Author Topic: Rumput  (Read 20571 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

WIN

  • Penghulu Bendahari
  • *******
  • Posts: 1056
  • Gender: Female
Re: Rumput
« Reply #30 on: April 12, 2010, 03:35:56 PM »
Elok. Tanam rapat2 n x nampak pasir langsung.

norno74

  • Penduduk Tetap
  • ***
  • Posts: 134
  • Gender: Female
Re: Rumput
« Reply #31 on: April 12, 2010, 05:17:07 PM »
Naim,

Sorry lambat reply... x perasan..

Kalu nak cantik  memang elok la upah orang... dia nampak rata bila dah tumbuh... tapi macam norno yg budget kurang... norno buat sendiri je... ... mula2 tu memangla kena ratakan tanah tu supaya bila tumbuh nanti cantikkk....

Pas tu kalu nak taburkan pasir pun bley... tapi norno x buat pun... just terus je letak rumput tu... and pijak2 sikit kasi dia tenggelam.. masa peringkat awal selalu la simbah air... pas tu bila da tumbuh da ok dah... cepat membiak plak tu...
Jiran Sepakat Membawa Berkat..

Naim

  • Guest
Re: Rumput
« Reply #32 on: April 15, 2010, 12:08:23 AM »
Oh rajinnya norno buat sendiri.. macam saya nih payah skit... bukan malas cuma tak reti nak pegang cangkul hehehe.

Rumah saya tuh banyak batu!


Naim

  • Guest
Re: Rumput
« Reply #33 on: April 15, 2010, 12:10:18 AM »
Win,

Boleh beri contact number diorang? Nak try tanya sekarang berapa..terima kasih!

WIN

  • Penghulu Bendahari
  • *******
  • Posts: 1056
  • Gender: Female
Re: Rumput
« Reply #34 on: April 24, 2010, 10:55:02 AM »
Win,

Boleh beri contact number diorang? Nak try tanya sekarang berapa..terima kasih!
Saya dah pm naim.

Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota & Taman Impian Putra

Re: Rumput
« Reply #34 on: April 24, 2010, 10:55:02 AM »



paceek

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 34
  • Sena
Re: Rumput
« Reply #35 on: April 24, 2010, 08:38:02 PM »
penatnya..buat sendirik, baru kawasan kecik  pun dh penat -_-

tapi puas terasa..sharing tanam rumput kat rimbun suria :D




Naim

  • Guest
Re: Rumput
« Reply #36 on: April 27, 2010, 12:23:26 PM »
paceek,

Rajin2...saya nih suka nak tanam2 pokok nih tapi tak menjadi ler segala pokok yang saya tanam hatta serai sekali pun.   ;D

Sebab tuh maybe rumah saya nanti cuma berumput ajek hehehe.

Teruklan saya nih kan?

Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota & Taman Impian Putra

Re: Rumput
« Reply #36 on: April 27, 2010, 12:23:26 PM »