cost/charge to do the translation
to BursaCourse[at]gmail[dot]com
with subject titled "Translation Job 606 " no later than today.




//////////////////////// - LATEST TRANSLATION JOB 605 - Online ( INTERNATIONAL )

TRANSLATION JOB INFO:


Client Name: Mehdi MOJAHID

Language:    English>French

Pages :  500,000 source words

Dateline : ASAP

Field : Chemical

Translator interested with this Job please email your TRANSLATOR ID & total cost/charge to do the translation
to BursaCourse[at]gmail[dot]com
with subject titled " Translation Job 605 " no later than today.

*ONLY TRANSLATOR WHO REGISTERED AS INTERNATIONAL TRANSLATOR MAY RESERVE THIS JOB




//////////////////////// - LATEST TRANSLATION JOB 604 - Online ( INTERNATIONAL )

TRANSLATION JOB INFO:


Client Name: Muhammad Wafa

Language: English>French (French – Canada)

Pages :  not mention

Dateline : ASAP

Field : general

Translator interested with this Job please email your TRANSLATOR ID & total cost/charge to do the translation
to BursaCourse[at]gmail[dot]com
with subject titled " Translation Job 604 " no later than today.

*ONLY TRANSLATOR WHO REGISTERED AS INTERNATIONAL TRANSLATOR MAY RESERVE THIS JOB




//////////////////////// - LATEST TRANSLATION JOB 603 - Online ( INTERNATIONAL )

TRANSLATION JOB INFO:


Client Name: Félix Antoine

Language:   Dutch>English (English – United States)
    Dutch>French (French – France)

Pages : 15000 words

Dateline : ASAP

Field : Law and Legal

Translator interested with this Job please email your TRANSLATOR ID & total cost/charge to do the translation
to BursaCourse[at]gmail[dot]com
with subject titled " Translation Job 603 " no later than today.

*ONLY TRANSLATOR WHO REGISTERED AS INTERNATIONAL TRANSLATOR MAY RESERVE THIS JOB




//////////////////////// - LATEST TRANSLATION JOB 602 - Online ( INTERNATIONAL )

TRANSLATION JOB INFO:


Client Name: ? ?

Language:    Russian>English
    English>Russian

Pages :  not mention

Dateline : ASAP

Field : general

Translator interested with this Job please email your TRANSLATOR ID & total cost/charge to do the translation
to BursaCourse[at]gmail[dot]com
with subject titled " Translation Job 602 " no later than today.

*ONLY TRANSLATOR WHO REGISTERED AS INTERNATIONAL TRANSLATOR MAY RESERVE THIS JOB




//////////////////////// - LATEST TRANSLATION JOB 601 - Online ( INTERNATIONAL )

TRANSLATION JOB INFO:


Client Name: Marta Moran

Language:  English>Chinese

Pages :  20000 words

Dateline : ASAP

Field : proofreader

Translator interested with this Job please email your TRANSLATOR ID & total cost/charge to do the translation
to BursaCourse[at]gmail[dot]com
with subject titled " Translation Job 601 " no later than today.

*ONLY TRANSLATOR WHO REGISTERED AS INTERNATIONAL TRANSLATOR MAY RESERVE THIS JOB



//////////////////////// - LATEST TRANSLATION JOB 600 - Online ( INTERNATIONAL )

TRANSLATION JOB INFO:


Client Name: emiley li

Language:   Japanese>Chinese

Pages :  two game projects

Dateline : ASAP

Field : Computer

Translator interested with this Job please email your TRANSLATOR ID & total cost/charge to do the translation
to BursaCourse[at]gmail[dot]com
with subject titled " Translation Job 600 " no later than today.

*ONLY TRANSLATOR WHO REGISTERED AS INTERNATIONAL TRANSLATOR MAY RESERVE THIS JOB



//////////////////////// - LATEST TRANSLATION JOB 599 - Online ( INTERNATIONAL )

TRANSLATION JOB INFO:


Client Name: donna Ge

Language:  Japanese>Chinese (Chinese – Taiwan)

Pages : 60K words

Dateline : ASAP

Field : Gaming

Translator interested with this Job please email your TRANSLATOR ID & total cost/charge to do the translation
to BursaCourse[at]gmail[dot]com
with subject titled " Translation Job 599 " no later than today.

*ONLY TRANSLATOR WHO REGISTERED AS INTERNATIONAL TRANSLATOR MAY RESERVE THIS JOB




//////////////////////// - LATEST TRANSLATION JOB 598 - Online ( INTERNATIONAL )

TRANSLATION JOB INFO:


Client Name:  Marian Read

Language:    English>Japanese

Pages :  2800 words

Dateline : ASAP

Field : Tourism.

Translator interested with this Job please email your TRANSLATOR ID & total cost/charge to do the translation
to BursaCourse[at]gmail[dot]com
with subject titled " Translation Job 598 " no later than today.

*ONLY TRANSLATOR WHO REGISTERED AS INTERNATIONAL TRANSLATOR MAY RESERVE THIS JOB



////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////


*If you did not received any reply after submitting reserve email, it means the Job has been taken by another Registered Translator who fits the requirement field as set by the client









http://www.CariJodohClub.co.nr - Agensi Perkhidmatan Mencari Jodoh 1 Malaysia

aqila

  • Penghulu
  • ****
  • Posts: 477
  • I Love Putra Mahkota
    • Agensi Perkhidmatan Mencari Jodoh 1 Malaysia
LATEST TRANSLATION JOBs, FOR RESERVE - JAN 7th,



Translation Jobs below, are only for REGISTERED Translators to reserve.
*Translator who have yet to register, please do so as soon as possible !



