Author Topic: phase 8A - anjung suasana semi-D type Gayah untuk di jual..  (Read 3490 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

puanseriputra

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 22
phase 8A - anjung suasana semi-D type Gayah untuk di jual..
« on: November 10, 2009, 11:22:00 PM »
sesiapa yang berminat boleh tgglkan email add untuk dihubungi oleh owner...

*serious buyer only*... agent tidak akan dilayan...

dengan harga yg menarik, x perlu tggu phase 8B lebih setahun lagi.. tapi dah boleh trus dpt kunci..

tq  ;D

asnuru

  • Penghulu
  • ****
  • Posts: 333
Re: phase 8A - anjung suasana semi-D type Gayah untuk di jual..
« Reply #1 on: November 11, 2009, 08:19:45 AM »
berapa harga?

puanseriputra

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 22
Re: phase 8A - anjung suasana semi-D type Gayah untuk di jual..
« Reply #2 on: November 11, 2009, 09:48:15 AM »
asnuru..

menurut kata owner, harga rm 650K (negotiable)..

asfazian

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 55
Re: phase 8A - anjung suasana semi-D type Gayah untuk di jual..
« Reply #3 on: November 11, 2009, 02:23:46 PM »
berdasarkan harga yg dinyatakan maknanya harga premium yg perlu dibyr +-50% dari harga asal. belum campur reno lg tu.

Tapi berbaloi sbb rumah dah siap. Cuma kalau margin of finance 90% sebulan dekat 3.5k gak tu...

puanseriputra

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 22
Re: phase 8A - anjung suasana semi-D type Gayah untuk di jual..
« Reply #4 on: November 11, 2009, 07:27:09 PM »
asfazian..

harga tu based on harga phase baru.. tp byk juga yg owner nak negotiate tu sbnrnya (dgn serious buyer dia btau la brapa).. dah ada property agent yg nak (chinese), cuma kalo boleh owner nak deal trus ngan buyer.. tau lah kan agent ni mesti byk yg dia amik/ mark up nanti.. dr bg agent baik bg discount trus kat buyer.. thats y owner soh open kat sini dulu, mana tau ada 'org kita' yg berminat.. kalau betul ada 'org kita' yg nak, sy yakin harga tu boleh nego byk lagi... so sesapa yg betul berminat leh tgglkan email add or kalo nak lagi cpt hp no.. owner akan contact utk seriously discuss..  ;)

Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota & Taman Impian Putra

Re: phase 8A - anjung suasana semi-D type Gayah untuk di jual..
« Reply #4 on: November 11, 2009, 07:27:09 PM »



mossgenio

  • Salah seorang
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 4035
Re: phase 8A - anjung suasana semi-D type Gayah untuk di jual..
« Reply #5 on: November 12, 2009, 12:10:52 AM »
Rasa macam nak tapi tak mampu dah. Harapnya ada la 'org kita' yg ambik. Rugi kalau lepas.

freeman

  • Pelawat
  • *
  • Posts: 1
Re: phase 8A - anjung suasana semi-D type Gayah untuk di jual..
« Reply #6 on: November 14, 2009, 01:24:06 PM »
rm650k negotiable is ok.. good investment for me.. i'll leave my emel here to further discuss. fazliy@yahoo.com

puanseriputra

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 22
Re: phase 8A - anjung suasana semi-D type Gayah untuk di jual..
« Reply #7 on: November 21, 2009, 09:49:46 AM »

kpd yg berminat boleh terus hubungi owner hp no 019-7700615..  ;D

apuesto

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 47
Re: phase 8A - anjung suasana semi-D type Gayah untuk di jual..
« Reply #8 on: November 24, 2009, 08:26:37 AM »
puan...knape owner tu nk jual?

puanseriputra

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 22
Re: phase 8A - anjung suasana semi-D type Gayah untuk di jual..
« Reply #9 on: December 03, 2009, 08:39:25 PM »
apuesto... owner kene bertugas kat penang.. so x dpt la nak masuk umh n maintain umh kat sini..
tp owner tu mmg suka area anjung suasana ni, n maybe few yrs lagi carik umh kat sini jgk katanya...

info terbaru owner masih open untuk jual umh ni, best price rm590K.. kalo nak further disc ke dscs apa2 ke boleh trus call owner.. 019-7700615.. (en.fazliy)..

puanseriputra

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 22
Re: phase 8A - anjung suasana semi-D type Gayah untuk di jual..
« Reply #10 on: December 12, 2009, 06:46:14 PM »
SOLD...

thanks to all..  ;)

Matahati

  • Global Moderator
  • Bendahara
  • ************
  • Posts: 1947
  • Gender: Male
Re: phase 8A - anjung suasana semi-D type Gayah untuk di jual..
« Reply #11 on: December 12, 2009, 07:07:55 PM »
Perghhhh....laku macam goreng pisang panas!

Sy lock thread ini.
Blog Pelita Hati ~ Surah Yassin :::: Blog Emas & Dinar ~ TanganEmas

Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota & Taman Impian Putra

Re: phase 8A - anjung suasana semi-D type Gayah untuk di jual..
« Reply #11 on: December 12, 2009, 07:07:55 PM »