Author Topic: Renovation rumah  (Read 8545 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

BlazeR_CORP

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 11
Re: Renovation rumah
« Reply #15 on: November 04, 2009, 04:28:46 PM »
saya shaiful dr syarikat darahman ent,
saya dari syarikat renovasi pengubahsuaian atau penambahan,
jika EN/PUAN berminat untuk merenovasi kediaman boleh hubungi saya
di talian : 0176102775
atau email : metal_4ear@yahoo.com.my
jika mahu sebutharga dari kami boleh menghantar design plan atau menjemput kami ke kediaman anda
untuk perbincangan selanjutnya,

jangan bimbang keselesaaan anda adalah keutamaan kami..



Naim

  • Guest
Re: Renovation rumah
« Reply #16 on: November 05, 2009, 01:07:48 PM »
Naim,
Komplen trus ke develpr.  Kita hutg dgn bank,  x  pemaju.  Kl x bg tau, mrk x tau.


Ada dah komplen dah hehehe...harap repair elok ler ...

Ada lupa sket nak minta direpair nanti bila sempat baru bagitau diorang...terlepas pandang masa check dengan En. Bad...nama dia Badrul ker?  Tak perasan saya.

Naim

  • Guest
Re: Renovation rumah
« Reply #17 on: December 01, 2009, 04:28:05 PM »
http://putra-mahkota.com/forum/index.php?topic=608.0

Kalau baca dari thread nih yang saya faham kalau nak install grille kena ada permit? Iye ker? Sebab nak apply pun macam-macam minta. Leceh betul grille pun nak permit huhuhu.


Makin malas saya nak pasang grille kat umah saya tuh dahler kami memang kalau boleh takmo install pun.


Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota & Taman Impian Putra

Re: Renovation rumah
« Reply #17 on: December 01, 2009, 04:28:05 PM »