Author Topic: PASUKAN BOLASEPAK MY IMPIANPUTRA FC TEAM  (Read 21217 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

abang macho

  • Penghulu
  • ****
  • Posts: 291
Re: PASUKAN MY IMPIANPUTRA FC TEAM
« Reply #120 on: January 21, 2010, 09:12:19 PM »
 :D :D :D :D :D :D
KEMATIAN SUDAH PASTI, HIDUP BELUM TENTU

snakatak

  • Moderator
  • Hulubalang
  • ***********
  • Posts: 567
Re: PASUKAN MY IMPIANPUTRA FC TEAM
« Reply #121 on: February 09, 2010, 03:23:07 PM »
Kne joging 2 dulu. Stamina takdak ni.
sumer yg main pun xda turbo dah...
ingat x nak malu...gagahkan jua smpi lidah pjg ke lutut!!! ;D

Uisskk abg HEIU .. skang jgn memain pantang ..pantang bakar terus pegi.. abg HEIU x datang masa lawan UKM hari tu x de kaki bakar depa jadi sejuk.. last den yang tebakar..heee panas ..ni panass :D :D :D

snakatak

  • Moderator
  • Hulubalang
  • ***********
  • Posts: 567
Re: PASUKAN BOLASEPAK MY IMPIANPUTRA FC TEAM
« Reply #122 on: March 28, 2010, 09:37:54 PM »
PADANG PAVILLION UKM- 28 Mac 2010




" I tak sangka i boleh jaringkan gol pertama TIP untuk 2010 nie.. macam tu Shah kalau nak jaringkan gol ! " kata Hasyim Rooney Petang semalam sewaktu pertemuan dengan sebuah Kelab bolasepak iaitu Kajang Utama F.C . Selepas wesel ditiupkan perlawanan tampak seimbang apabila kedua-kedua pasukan saling serang menyerang. Kawalan bola yang baik dan boleh lah di katakan perlawanan hormat menghormati, tiada insiden kekasaran. Minit ke 10 satu serangan kilat oleh pasukan TIP dari tengah menghantar bola silang dari sudut sebelah kiri pasukan lawan bola terus ke kaki Hasyim Rooney yang tidak di kawal oleh sesiapa meyepak deras ke gawang gol Kajang Utama. Itulah satu-satunya golnya pada tahun ini. Tapi ' Man Of the Match' jatuh ke tangan Abe .

Perlawanan diadakan dengan format 3 waktu rehat, rasa tak lah penat sangatkan kerana rata-rata umur sudah mencecah 30an dan 40an nie kena la slow sket. Apapun pada separuh masa ke 2 Kajang Utama mengandakan asakan ke arah TIP F.C hasilnya gol rembatan pemain no 11 'Macha apekenamanya' menjaringkan gol penyamaan. TIP F.C tidak menunggu lama apabila satu hantaran lintang Joe Cole fasa 4 membuat hantaran lintang cantik dari sebelah kiri gawang lawan dan salah seorang penyerang TIP menanduk masuk hantaran itu dan menjadikan kedudukan 2-1.

Separuh masa ke 3 bermula dan pemain-pemain TIP seperti Sani (keeper) Abg Aziz, Bob Terry, Matmbung, kecik,Dr cool, Shah fasa1, Shah Fasa 4, Wan Polis mengambil tempat mengimbangi kekuatan lawan. Namun pada minit ke 15 tendangan bola mati oleh Kajang Utama mengikat kedudukan menjadi 2-2. Tamat perlawanan pasukan TIP F.C dan Kajang Utama seri.

Pemain TIP : Shah Farbegas, Hasyim Rooney, Sani Macha, Poji Selangor, Abg Aziz, Nizam, Abe, Bob Terry, Kecik, Wan Polis, Wan Man U, Jai Croch, Man, Dr.cool, Matmbung, Shah Fasa1, Shah Fasa4, Hanif Zidan, Zack Mint, maaf kepada sesapa yang membantu lah yer sebab x kenal nama .. Baru Beli player nih..

asam jawa

  • Pelawat
  • *
  • Posts: 7
Re: PASUKAN BOLASEPAK MY IMPIANPUTRA FC TEAM
« Reply #123 on: June 09, 2010, 11:49:57 PM »
mana report terbaru lawan team ampang daa... nk tau ape cerita.. ;D

dolsarip

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 10
Re: PASUKAN BOLASEPAK MY IMPIANPUTRA FC TEAM
« Reply #124 on: February 08, 2011, 11:01:50 AM »
salam T.I.P
 dengar kate ari ahad lepas 8.2 ada game kat pdg kite.katenye team lawan kene titik 2-0. Team mane tu......

Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota & Taman Impian Putra

Re: PASUKAN BOLASEPAK MY IMPIANPUTRA FC TEAM
« Reply #124 on: February 08, 2011, 11:01:50 AM »



zahidee_taat

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 36
Re: PASUKAN BOLASEPAK MY IMPIANPUTRA FC TEAM
« Reply #125 on: February 23, 2011, 11:26:33 AM »
salam,

boleh join main bola ke kat padang impian putra tu?
saya duduk bukit mahkota, tp hantar anak kat taska impian IQ tu..
tengok padang tu mcm best jer.. dah lama rasanya x pakai kasut bola kat rumah tu..
maklum laa.. dah x berapa muda...

BM_413/22

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 28
  • Gender: Male
Re: PASUKAN BOLASEPAK MY IMPIANPUTRA FC TEAM
« Reply #126 on: February 28, 2011, 12:36:11 PM »
Salam Semua,

Boleh join ke main??Kol berape biase main??

Mokhzani Harris

  • Pelawat
  • *
  • Posts: 2
Re: PASUKAN BOLASEPAK MY IMPIANPUTRA FC TEAM
« Reply #127 on: April 12, 2011, 11:42:55 AM »
As Salam,

Saya baru jer pindah ke TIP di Jln 4/3. Nak tanya mcm mana nak join team nie? Ada selection apa-apa ke/ ;D

namatakpenting

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6114
  • Gender: Male
Re: PASUKAN BOLASEPAK MY IMPIANPUTRA FC TEAM
« Reply #128 on: April 12, 2011, 11:45:23 AM »
welcome my friend... selamat menetap di TIP.

As Salam,

Saya baru jer pindah ke TIP di Jln 4/3. Nak tanya mcm mana nak join team nie? Ada selection apa-apa ke/ ;D

Mokhzani Harris

  • Pelawat
  • *
  • Posts: 2
Re: PASUKAN BOLASEPAK MY IMPIANPUTRA FC TEAM
« Reply #129 on: April 12, 2011, 12:06:33 PM »
tq bang....

namatakpenting

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6114
  • Gender: Male
Liga 2735 : Perlawanan Kedua - 21 Mei 2011 (Sabtu) di UKM jam 5.00 pm
« Reply #130 on: May 19, 2011, 11:04:36 AM »
Assalamuaalaikum dan salam sejahtera.

Tuan-tuan sekelian.

Sila ambil perhatian, perlawanan Kedua Liga 2735 adalah seperti berikut:

      Tarikh      : 21 Mei 2011 (Sabtu)
      Masa        : 5.00 petang
      Venue       : Padang A (Pavilion), UKM, Bangi
      Games       : TIP vs Puncak Alam Kickers

Sila sahkan akan kehadiran tuan-tuan kepada Shah atau saya. Sekiranya tuan-tuan tidak dapat hadir pada tarikh, hari dan masa di atas, sila maklumkan kepada kami bagi memudahkan kami mengetahui bilangan pemain yang akan hadir dan membuat pelan perancangan yang seterusnya. Kerjasama tuan-tuan amat dihargai.

Sekian. Terima kasih.

NORIZAM
019-3894044

SHAH
019-3512241

dolsarip

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 10
Re: PASUKAN BOLASEPAK MY IMPIANPUTRA FC TEAM
« Reply #131 on: June 08, 2011, 11:02:25 AM »
ari tu kite seri 2 same ngan team tu

ayiesal

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2107
  • Gender: Male
  • Rimbun Suria
    • True Journey Begins
Re: PASUKAN BOLASEPAK MY IMPIANPUTRA FC TEAM
« Reply #132 on: February 22, 2012, 11:55:38 AM »
thank you for posting..this is such a wonderful thread.

hvac technician training Birmingham, AL


Uikssss...

ayiesal

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2107
  • Gender: Male
  • Rimbun Suria
    • True Journey Begins
Re: PASUKAN BOLASEPAK MY IMPIANPUTRA FC TEAM
« Reply #133 on: March 06, 2012, 11:05:12 AM »
ganahan lage ko ani.. so nice.. keep it up!

hvac training schools in Sitka, AK


Uikksssss... lagi sekali...  :P

Mace bunyi melayu  ;D

fabiogolf2

  • Pelawat
  • *
  • Posts: 7
  • Gender: Male
    • Best Whey Protein Isolate
Re: PASUKAN BOLASEPAK MY IMPIANPUTRA FC TEAM
« Reply #134 on: March 27, 2012, 08:11:45 PM »
We all are generally planning in order to buy a jersey for our very own garden .. some of us estimate which 55.00 for a shirt without., pants not to mention socks for a .. plus they stay the actual property itself. result whenever right now there typically is a game jersey, just bring their own METHODS

Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota & Taman Impian Putra

Re: PASUKAN BOLASEPAK MY IMPIANPUTRA FC TEAM
« Reply #134 on: March 27, 2012, 08:11:45 PM »