Author Topic: PASUKAN BOLASEPAK MY IMPIANPUTRA FC TEAM  (Read 21215 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

snakatak

  • Moderator
  • Hulubalang
  • ***********
  • Posts: 567
PASUKAN BOLASEPAK MY IMPIANPUTRA FC TEAM
« on: June 29, 2009, 04:19:27 PM »
Pasukan Bolasepak My ImpianPutra FC team

STADIUM PAVILION UKM-27 JUN 09

Pasukan Bolasepak Impian Putra bermain buat julung kalinya berhadapan dengan pasukan Kelab kakitangan Pusat Teknologi Maklumat UKM Sabtu lalu di padang UKM. Perlawanan ini adalah perlawanan pembukaan untuk Impian Putra FC, sememangnya bermain untuk beriadah di samping merapatkah ukwah antara penduduk Taman Impian Putra dan menjaga kesihatan dengan besukan. Pemainan pada separuh masa pertama seimbang namun ketinggalan 2-1, di babak kedua Impian Putra FC tertekan dengan asakan pemain-pemain muda KKPTM akibatnya keduri gol dengan 4 gol dihasilkan oleh pasukan KKPTM dan berkesudahan dengan 1-6. Namun begitu ini baru permulaan, banyak star2 tak turun membarisi Team ini diaharapkan semoga sesiapa yang berhajat nak wakil Taman sila lah datang sekiranya ada perlawanan-perlawanan lain. " Saya amat berbangga dengan Team yang baru dibentuk ini kerana game possesion memang kami yang menang, maklumlah baru main tak tahu macam mana skill masing-masing so keepid up", ulas ketua Pasukan My Impian Putra FC.

Kepada sesiapa yang berminat untuk perlawanan persahabatan boleh lah menghubungi Pengurus pasukan MY IMPIANPUTRA FC saudara Shahrizal 0193512241
more pics http://picasaweb.google.com/impianputra/BolasepakImpianPutra#

,
,
 
         
  
                   
« Last Edit: March 01, 2010, 01:24:40 AM by snakatak »

Matahati

  • Global Moderator
  • Bendahara
  • ************
  • Posts: 1947
  • Gender: Male
Re: PASUKAN MY IMPIANPUTRA FC TEAM
« Reply #1 on: June 29, 2009, 04:37:33 PM »
Agak2 yg mana satu snakatak ya? Jersey 11 ke? atau jersey 14 tuuu.... ???

Cantik bilangan posting tuu..........555  ;D

"Majulah Sukan Untuk TIP"
Blog Pelita Hati ~ Surah Yassin :::: Blog Emas & Dinar ~ TanganEmas

putramahkota_bangi

  • Datuk Bentara
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2675
  • Gender: Male
  • time office saja ..
Re: PASUKAN MY IMPIANPUTRA FC TEAM
« Reply #2 on: June 29, 2009, 04:41:43 PM »


..nanti kita friendly dgn Team Mahkota FC pulak .. ;)

___________________
aku /..PMB

angiefahrolkoo

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 77
Re: PASUKAN MY IMPIANPUTRA FC TEAM
« Reply #3 on: June 29, 2009, 04:54:20 PM »


..nanti kita friendly dgn Team Mahkota FC pulak .. ;)


Saya sama kawan2 dekat kongsi sana mau lawan sama kamu semua bole ka ? INDON v MALAYSIA !!

putramahkota_bangi

  • Datuk Bentara
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2675
  • Gender: Male
  • time office saja ..
Re: PASUKAN MY IMPIANPUTRA FC TEAM
« Reply #4 on: June 29, 2009, 05:06:49 PM »


..nanti kita friendly dgn Team Mahkota FC pulak .. ;)


Saya sama kawan2 dekat kongsi sana mau lawan sama kamu semua bole ka ? INDON v MALAYSIA !!

Bambang Pamungkas ada main ka..? . saya minat amat sama Bambang
..INDON v MALAYSIA ..

___________________
aku /..PMB

Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota & Taman Impian Putra

Re: PASUKAN MY IMPIANPUTRA FC TEAM
« Reply #4 on: June 29, 2009, 05:06:49 PM »



H.E.I.U

  • Penghulu
  • ****
  • Posts: 329
Re: PASUKAN MY IMPIANPUTRA FC TEAM
« Reply #5 on: June 29, 2009, 09:14:28 PM »
Agak2 yg mana satu snakatak ya? Jersey 11 ke? atau jersey 14 tuuu.... ???

emmm...mana satu eh Mr.Snakatak... ::)
yg pkai jersey no.19 kot.. ;D
btol ke Mr.MOD???
INGATLAH PERHIMPUNAN ITU...IA PASTI DATANG!!!

