Author Topic: 11.11 Lazada Gila Jualan  (Read 273 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Gantin

  • Pelawat
  • *
  • Posts: 1
  • I Love Putra Mahkota
11.11 Lazada Gila Jualan
« on: November 20, 2017, 06:46:10 PM »
Mahu ambil survey berapa banyak org akan beli dakat Lazada?
Apa biasa semua cari dekar Lazada? Adakah anda percaya Lazada akan hantar barang berikut? ;D
« Last Edit: November 20, 2017, 06:52:25 PM by Gantin »

BuBurCaca

  • Pelawat
  • *
  • Posts: 3
  • I Love Putra Mahkota
Re: 11.11 Lazada Gila Jualan
« Reply #1 on: November 20, 2017, 06:54:28 PM »
Mahu ambil survey berapa banyak org akan beli dakat Lazada?
Apa biasa semua cari dekar Lazada? Adakah anda percaya Lazada akan hantar barang berikut? ;D

Biasanya beli yg ada pomosi, jika tiada x ada beza beli kedat store shj...
tunggu ada email promosi ke atau 11.11 mcm tu baru beli shj...
tapi awal bulan ni Shell Helix minyak engine ada buat promosi kan...
kawan2 dpt voucher dan beli shell helix terusnya...

syangwani

  • Pelawat
  • *
  • Posts: 3
  • I Love Putra Mahkota
Re: 11.11 Lazada Gila Jualan
« Reply #2 on: November 21, 2017, 05:40:03 PM »
Biasanya beli yg ada pomosi, jika tiada x ada beza beli kedat store shj...
tunggu ada email promosi ke atau 11.11 mcm tu baru beli shj...
tapi awal bulan ni Shell Helix minyak engine ada buat promosi kan...
kawan2 dpt voucher dan beli shell helix terusnya...
Betul juga, kalau tak ada promosi. Saya pun jarang pergi beli dengan online.

Tapi untuk produk minyak kereta, saya cuma beli dekat kedai sahaja. Tak pernah beli di website lazada, adakah sana jual limited edition punya minyak kereta?
« Last Edit: November 22, 2017, 12:03:15 PM by syangwani »

azizi mamak

  • Pelawat
  • *
  • Posts: 4
  • I Love Putra Mahkota
Re: 11.11 Lazada Gila Jualan
« Reply #3 on: November 22, 2017, 07:00:36 AM »
Mahu ambil survey berapa banyak org akan beli dakat Lazada?
Apa biasa semua cari dekar Lazada? Adakah anda percaya Lazada akan hantar barang berikut? ;D
aku tengok top sales di lazada adalah mobile phone, so pun rasa beli kat lazada agak selamat.. dah beli byk kali kat sana, ko blh cuba je
« Last Edit: November 22, 2017, 12:45:03 PM by azizi mamak »

azizi mamak

  • Pelawat
  • *
  • Posts: 4
  • I Love Putra Mahkota
Re: 11.11 Lazada Gila Jualan
« Reply #4 on: November 22, 2017, 07:03:37 AM »

Betul juga, kalau tak ada promosi. Saya pun jarang pergi beli dengan online.

Tapi untuk produk minyak kereta, saya cuma beli dekat kedai sahaja. Tak pernah beli di website lazada, adakah sana jual limited edition punya minyak kereta?
biasa aku pun direct check http://www.lazada.com.my/shell-malaysia-official-store/
kadang kadang ada discount di sana, bukan semua email akan bagi tah
senang lagi buat comparison dengan harga diluar, yang ni ada bagi servis tolong tukar

Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota & Taman Impian Putra

Re: 11.11 Lazada Gila Jualan
« Reply #4 on: November 22, 2017, 07:03:37 AM »



fulah

  • Pelawat
  • *
  • Posts: 4
  • I Love Putra Mahkota
Re: 11.11 Lazada Gila Jualan
« Reply #5 on: November 22, 2017, 04:43:40 PM »
Biasanya beli yg ada pomosi, jika tiada x ada beza beli kedat store shj...
tunggu ada email promosi ke atau 11.11 mcm tu baru beli shj...
tapi awal bulan ni Shell Helix minyak engine ada buat promosi kan...
kawan2 dpt voucher dan beli shell helix terusnya...

baucar? baucar apa ni
macamna dpt punya?

fulah

  • Pelawat
  • *
  • Posts: 4
  • I Love Putra Mahkota
Re: 11.11 Lazada Gila Jualan
« Reply #6 on: November 22, 2017, 04:48:16 PM »
biasa aku pun direct check http://www.lazada.com.my/shell-malaysia-official-store/
kadang kadang ada discount di sana, bukan semua email akan bagi tah
senang lagi buat comparison dengan harga diluar, yang ni ada bagi servis tolong tukar

beli minyak engine kat lazada, siapa tolg tukar? sendiri tukar ke?

titipoh

  • Pelawat
  • *
  • Posts: 9
  • No. 20, BM6/1B
Re: 11.11 Lazada Gila Jualan
« Reply #7 on: November 23, 2017, 10:36:55 PM »
beli minyak engine kat lazada, siapa tolg tukar? sendiri tukar ke?
[/quote]

dia ada servis pakage, lepas kamu beli dia akan bagi kamu pilih mana workshop kamu suka, tarikh dan masa. lepas tu dia akan tukar minyak enjin untuk kamu.

syangwani

  • Pelawat
  • *
  • Posts: 3
  • I Love Putra Mahkota
Re: 11.11 Lazada Gila Jualan
« Reply #8 on: November 23, 2017, 10:41:52 PM »
Mahu ambil survey berapa banyak org akan beli dakat Lazada?
Apa biasa semua cari dekar Lazada? Adakah anda percaya Lazada akan hantar barang berikut? ;D

Biasanya beli yg ada pomosi, jika tiada x ada beza beli kedat store shj...
tunggu ada email promosi ke atau 11.11 mcm tu baru beli shj...
tapi awal bulan ni Shell Helix minyak engine ada buat promosi kan...
kawan2 dpt voucher dan beli shell helix terusnya...

mana dapat vaucher tu? kena beli produk dia dulu ke? lepas itu baru dapat voucher diskaun?

