Author Topic: PASUKAN BOLASEPAK MY IMPIANPUTRA FC TEAM  (Read 21218 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

angiefahrolkoo

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 77
Re: PASUKAN MY IMPIANPUTRA FC TEAM
« Reply #30 on: July 02, 2009, 01:41:37 PM »
Tak sabau nak negok PUTERAMAHKOTA BANGI beraksi nie.. perghh pemain state dulu dia nie... keekee ;D ;D
State player ? or Estate player ?..... :P

eijai3/9

  • Guest
Re: PASUKAN MY IMPIANPUTRA FC TEAM
« Reply #31 on: July 02, 2009, 01:44:33 PM »
smekum,

kalo aku nak join team impianputra fc ni boleh kerr?

Raden

  • Guest
Re: PASUKAN MY IMPIANPUTRA FC TEAM
« Reply #32 on: July 02, 2009, 02:33:39 PM »
Salam..
Salam eija 3/9 .. saya pun baru juga becita-cita nak jadi pemain bola impian putra FC nie.. maklumlah baru nak kekenal sesama sendiri..

abang macho

  • Penghulu
  • ****
  • Posts: 291
Re: PASUKAN MY IMPIANPUTRA FC TEAM
« Reply #33 on: July 02, 2009, 02:42:17 PM »
Abg Macho.. tu dia nak sesangat nak lawan dah tu... stud gua dah panas je nak nerjah nie..

ok abg cover line
KEMATIAN SUDAH PASTI, HIDUP BELUM TENTU

snakatak

  • Moderator
  • Hulubalang
  • ***********
  • Posts: 567
Re: PASUKAN MY IMPIANPUTRA FC TEAM
« Reply #34 on: July 02, 2009, 02:55:28 PM »
Pada ejai3/9 dan Raden sila ..sila turun join us.. tak de masalah.. kepada raden topeng apa tu bro? semacam jer hee..

abg macho= stdby our command

Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota & Taman Impian Putra

Re: PASUKAN MY IMPIANPUTRA FC TEAM
« Reply #34 on: July 02, 2009, 02:55:28 PM »



abang macho

  • Penghulu
  • ****
  • Posts: 291
Re: PASUKAN MY IMPIANPUTRA FC TEAM
« Reply #35 on: July 02, 2009, 03:01:19 PM »
abg rase raden nie x wrestler tu yg pakai topeng tu
KEMATIAN SUDAH PASTI, HIDUP BELUM TENTU

snakatak

  • Moderator
  • Hulubalang
  • ***********
  • Posts: 567
Re: PASUKAN MY IMPIANPUTRA FC TEAM
« Reply #36 on: July 02, 2009, 03:05:35 PM »
 :D :D :D

H.E.I.U

  • Penghulu
  • ****
  • Posts: 329
Re: PASUKAN MY IMPIANPUTRA FC TEAM
« Reply #37 on: July 02, 2009, 05:34:50 PM »
dgn topeng...nampak lebey ENCEMM!!!
tp bley ke main bola pkai topeng pak Raden???  ;D
INGATLAH PERHIMPUNAN ITU...IA PASTI DATANG!!!

syuk

  • Penduduk Tetap
  • ***
  • Posts: 178
Re: PASUKAN MY IMPIANPUTRA FC TEAM
« Reply #38 on: July 02, 2009, 06:04:23 PM »
pasukan kita ni training atau main sama2 sendiri masa bila...ujung minggu ke?baru arr manTOP  ;D
p/s:x sabar nak pindah kat TIP..tungu ajer dpt kunci,masuk terussssssssss,insyaAllah
13 Jalan Impian Putra 4/5A,
Taman Impian Putra,
43000 Bangi,
Selangor Darul Ehsan.

H.E.I.U

  • Penghulu
  • ****
  • Posts: 329
Re: PASUKAN MY IMPIANPUTRA FC TEAM
« Reply #39 on: July 02, 2009, 07:31:26 PM »
p/s:x sabar nak pindah kat TIP..tungu ajer dpt kunci,masuk terussssssssss,insyaAllah
TakabalAllah!!!...Aiwah...
INGATLAH PERHIMPUNAN ITU...IA PASTI DATANG!!!

abang macho

  • Penghulu
  • ****
  • Posts: 291
Re: PASUKAN MY IMPIANPUTRA FC TEAM
« Reply #40 on: July 03, 2009, 12:03:52 AM »
dgn topeng...nampak lebey ENCEMM!!!
tp bley ke main bola pkai topeng pak Raden???  ;D

tak tahan sejuk ... barulah abg pakai topeng
KEMATIAN SUDAH PASTI, HIDUP BELUM TENTU

kiroroe

  • Penduduk Tetap
  • ***
  • Posts: 231
Re: PASUKAN MY IMPIANPUTRA FC TEAM
« Reply #41 on: July 03, 2009, 12:19:08 AM »
ada team belia kat BBM...ajakla frenly

H.E.I.U

  • Penghulu
  • ****
  • Posts: 329
Re: PASUKAN MY IMPIANPUTRA FC TEAM
« Reply #42 on: July 03, 2009, 12:42:50 AM »
tak tahan sejuk ... barulah abg pakai topeng
Auwww!!! eee... burrr!!!...sejuknyer...!!!
INGATLAH PERHIMPUNAN ITU...IA PASTI DATANG!!!

DrCoOL

  • Non-Drugs Doctor
  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 88
  • Gender: Male
  • DrCoOL
    • Malaysia Online Marketing
Re: PASUKAN MY IMPIANPUTRA FC TEAM
« Reply #43 on: July 03, 2009, 12:54:51 AM »
mari la mana team pun abg cool sedia mengempur  ;D ;D tapi 1 je sapa ada saplai angin extra??  :D :D

Dah tua beb ..lari pun dah tak berapa nak bergaya dah

H.E.I.U

  • Penghulu
  • ****
  • Posts: 329
Re: PASUKAN MY IMPIANPUTRA FC TEAM
« Reply #44 on: July 03, 2009, 01:02:19 AM »
tapi 1 je sapa ada saplai angin extra??  :D :D
ada 2 mat saleh nih...
katanya diorg dari team 'AIR-SUPPLY'... ;D
Jgn mare Syeh Nuar...!!!
INGATLAH PERHIMPUNAN ITU...IA PASTI DATANG!!!

Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota & Taman Impian Putra

Re: PASUKAN MY IMPIANPUTRA FC TEAM
« Reply #44 on: July 03, 2009, 01:02:19 AM »