Poll

Topik JY ini hanya suka-suka:

Ya, saya hanya nak relis tensi je.
7 (23.3%)
Saya layan je tapi tak nak masuk 'barisan'
6 (20%)
Topik ini merapu, saya tak nak campur lah.
9 (30%)
Tidak, saya mewakili kaum hawa tak suka!!!
3 (10%)
Saya tak sokong dan tak bantah.
5 (16.7%)

Total Members Voted: 29

Author Topic: Re: JY : Gadis Tol  (Read 84426 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

mImOsaPudiCa

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2490
Re: Re: JY : Gadis Tol
« Reply #465 on: June 26, 2009, 02:46:29 PM »
 ;D ;D ;D sbb tu la foromer lain x tepek gmbo JY kt cni.... ;D ;D ;D...x smpi hati tgk hang keciwa... :'( :'(

F4iring

  • PM Bikers
  • Hulubalang
  • *****
  • Posts: 688
  • Gender: Male
Re: Re: JY : Gadis Tol
« Reply #466 on: June 26, 2009, 02:49:22 PM »
hahahahaha...gelak aku....

p/s: sat lagi mesti ader org marah kat aku.... ;D

Trojan5

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2668
  • Gender: Male
Re: Re: JY : Gadis Tol
« Reply #467 on: June 26, 2009, 02:50:57 PM »
ala..... tu kn hubby dia...ikut dia la nak pose cmne....  ;D ;D ;D... udah2 le XYZ.... nasi dh jd basi... ;D ;D ;D

BUKAN.... tu bukan JY..... agak2 la kak ooiii..... sy baru lepas semayang jemahat ni... xkan nk tipu org baru balik semayang kottt...... ;D ;D ;D ;D saje je akak ni.......

Klau betul Julia Yasmin pun.... bukan JY tol Putra Makhkota...... :D :D :D

 ;D ;D ;D ;D.... x caye lg tu.... ;D ;D ;D

;D ;D ;D sbb tu la foromer lain x tepek gmbo JY kt cni.... ;D ;D ;D...x smpi hati tgk hang keciwa... :'( :'(

MEMANG XCAYA.....  :D :D :D :D xpe kang sy tunggu depan tol sy JY masuk.... nk pastikan......
hahahahaha...gelak aku....

p/s: sat lagi mesti ader org marah kat aku.... ;D

ko memang boleh gelak je.......

mImOsaPudiCa

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2490
Re: Re: JY : Gadis Tol
« Reply #468 on: June 26, 2009, 02:54:08 PM »
tunggu...jgn x tunggu.... ;D ;D ;D

F4iring

  • PM Bikers
  • Hulubalang
  • *****
  • Posts: 688
  • Gender: Male
Re: Re: JY : Gadis Tol
« Reply #469 on: June 26, 2009, 02:57:32 PM »
ala..... tu kn hubby dia...ikut dia la nak pose cmne....  ;D ;D ;D... udah2 le XYZ.... nasi dh jd basi... ;D ;D ;D

BUKAN.... tu bukan JY..... agak2 la kak ooiii..... sy baru lepas semayang jemahat ni... xkan nk tipu org baru balik semayang kottt...... ;D ;D ;D ;D saje je akak ni.......

Klau betul Julia Yasmin pun.... bukan JY tol Putra Makhkota...... :D :D :D

 ;D ;D ;D ;D.... x caye lg tu.... ;D ;D ;D

;D ;D ;D sbb tu la foromer lain x tepek gmbo JY kt cni.... ;D ;D ;D...x smpi hati tgk hang keciwa... :'( :'(

MEMANG XCAYA.....  :D :D :D :D xpe kang sy tunggu depan tol sy JY masuk.... nk pastikan......
hahahahaha...gelak aku....

p/s: sat lagi mesti ader org marah kat aku.... ;D

ko memang boleh gelak je.......

tunggu la kalu ader rezeki aku tersempak dengan JY, aku nak tangkap gambar dia, pos kat sini....
pasal JY ajer, dah masuk 32 pages.... ;D ;D

isteriorang

  • Guest
Re: Re: JY : Gadis Tol
« Reply #470 on: June 30, 2009, 01:15:16 PM »

