Author Topic: Iklankan Produk & Perkhidmatan anda di sini.  (Read 21150 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

MK

  • Pelawat
  • *
  • Posts: 1
Re: Iklankan Produk & Perkhidmatan anda di sini.
« Reply #45 on: July 27, 2011, 10:30:18 AM »
Bagaimana caranya nak iklan?

Matahati

  • Global Moderator
  • Bendahara
  • ************
  • Posts: 1947
  • Gender: Male
Re: Iklankan Produk & Perkhidmatan anda di sini.
« Reply #46 on: July 27, 2011, 11:02:16 AM »
Bagaimana caranya nak iklan?

Cukupkan post anda kpd 10 posting. Kemudian bukak thread iklan anda utk promoikan iklan anda.

Jika ada banner berukuran 468x60 pixel., postkan disini dan minta tuan admin letakan di sudut atas.
Blog Pelita Hati ~ Surah Yassin :::: Blog Emas & Dinar ~ TanganEmas

kedainasfa

  • ALPHA LIPID LIFLINE
  • Hulubalang
  • *****
  • Posts: 595
  • Gender: Male
  • Slim Diet 2
    • alpha lipid & slim diet 2
Re: Iklankan Produk & Perkhidmatan anda di sini.
« Reply #47 on: July 27, 2011, 04:46:36 PM »
Bagaimana caranya nak iklan?

Cukupkan post anda kpd 10 posting. Kemudian bukak thread iklan anda utk promoikan iklan anda.

Jika ada banner berukuran 468x60 pixel., postkan disini dan minta tuan admin letakan di sudut atas.

tuan, iklan banner 468x60 tu free ke kene bayar?

norlizamdsaad

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 49
Re: Iklankan Produk & Perkhidmatan anda di sini.
« Reply #48 on: October 16, 2011, 04:01:24 AM »
perkhidmatan menjahit pakaian wanita terutamanya baju kurung (semua jenis baju kurang )
tempahan name tag  sulam,sulam tuala,sulam nama pada pakaian contohnya telekung haji,cadar dan sebagainya.
harga berpatutan dan murah.Dari rm 35. berminat  hubungi 0196953591 (eizadesign)

advel

  • Pelawat
  • *
  • Posts: 2
Re: Iklankan Produk & Perkhidmatan anda di sini.
« Reply #49 on: December 29, 2011, 09:07:23 PM »
macam mana boleh iklankan perkhidmatan kami? tolong tunjukkan. TK

Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota & Taman Impian Putra

Re: Iklankan Produk & Perkhidmatan anda di sini.
« Reply #49 on: December 29, 2011, 09:07:23 PM »