* RESERVE Jobs that match your backgroud / field (DO NOT Reserve Jobs that requires Translator from Medical field if you're not one )
* RESERVE hanya Job yang matching dengan latarbelakang / bidang pengajian(Field) anda !! (Jangan reserve JOB dalam bidang Game jika anda bukan dari bidang tersebut !)

**Reserve hanya diproses pada hari Khamis .
**Reserve will only be processed on Thursday.






//////////////////////// - LATEST TRANSLATION JOB 615 - Online ( LOCAL )

TRANSLATION JOB INFO:



Client Name: Maizatulakma binti Zainuddin

Language:  Malay to Arabic

Pages : One page

Dateline : ASAP

Field :  Translate SPM certificate

Translator interested with this Job please email your TRANSLATOR ID & total cost/charge to do the translation
to BursaCourse[at]gmail[dot]com
with subject titled "Translation Job 615 " no later than today.





//////////////////////// - LATEST TRANSLATION JOB 614 - Online ( LOCAL )

TRANSLATION JOB INFO:



Client Name: zuli.omar

Language:  Malay to Mandarin

Pages : 90 words

Dateline : ASAP

Field :  nutrition/food

Translator interested with this Job please email your TRANSLATOR ID & total cost/charge to do the translation
to BursaCourse[at]gmail[dot]com
with subject titled "Translation Job 614 " no later than today.





//////////////////////// - LATEST TRANSLATION JOB 613 - Online ( INTERNATIONAL )

TRANSLATION JOB INFO:


Client Name: George Varughese

Language:  Chinese>English

Pages :  27 pages of business documents

Dateline : ASAP

Field : Business General, Law and Legal

Translator interested with this Job please email your TRANSLATOR ID & total cost/charge to do the translation
to BursaCourse[at]gmail[dot]com
with subject titled " Translation Job 613 " no later than today.

*ONLY TRANSLATOR WHO REGISTERED AS INTERNATIONAL TRANSLATOR MAY RESERVE THIS JOB







//////////////////////// - LATEST TRANSLATION JOB 612 - Online ( INTERNATIONAL )

TRANSLATION JOB INFO:


Client Name: dana revivo

Language: Chinese>English

Pages :  legal documents

Dateline : ASAP

Field : Law and Legal

Translator interested with this Job please email your TRANSLATOR ID & total cost/charge to do the translation
to BursaCourse[at]gmail[dot]com
with subject titled " Translation Job 612 " no later than today.

*ONLY TRANSLATOR WHO REGISTERED AS INTERNATIONAL TRANSLATOR MAY RESERVE THIS JOB







//////////////////////// - LATEST TRANSLATION JOB 611 - Online ( INTERNATIONAL )

TRANSLATION JOB INFO:


Client Name: Serena Foschi

Language:     French>Russian  OR    English>Russian

Pages :  6500 words.

Dateline : ASAP

Field : technical translator

Translator interested with this Job please email your TRANSLATOR ID & total cost/charge to do the translation
to BursaCourse[at]gmail[dot]com
with subject titled " Translation Job 611 " no later than today.

*ONLY TRANSLATOR WHO REGISTERED AS INTERNATIONAL TRANSLATOR MAY RESERVE THIS JOB







//////////////////////// - LATEST TRANSLATION JOB 610 - Online ( INTERNATIONAL )

TRANSLATION JOB INFO:


Client Name: Rehab Gamil

Language:  Arabic>English

Pages : multiple books

Dateline : ASAP

Field :  Islamic

Translator interested with this Job please email your TRANSLATOR ID & total cost/charge to do the translation
to BursaCourse[at]gmail[dot]com
with subject titled " Translation Job 610 " no later than today.

*ONLY TRANSLATOR WHO REGISTERED AS INTERNATIONAL TRANSLATOR MAY RESERVE THIS JOB







//////////////////////// - LATEST TRANSLATION JOB 609 - Online ( INTERNATIONAL )

TRANSLATION JOB INFO:


Client Name: Gerard Davis

Language:   English>French (French – Switzerland)  OR English>Malay (Malay – Malaysia)

Pages :  2000 words

Dateline : ASAP

Field : general

Translator interested with this Job please email your TRANSLATOR ID & total cost/charge to do the translation
to BursaCourse[at]gmail[dot]com
with subject titled " Translation Job 609 " no later than today.

*ONLY TRANSLATOR WHO REGISTERED AS INTERNATIONAL TRANSLATOR MAY RESERVE THIS JOB







//////////////////////// - LATEST TRANSLATION JOB 608 - Online ( INTERNATIONAL )

TRANSLATION JOB INFO:


Client Name: Jesus Merino

Language:  English>Spanish  OR    Spanish>English

Pages :  not mention

Dateline : ASAP

Field : general

Translator interested with this Job please email your TRANSLATOR ID & total cost/charge to do the translation
to BursaCourse[at]gmail[dot]com
with subject titled " Translation Job 608 " no later than today.

*ONLY TRANSLATOR WHO REGISTERED AS INTERNATIONAL TRANSLATOR MAY RESERVE THIS JOB



////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////


*If you did not received any reply after submitting reserve email, it means the Job has been taken by another Registered Translator who fits the requirement field as set by the client









http://www.CariJodohClub.co.nr - Agensi Perkhidmatan Mencari Jodoh 1 Malaysia

Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota & Taman Impian Putra