Author Topic: club house  (Read 6567 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

haikal

  • serangin..
  • Pelawat
  • *
  • Posts: 7
  • Gender: Male
    • serangin...
club house
« on: May 26, 2009, 08:19:58 AM »
askum...

rasanya dah terlalu lama club house tu...ada sesiapa tahu bila boleh guna tmt tu...nampak macam dah boleh gune je!!!!
cina boy

wanna be R3 owner

  • Penduduk Tetap
  • ***
  • Posts: 126
Re: club house
« Reply #1 on: May 26, 2009, 08:22:05 AM »
pernah tanye guard kat situ, dia kata bulan 7.

Wan Z

  • ShahBandar
  • ******
  • Posts: 820
  • Gender: Male
  • Serangin Homes... Selamat Berjiran Semua!!!
Re: club house
« Reply #2 on: May 26, 2009, 09:08:13 AM »
pernah tanya site office.. depa kata bulan 7 juga...

Wazzatldmuchampions

  • yangbenarlagiikhlas
  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 4175
  • Gender: Male
  • wearethechampion.........19th title
Re: club house
« Reply #3 on: May 26, 2009, 09:30:36 AM »


kalau dah buka nanti bleh la sembang-sembang ahli PMC cawangan BBM kat situ
MANCHESTER UNITED FC & ULTRAS MALAYA - Tanah Tumpah Darahku

Trojan5

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2668
  • Gender: Male
Re: club house
« Reply #4 on: May 26, 2009, 10:12:28 AM »
Apa syarat kelayakan nk jadi ahli clubhouse ni?

Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota & Taman Impian Putra

Re: club house
« Reply #4 on: May 26, 2009, 10:12:28 AM »



Cityboy

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 42
  • Gender: Male
  • Be positive
Re: club house
« Reply #5 on: May 26, 2009, 02:28:42 PM »
Syaratnya mesti tinggal di BBM... ;D :o

Wan Z

  • ShahBandar
  • ******
  • Posts: 820
  • Gender: Male
  • Serangin Homes... Selamat Berjiran Semua!!!
Re: club house
« Reply #6 on: May 26, 2009, 04:40:28 PM »
bungalow & semi-D.. free membership...
yg lain kena bayar... berapa tu.. kena tunggu ler... ???

mrs_madie

  • Penduduk Tetap
  • ***
  • Posts: 142
  • Gender: Female
Re: club house
« Reply #7 on: May 26, 2009, 05:28:35 PM »
Agak2 baper la agaknya fees dia tu nanti kan. Patutnya sumer residence Lake Precint Seksyen 6 tuh free jek ...  ;D

Trojan5

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2668
  • Gender: Male
Re: club house
« Reply #8 on: May 26, 2009, 05:31:29 PM »
Apa yg membuatkan diaorang free?? Abis yg single/double storey bukan kat Bkt Mahkota ke?

mierock

  • Penghulu
  • ****
  • Posts: 470
  • Gender: Male
Re: club house
« Reply #9 on: May 26, 2009, 06:54:11 PM »
bro,

masa beli dulu memang ada dalam agreement, membership club house free. sebenarnya bukan free. masa beli dulu araperok tu dah include harega dalam clubhouse. tapi membership cuma untuk 20 tahun aje. pas tu kena bayau jugerk.

kedainasfa

  • ALPHA LIPID LIFLINE
  • Hulubalang
  • *****
  • Posts: 595
  • Gender: Male
  • Slim Diet 2
    • alpha lipid & slim diet 2
Re: club house
« Reply #10 on: May 29, 2009, 12:30:55 PM »
oooo...

klau penyewa camna plak? ;D

mierock

  • Penghulu
  • ****
  • Posts: 470
  • Gender: Male
Re: club house
« Reply #11 on: May 29, 2009, 03:02:35 PM »
penyewa kena minta/sewa kad ahli dari owner le ....

Wazzatldmuchampions

  • yangbenarlagiikhlas
  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 4175
  • Gender: Male
  • wearethechampion.........19th title
Re: club house
« Reply #12 on: May 29, 2009, 04:35:00 PM »


ini undang-undang tidak adil.....ditektor....kekanda kepada julia tidak setuju....
MANCHESTER UNITED FC & ULTRAS MALAYA - Tanah Tumpah Darahku

kedainasfa

  • ALPHA LIPID LIFLINE
  • Hulubalang
  • *****
  • Posts: 595
  • Gender: Male
  • Slim Diet 2
    • alpha lipid & slim diet 2
Re: club house
« Reply #13 on: May 29, 2009, 09:53:02 PM »
dapat nengok je la saya ni.wwwuuuaaaa

tuberose78

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 111
  • Gender: Female
Re: club house
« Reply #14 on: July 15, 2009, 04:56:34 PM »
salam..
skang dah bulan 7..
ada sesapa yang dah pegi sana tak?
dah buka ker belum?
senang nak bawa kids gi swimming.. heee

Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota & Taman Impian Putra

Re: club house
« Reply #14 on: July 15, 2009, 04:56:34 PM »