Author Topic: JANA PENDAPATAN MINGGUAN 15% SELAMA 15 MINGGU!!!  (Read 1470 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

annur

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 75
JANA PENDAPATAN MINGGUAN 15% SELAMA 15 MINGGU!!!
« on: November 04, 2014, 11:37:20 PM »
Assalam semua

Asiatica natural herbs marketing memperkenalkan

Beutica Speed Rounding B.S.R


Program jana pendapatan
Jadi rakan kongsi modal
Hanya jd sleeping partner
Tak perlu jual produk
Tak perlu cari org

BAYARAN UNTUNG SECARA MINGGUAN.
TUNAI TERUS KE BANK ANDA!!!

Syarikat Asiatica Natural Herbs Marketing telah ditubuhkan pada awal tahun 2014
Telah berjaya mengeluarkan produk kesihatan dan kecantikan BEUTICA
Produk yg berasaskan stem sel+kolagen+acai beri

Syarikat berdaftar dengan ssm
Program B.S.R ini telah dilancarkan pada 1/8 yg lalu

Ternyata plan marketing yg mudah dan sgt menarik ini telah berjaya mengumpul ahli2 seramai 1500 org dlm mase 3 bulan...

Ceo yg jg pengasas BSR ENCIK IBRAHIM BIN TALIB adalah seorg yg berpengalaman 20 tahun dlm biz networking dan mlm..
Menurut beliau tujuan beliau mencipta sistem dan plan marketing ini adalah utk mmbantu golongan yg tidak pandai menjual dan bercakap menyertai satu biz yg mmpu menjana pendapatan dan melipatgandakan wang tanpa perlu usaha keras

Apa yg anda harus lakukan hanyalah meletakkan modal anda dan tggu income secara mingguan tanpa perlu bekerja..mudahkan?

Tambahan anda layak utk mendapat produk Beutica bgi kegunaan anda sendiri

Dapat duit dan dapat produk..pada hari ke 8 join sudah mula terima income



PAKEJ MODAL :

GOLD RM1000
DIAMOND RM3000
PLATINUM RM5000

Untuk plan pasif akan dapat income tanpa perlu menaja dan jual produk.

Plan Gold 1K
Tiap minggu dapat rm150
Sebulan RM600
15minggu RM2250
dapat 3Kotak Produk

Plan DIAMOND 3K
Tiap minggu dapat rm450
sebulan dapat rm1800
15minggu dapat RM6750
dapat 9kotak produk

PLAN PLATINUM 5K
tiap minggu dapat rm750
sebulan dapat rm3000
15minggu dapat rm11250
dapat 15kotak produk

# Sekali modal hanya untuk 15minggu income sahaja.
Kalau nak income berterusan boleh renew account dan rolling modal asal untuk dapat lagi income untuk 15minggu seterusnya.

Jika anda berminat sila beri

Nama
Alamat
No tel
No ic
No acc bank

Dan bank in modal anda terus kepada akaun maybank company

BSR MARKETING 554129523666


Sila tulis nama anda pada resit

Seterusnya kami memerlukan

Nama
Username
No tel
Alamat
No akaun bank dan jenis bank
Tarikh
Pakej


Web kami

Www.beutica.com


Hubungi
Pn Yati   018 268 6371 / Ahmad 018 258 8569


NOTA

Pihak syarikat merancang utk mengadakan taklimat pemasaran dengan dihadiri wakil drpd BNM dan KPDNKK pd hujung November ini utk membuktikan yg syarikat ini menjalankan perniaagaan yg sah!.

NuraIan

  • Pelawat
  • *
  • Posts: 2
  • I Love Putra Mahkota
Re: JANA PENDAPATAN MINGGUAN 15% SELAMA 15 MINGGU!!!
« Reply #1 on: August 20, 2017, 01:57:16 AM »
perrgghhh sleeping partner ehh...agak2 ada tak yang dah tertipu ??? tunggu dulu cikkk sebelum register. cuba pikir , gila ahhh nak kasik duit kat orang yang kita tak kenal patu kita tak buat apa2 pulak tu. bagi duit setiap 15 mggu..gila ahhh...trust me , if it is good to be true than it is good to be true la..Ada lagi cara buat duit online yang lain..tak yah laa masuk MLM ni. Korang bole jadik translator ke , keje data entry ke dan pelbagai lagik aktiviti kat FH ni.
« Last Edit: August 20, 2017, 01:59:16 AM by NuraIan »

Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota & Taman Impian Putra

Re: JANA PENDAPATAN MINGGUAN 15% SELAMA 15 MINGGU!!!
« Reply #1 on: August 20, 2017, 01:57:16 AM »