Assalamualaikum semua....
Last week dapat tgk JY ni. Husband tunjuk masa byr tol. Emmm... takda cun mana pun. Biasa je... Tanya dia, betulke yang ni? Dia confirm that was JY. Besides ada tag dia kat situ.
Naturally, biasa je... Artificially, the make up plus the lenses, pun biasa gak. Silap2 bini korang kat umah naturally lagi cun. Belum lagi artificially...
Ala... biasala mungkin umur early 20s lagi... macam anak2 dara korang gak... Orang lain tengok mesti macam geram je kat anak2 dara korang kan... Aura dia memang lain dari isteri2 yang dah beranak pinak hasil buatan suami masing2 ni.
Semua lelaki kat Malaysia ni sama je... Mata keranjang. Bilal ke, imam ke, lawyer ke, doktor ke, kontraktor ke, businessman ke. When it comes to woman issue... hampehhhh... Nak suruh setia? Sorry... di mulut sajelahhh...
Untuk suami2 orang... kalo aku jadi bini korang... n tau korang menyimpan hati dan terlibat dalam kancah ini... memang hilang rasa hormat kepada seorang suamila.. Kalo sayang tu awalnya 95% dia akan menurun kepada 53%. Korang memang telah melukakan hati seorang isteri. Satu lagi... bila nak puji2 pompuan tu, agak2la. Ini, depan bini... puji anak dara orang' Fewwit cun tu, macam artis". Atau "Bergetah siut" Hello... kat sebelah tu BINI korang kay. Dahla nak bagi maintenance bulanan utk make up n jaga body tak pernah ada. Belanja umah pun BINI korang yang tolong tau. Ada hati nak menggatal.
Memang bini tu tak kata apa2. Tapi korang kena ingat bini korang tu PEREMPUAN, bukan lelaki. Diorang punya emosi tu sensitif sikit. Nak buat camna, Allah dah cipta sensitif macam tu...

Akhir kata, hiup ni bukan untuk berseronok2 sahaja. Banyak lagi tanggungjawab yang harus ditunaikan sebelum ajal menjemput. Jangan asyik pikir nak puaskan nafsu aje. Tanggungjawab pada keluarga, masyarakat sebagai khalifah dah settle ke. Tanggungjawab beri pendidikan agama jangan lupa. Kalo kat umah, didik isteri pun masih fail (contohnya, nak pakai tudung pun masih liat)-ini memang tanggungjawab SUAMI utk didik) janganla berangan2 nak pasang lain... Belum lagi didik anak2...

Huh... panjang betul ceramah aku ni.... ;D ;D ;D

Trojan5

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2668
  • Gender: Male
Re: Re: JY : Gadis Tol
« Reply #471 on: June 30, 2009, 01:23:44 PM »

Assalamualaikum semua....
Last week dapat tgk JY ni. Husband tunjuk masa byr tol. Emmm... takda cun mana pun. Biasa je... Tanya dia, betulke yang ni? Dia confirm that was JY. Besides ada tag dia kat situ.
Naturally, biasa je... Artificially, the make up plus the lenses, pun biasa gak. Silap2 bini korang kat umah naturally lagi cun. Belum lagi artificially...
Ala... biasala mungkin umur early 20s lagi... macam anak2 dara korang gak... Orang lain tengok mesti macam geram je kat anak2 dara korang kan... Aura dia memang lain dari isteri2 yang dah beranak pinak hasil buatan suami masing2 ni.
Semua lelaki kat Malaysia ni sama je... Mata keranjang. Bilal ke, imam ke, lawyer ke, doktor ke, kontraktor ke, businessman ke. When it comes to woman issue... hampehhhh... Nak suruh setia? Sorry... di mulut sajelahhh...
Untuk suami2 orang... kalo aku jadi bini korang... n tau korang menyimpan hati dan terlibat dalam kancah ini... memang hilang rasa hormat kepada seorang suamila.. Kalo sayang tu awalnya 95% dia akan menurun kepada 53%. Korang memang telah melukakan hati seorang isteri. Satu lagi... bila nak puji2 pompuan tu, agak2la. Ini, depan bini... puji anak dara orang' Fewwit cun tu, macam artis". Atau "Bergetah siut" Hello... kat sebelah tu BINI korang kay. Dahla nak bagi maintenance bulanan utk make up n jaga body tak pernah ada. Belanja umah pun BINI korang yang tolong tau. Ada hati nak menggatal.
Memang bini tu tak kata apa2. Tapi korang kena ingat bini korang tu PEREMPUAN, bukan lelaki. Diorang punya emosi tu 