abang macho

  • Penghulu
  • ****
  • Posts: 291
Re: PASUKAN MY IMPIANPUTRA FC TEAM
« Reply #6 on: June 30, 2009, 08:32:39 AM »
Agak2 yg mana satu snakatak ya? Jersey 11 ke? atau jersey 14 tuuu.... ???

emmm...mana satu eh Mr.Snakatak... ::)
yg pkai jersey no.19 kot.. ;D
btol ke Mr.MOD???
agaknye yang tak pakai baju belakang keeper to kot
KEMATIAN SUDAH PASTI, HIDUP BELUM TENTU

angiefahrolkoo

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 77
Re: PASUKAN MY IMPIANPUTRA FC TEAM
« Reply #7 on: June 30, 2009, 10:19:41 AM »
Hayya ! Wa manya suka ini team... tapi wa manyak helan apa pasat semua olang ha talak tutup itu bulu kaki ? Olang Melayu cakap tutup aulat.....wa ingat ha itu pasat ini team ala kalah punye..kalu you olang semua tutup itu aulat wa ingat lu olang semua misti menang punye...Itu jam ha wa nanti kasi belanja you olang semua...Yamseng ! Yamseng !.......

snakatak

  • Moderator
  • Hulubalang
  • ***********
  • Posts: 567
Re: PASUKAN MY IMPIANPUTRA FC TEAM
« Reply #8 on: June 30, 2009, 11:54:02 AM »
oo tutup bulu lu kesah lu minum yamseng yamseng todi tak haram plak ...

sonic

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 90
  • Gender: Male
  • Biase
Re: PASUKAN MY IMPIANPUTRA FC TEAM
« Reply #9 on: June 30, 2009, 12:06:29 PM »
kalah dulu tu biaselah...hero kalah dulu...pastu jgn kalah lg udahle..hehee ;D ;D
anyway aku pun nak join gak pasni kalu ade game lg..
tu ari buat kat stadium UKM...pasni buat kat stadium mana lak??


H.E.I.U

  • Penghulu
  • ****
  • Posts: 329
Re: PASUKAN MY IMPIANPUTRA FC TEAM
« Reply #10 on: June 30, 2009, 12:11:00 PM »
Wak pakrol....
balik pesantren blaja mana wajib, haram, sunnah, harus, makruh dlu...
pastu bru ko bley masuk FORUM...pegihh!!!
INGATLAH PERHIMPUNAN ITU...IA PASTI DATANG!!!

angiefahrolkoo

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 77
Re: PASUKAN MY IMPIANPUTRA FC TEAM
« Reply #11 on: June 30, 2009, 01:04:17 PM »
oo tutup bulu lu kesah lu minum yamseng yamseng todi tak haram plak ...
Wa cina maaa....

snakatak

  • Moderator
  • Hulubalang
  • ***********
  • Posts: 567
Re: PASUKAN MY IMPIANPUTRA FC TEAM
« Reply #12 on: June 30, 2009, 02:46:22 PM »
oo tutup bulu lu kesah lu minum yamseng yamseng todi tak haram plak ...
Wa cina maaa....



:D :D :D

H.E.I.U

  • Penghulu
  • ****
  • Posts: 329
Re: PASUKAN MY IMPIANPUTRA FC TEAM
« Reply #13 on: June 30, 2009, 03:26:15 PM »
Wa CINA maaa....
jgn iqtikad itu macam...
dulu zaman Rasulullah, ada sahabat iqtikad kafir sbb waktu dia tgh cari info musuh dia tertangkap oleh tentera Yahudi...dia tuh pengintip Islam!!! keadaan ketika itu Rasulullah kata DHARURAT!!! tp rasulullah ckap, pun begitu DIA KENA TAUBAT NASUHA DAN MINTA AMPUN BEBYK PD ALLAH S.W.T...
tak tau la kalu ada Cina Muallaf minum TODI...!!!
pastu plak nak ajak org lain buat maksiat...Masya-Allah!!!
Sekadar peringatan diri dan semua forumer...
INGATLAH PERHIMPUNAN ITU...IA PASTI DATANG!!!

CaptRahman

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 3560
  • Gender: Male
Re: PASUKAN MY IMPIANPUTRA FC TEAM
« Reply #14 on: June 30, 2009, 03:46:30 PM »


..nanti kita friendly dgn Team Mahkota FC pulak .. ;)


pastu dengan team Veteran Bandar Seri Putra pulak.

Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota & Taman Impian Putra

Re: PASUKAN MY IMPIANPUTRA FC TEAM
« Reply #14 on: June 30, 2009, 03:46:30 PM »