Author Topic: Kemaskini atau tutup saja forum ni....  (Read 647 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Sahabat

  • Penduduk Tetap
  • ***
  • Posts: 161
Kemaskini atau tutup saja forum ni....
« on: December 11, 2015, 09:46:34 AM »
rasanya dh tk terjaga forum ni....admin kemaskini le atau saranan saya tutup saja forum ni...dan gunakan channel yg lain (FB....dll)utk salur maklumat pada komuniti kita...Pandangan saya saja....

jabbar4aiman

  • Anak Lambor Kanan Kiri..
  • Global Moderator
  • Laksamana
  • ************
  • Posts: 1763
  • Gender: Male
  • Bujang tiga ber-anak tiga.. ( ^ - ^ )
Rasanya Global Moderator terbusy sejak dua menjak ni.. Kita memang cuba yang terbaik, tapi nak buat cemana bila serangan bertalu-talu setiap hari.. dah tak ter-BAN, sampai cecah resource limit  :-[
Unlearn what U Learned and Relearn what U Need

epis6666

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 48
  • I Love Putra Mahkota
Re: Kemaskini atau tutup saja forum ni....
« Reply #2 on: December 16, 2015, 12:11:03 PM »
rugilah kalau tutup forum ni...boleh jugak share info dalam ni...kalau fesbuk pun ok jugak...
jangan biarkan forum ini tercemar...


OffshoreMan

  • Administrator
  • Temenggung
  • ***
  • Posts: 1309
  • Gender: Male
  • Cerita Kerja Offshore Oil & Gas di Offshoreman.net
    • Offshore Oil & Gas
Re: Kemaskini atau tutup saja forum ni....
« Reply #3 on: November 12, 2016, 05:07:44 PM »
Salam Semua,

Baru pindah server dan upgrade forum. 
Alhamdulillah dah boleh online balik ada sedikit lagi here n there utk routine maintenance.

Thank You for the support dan kalau ada yang nak jadi moderator, amatlah di alu alukan...

Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota & Taman Impian Putra

Re: Kemaskini atau tutup saja forum ni....
« Reply #3 on: November 12, 2016, 05:07:44 PM »