Akhir kata, hiup ni bukan untuk berseronok2 sahaja. Banyak lagi tanggungjawab yang harus ditunaikan sebelum ajal menjemput. Jangan asyik pikir nak puaskan nafsu aje. Tanggungjawab pada keluarga, masyarakat sebagai khalifah dah settle ke. Tanggungjawab beri pendidikan agama jangan lupa. Kalo kat umah, didik isteri pun masih fail (contohnya, nak pakai tudung pun masih liat)-ini memang tanggungjawab SUAMI utk didik) janganla berangan2 nak pasang lain... Belum lagi didik anak2...

Huh... panjang betul ceramah aku ni.... ;D ;D ;D

Ada betulnya ceramah akak ni........ dah.... semua keluar barisan, balik umah masing2...... biar sorang je kat sini....  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D :D :D :D :D

nassir

  • Kampung Dusun
  • Penghulu
  • ****
  • Posts: 369
Re: Re: JY : Gadis Tol
« Reply #472 on: June 30, 2009, 01:33:44 PM »
xyz123,anak ko marah,lambat amik dia kat sekolah



kak isteriorang
jangan le marah... ;D   ye la,kot bini dia sendiri yang suh pasang macam mana?bukan takde,ada tau kes kes macam ni
tapi bukan bini saya la..saya BUJANG lagi... ;D
Emas Semasa Muslimah Boutique

Matahati

  • Global Moderator
  • Bendahara
  • ************
  • Posts: 1947
  • Gender: Male
Re: Re: JY : Gadis Tol
« Reply #473 on: June 30, 2009, 01:36:02 PM »

Semua lelaki kat Malaysia ni sama je... Mata keranjang. Bilal ke, imam ke, lawyer ke, doktor ke, kontraktor ke, businessman ke. When it comes to woman issue... hampehhhh... Nak suruh setia? Sorry... di mulut sajelahhh...

Yang lain teman takmo komen. Cuma yg kat atas nii mencetus kontroversi...main borong semua! bilal dan pak imam pun yg tak terlibat pun kena ke!
Blog Pelita Hati ~ Surah Yassin :::: Blog Emas & Dinar ~ TanganEmas

Trojan5

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2668
  • Gender: Male
Re: Re: JY : Gadis Tol
« Reply #474 on: June 30, 2009, 01:37:57 PM »
Yang lain teman takmo komen. Cuma yg kat atas nii mencetus kontroversi...main borong semua! bilal dan pak imam pun yg tak terlibat pun kena ke!

Kira borong skali...... xde balance.....xde yg terselamat...... pukul abis..... ada pengalaman pahit kot......  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

F4iring

  • PM Bikers
  • Hulubalang
  • *****
  • Posts: 688
  • Gender: Male
Re: Re: JY : Gadis Tol
« Reply #475 on: June 30, 2009, 01:41:36 PM »
komen lebih2 kang kena....kalu gelak kang, lagi la kena...... ;D ;D

Trojan5

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2668
  • Gender: Male
Re: Re: JY : Gadis Tol
« Reply #476 on: June 30, 2009, 01:46:06 PM »
komen lebih2 kang kena....kalu gelak kang, lagi la kena...... ;D ;D

Hah... itu senang...... xyah komen + xyah gelak....... mesti xkene pye.....  ;D ;D ;D ;D

putramahkota_bangi

  • Datuk Bentara
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2675
  • Gender: Male
  • time office saja ..
Re: Re: JY : Gadis Tol
« Reply #477 on: June 30, 2009, 01:49:22 PM »
BUAT AKAK ISTERI ORG ..!!