amran

  • Penghulu
  • ****
  • Posts: 272
  • Gender: Male
Re: Iklankan Produk & Perkhidmatan anda di sini.
« Reply #50 on: June 20, 2012, 09:10:58 AM »
Stokin VKEN ( Ultimate energy socks)
RM 180.00/ Pair
VKEN Ulimate Energy Socks menjadikan anda lebih sihat dan bertenaga. Keberkesanannya telah terbukti membantu ramai pesakit darah tinggi, kencing manis, stroke, migraine, gaut,kebas-kebas kaki dan sakit-sakit sendi. Teknik jahitan yang unik memberikan keselesaan umpama berkaki ayam di atas permaidani lembut. Berfungsi merawat serta membantu peredaran darah lebih lancar dan oksigen dalam darah yang cukup memberikan anda kesihatan yang luar biasa. Anda dapat rasa perubahan dalam masa 15-30 minit.Terbukti berkesan .
Stokin ni adalah produk teknologi dari jepun,teknologi nano.Di buat di Taiwan..Di dalam stokin mengandungi 3 bahan iaitu Laha gunung berapi, titanium dan arang batu putih.. Fungsi 3 bahan ini adalah
Laha gunung berapi: mencairkan darah pekat, membakar kolestrol dalam darah dan sisa makanan yg tidak dihadamkan bertahun lamanya didalam darah dalam masa yg sama memberi oksigen dalam darah.
Titanium: mengaktifkan sel-sel lemah dalam badan disebabkan radiasi yg tidak patut ada dalam badan contoh radiasi telefon . Dengan ada nya titanium ini memberi tenaga kepada pesakit
Arang batu putih: sebagai ejen anti-pereputan dan menyah bau kaki (fungsi sama seperti dutox yg tmpal di telapak kaki)
Gabungan ketiga-tiga elemen atau bahan ni didalam stokin vken membolehkan peredaran darah lebih lancar dan darah mempunyai oksigen yang cukup.
Antara penyakit Yang Dapat Diatasi Oleh Stokin VKEN
TEKANAN DARAH TINGGI ~GAUT~KENCING MANIS~ASMA~SERING
PENAT~MUDAH MENGANTUK~KOLESTROL~STROK~SERING KEBAS-
KEBAS~TEKANAN JANTUNG~KENCING TAK LAWAS~KURANG
BERTENAGA~SAKIT SENDI~SERING KEBAS-KEBAS
Ketahanan stokin 5-7 tahun.Dari segi jangka hayat.Satu masa nanti stokin akan reput dgn sendri dan ini menujukkan life time dah habis.Boleh di tanam didalam pasu bunga dijadikan sebagai baja.
Boleh dicuci dgn mesin basuh dan boleh dijemur dibawah pancaran matahari.
Kita amat mengalakkan supaya stokin ni dijemur dibawah sinaran matahari pagi antara jam 8-12 tghri.Stokin akan menyerap vitamin E pada matahari dan amat baik untk badan kita.
Dtg dgn 1 saiz.kaki kecik atau besar semua boleh pakai dah lebih selesa.
Berminat : Hubungi saya 012-6612132
Am

sipadanmabul

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 40
  • I Love Putra Mahkota
Untuk Dijual Pure Marine Collagen/Dry Seaweed/Rumpai laut Asli
« Reply #51 on: February 21, 2013, 02:51:59 PM »


Dry Seaweed
Berat   : 100gram
Harga :  rm 15 (GOLD) RM 20 (purple) *harga termasuk kos penghantaran

Kami sedia menerima tempahan sehingga 100kg-1Ton metric.
Call:[email protected]

mencari pemborong/agen yang ingin berniaga, kami mampu membekalkan anda sehingga 100kg-1ton matric sekali pesan.
kepada pemborong kami memberikan harga yang menarik untuk anda.

senarai harga seperti dibawah!!!
SEAWEED/AGAR-AGAR KERING
 
Bil
 
Gred
 
Warna
 
KG/gram
 

1.
 

AAA (3A)
 

Purple
 
>lebih  10 KG = RM 35
>lebih  50 KG = RM 30
>lebih  200KG= RM 27
>lebih  500KG= RM 25
 

2.
 

AA (2A)
 

Gold
 
>lebih 10 KG = RM 30
>lebih 50 KG = RM 27
>lebih 200KG= RM 25
>lebih 500KG= RM 20

untuk tempahan :
[email protected]@email: +6012-6471869 mieza
[email protected]
[email protected]

Pangsapuri Sri Melati
Bandar Seri Putra
Selangor Darul Ehsan..

xwindow

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 28
Re: Iklankan Produk & Perkhidmatan anda di sini.
« Reply #52 on: November 25, 2014, 05:10:38 PM »

Assalamualaikum,

nampaknya thread ni dah lama tak update. saya nak bertanya sekali lagi kpd TT thread ni ttg bagaimana nak iklankan service atau produk kita dlm forum ni?

Ada rules ataupun cara terbaru?

Barryapede

  • BarryapedeRW
  • Pelawat
  • *
  • Posts: 9
  • Gender: Male
  • I Love Putra Mahkota
Iklankan Produk Perkhidmatan anda di sini
« Reply #53 on: July 14, 2019, 02:14:17 AM »
Armada spooring&balancing mengatasi permasalahan kaki kaki pada kendaraan anda, karena kaki kaki kendaraan adalah bagian yang fatal kalau diabaikan jadi sering"lah check kondisi kaki kaki kendaraan anda terutama sebelum bepergian. Ingat safety.

Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota & Taman Impian Putra

Iklankan Produk Perkhidmatan anda di sini
« Reply #53 on: July 14, 2019, 02:14:17 AM »