BuBurCaca

  • Pelawat
  • *
  • Posts: 3
  • I Love Putra Mahkota
Re: 11.11 Lazada Gila Jualan
« Reply #9 on: November 24, 2017, 11:12:12 PM »
biasa aku pun direct check http://www.lazada.com.my/shell-malaysia-official-store/
kadang kadang ada discount di sana, bukan semua email akan bagi tah
senang lagi buat comparison dengan harga diluar, yang ni ada bagi servis tolong tukar

beli minyak engine kat lazada, siapa tolg tukar? sendiri tukar ke?

Voucher kena jadi member berjaya baru ada lazada voucher...
mana2 tempat workshop semua pun ada tolong tukar minyak engin...
jika you nak bawah sdr minyak engin workshop hanya charge mungkin rm30 utk service...
sebaba bukan semua workshop jual shell helix...

BuBurCaca

  • Pelawat
  • *
  • Posts: 3
  • I Love Putra Mahkota
Re: 11.11 Lazada Gila Jualan
« Reply #10 on: November 24, 2017, 11:16:20 PM »

Betul juga, kalau tak ada promosi. Saya pun jarang pergi beli dengan online.

Tapi untuk produk minyak kereta, saya cuma beli dekat kedai sahaja. Tak pernah beli di website lazada, adakah sana jual limited edition punya minyak kereta?
biasa aku pun direct check http://www.lazada.com.my/shell-malaysia-official-store/
kadang kadang ada discount di sana, bukan semua email akan bagi tah
senang lagi buat comparison dengan harga diluar, yang ni ada bagi servis tolong tukar

kalau mau banding harga mmg lazada senang buat berbandingan...
tetapi kena beli direct dari shell lazada, sebab bukan semua shell helix jual dekat lazada semua dari direct shell...
ada you semua tahu ke? aku biasa beli shell helix hx7 dah ok... janji minyak ni boleh lancar kan enjin dan gear aku...

Gantin

  • Pelawat
  • *
  • Posts: 1
  • I Love Putra Mahkota
Re: 11.11 Lazada Gila Jualan
« Reply #11 on: November 24, 2017, 11:19:39 PM »

Betul juga, kalau tak ada promosi. Saya pun jarang pergi beli dengan online.

Tapi untuk produk minyak kereta, saya cuma beli dekat kedai sahaja. Tak pernah beli di website lazada, adakah sana jual limited edition punya minyak kereta?
biasa aku pun direct check http://www.lazada.com.my/shell-malaysia-official-store/
kadang kadang ada discount di sana, bukan semua email akan bagi tah
senang lagi buat comparison dengan harga diluar, yang ni ada bagi servis tolong tukar

kalau mau banding harga mmg lazada senang buat berbandingan...
tetapi kena beli direct dari shell lazada, sebab bukan semua shell helix jual dekat lazada semua dari direct shell...
ada you semua tahu ke? aku biasa beli shell helix hx7 dah ok... janji minyak ni boleh lancar kan enjin dan gear aku...

Wow... x sangka byk org suka beli minyak engine dekat lazada... aku ingat hanya baju dan milo kuat jualan shj...
direct shell dekat lazada mcm mana tahu ya? aku pun x pernah beli minyak hitam dari lazada... biasa pergi shell petrol station beli shj...
semua lazada beli shell helix hx7 ke? ada murah?

azizi mamak

  • Pelawat
  • *
  • Posts: 4
  • I Love Putra Mahkota
Re: 11.11 Lazada Gila Jualan
« Reply #12 on: December 13, 2017, 01:18:19 PM »
btui tu..kalau beli kat online..x kisah dr lazada ker..zalora dll..kena pastikan beli dr seller ori..
awek aku hari tu beli minyak aromatherapy tu..brand young living..dh order tapi kena tunggu 10 hari utk delivery..pelik pulak sbb kat m'sia kan byk agent..bila brg sampai baru tau..smua hantar dr china..bkn ori la tu..
sbb tu bila aku beli minyak itam..selalu ajer kat shell malaysia official site..semlm dh beli 3 tong minyak itam hx7 sbb ada promo..beli 3 ada entry utk menang Oppo R9S dll...mmg dah time utk tukar minyak itam..mana tau nanti murah rezeki..dpt handphone baru kekekeke...
sesiapa yg nak beli tu cepat2 sbb 14th dec last day...
nak tau lebih byk lg..tgk kat sini ajer...

http://www.lazada.com.my/shell-malaysia-official-store-special-promo/?utm_source=Facebook+Engagement&utm_medium=Social+Media+Paid&utm_campaign=PRTTRF_FacebookPaid_20171031_shelladvance_MY_Shell_lazadacontest&utm_content=PRTTRF_FacebookPaid_20171031_shelladvance_PPACan_helixfbppl_xxmpa002jy0ak0000&utm_term=xxmpa002jy0ak0000&adjust_tracker=w7z0zy_joir7z&adjust_campaign=PRTTRF_FacebookPaid_20171031_shelladvance_MY_Shell_lazadacontest&adjust_adgroup=xxmpa002jy0ak0000&adjust_creative=PRTTRF_FacebookPaid_20171031_shelladvance_PPACan_helixfbppl&adjust_tracker_limit=100000

Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota & Taman Impian Putra

Re: 11.11 Lazada Gila Jualan
« Reply #12 on: December 13, 2017, 01:18:19 PM »