..perhatikan. f4iring telah memberhentikan thread ini !!
dia masuk je .  . habisss la !!    

Thread             -  JULIA YAZMEN : GADIS TOL « 1 2 ... 31 32 »
Pemula Thread    - The_Legend_da
Jumlah replies    -  470
Jumlah Views     -   8005    
Org yg last Replies - June 26, 2009,02:57:32 PM by F4iring


.. utk pengetahuan akak isteriorang !  kitaorg dah berenti selama 4 hari dah dari meneruskan thread ni.. last replies 26 Jun 2009.  
.. hari ni 30 Jun 2009 ..omakkk aii. panjang tu ceramah akak isteriorang...   sebena aih kitarang dah STOP !!!!  

...tapi akak isterioranglah .......

___________________
aku /..PMB

mImOsaPudiCa

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2490
Re: Re: JY : Gadis Tol
« Reply #478 on: June 30, 2009, 02:15:37 PM »

Assalamualaikum semua....
Last week dapat tgk JY ni. Husband tunjuk masa byr tol. Emmm... takda cun mana pun. Biasa je... Tanya dia, betulke yang ni? Dia confirm that was JY. Besides ada tag dia kat situ.
Naturally, biasa je... Artificially, the make up plus the lenses, pun biasa gak. Silap2 bini korang kat umah naturally lagi cun. Belum lagi artificially...
Ala... biasala mungkin umur early 20s lagi... macam anak2 dara korang gak... Orang lain tengok mesti macam geram je kat anak2 dara korang kan... Aura dia memang lain dari isteri2 yang dah beranak pinak hasil buatan suami masing2 ni.
Semua lelaki kat Malaysia ni sama je... Mata keranjang. Bilal ke, imam ke, lawyer ke, doktor ke, kontraktor ke, businessman ke. When it comes to woman issue... hampehhhh... Nak suruh setia? Sorry... di mulut sajelahhh...
Untuk suami2 orang... kalo aku jadi bini korang... n tau korang menyimpan hati dan terlibat dalam kancah ini... memang hilang rasa hormat kepada seorang suamila.. Kalo sayang tu awalnya 95% dia akan menurun kepada 53%. Korang memang telah melukakan hati seorang isteri. Satu lagi... bila nak puji2 pompuan tu, agak2la. Ini, depan bini... puji anak dara orang' Fewwit cun tu, macam artis". Atau "Bergetah siut" Hello... kat sebelah tu BINI korang kay. Dahla nak bagi maintenance bulanan utk make up n jaga body tak pernah ada. Belanja umah pun BINI korang yang tolong tau. Ada hati nak menggatal.
Memang bini tu tak kata apa2. Tapi korang kena ingat bini korang tu PEREMPUAN, bukan lelaki. Diorang punya emosi tu sensitif sikit. Nak buat camna, Allah dah cipta sensitif macam tu...

Akhir kata, hiup ni bukan untuk berseronok2 sahaja. Banyak lagi tanggungjawab yang harus ditunaikan sebelum ajal menjemput. Jangan asyik pikir nak puaskan nafsu aje. Tanggungjawab pada keluarga, masyarakat sebagai khalifah dah settle ke. Tanggungjawab beri pendidikan agama jangan lupa. Kalo kat umah, didik isteri pun masih fail (contohnya, nak pakai tudung pun masih liat)-ini memang tanggungjawab SUAMI utk didik) janganla berangan2 nak pasang lain... Belum lagi didik anak2...

Huh... panjang betul ceramah aku ni.... ;D ;D ;D




1000% setuju ngan akak isteri org....mmg tul pn ape dia kata.......

4 suami2 org semua... nk gurau2, main2, lawak2 blh..... tp jgn wt btl2 sdh la.... kesian tau kt isteri2.... hargailah pkorbann isteri yg sama2 cari rezki utk family, lahirkn n didik ank2 korang.....


mImOsaPudiCa

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2490
Re: Re: JY : Gadis Tol
« Reply #479 on: June 30, 2009, 02:16:34 PM »
                   ;D  ;D ;D ;D ;D ;D ;D