Author Topic: TEAM BOLASEPAK & FUTSAL PMC  (Read 4231 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!
Re: TEAM BOLASEPAK & FUTSAL PMC
« Reply #15 on: August 20, 2010, 04:42:59 PM »
tak larat nak cari bila tarikh BBQ..ada bayaran tak?hehe..

setakat ni bayaran per pax@ family RM 20...secara tak rasminya.....bergantung kalau dapat sponsor banyak bley la kurangkan lagi...

Salam kawan,

Saya Mior dari Seksyen 3,BM..


Boleh join ke nak buat team bola??

Ape2 boleh email saya miorsaifulinizam1983@gmail.com atau call 019 2251946

salam bro...skrg ni team boleh belum ada lagi...team nengok bola ramai...hari -hari kat sahabat...bulan puasa ni 1030mlm - 12.00 malam ;)




Owhh..okay..
InsyAllah boleh join nanti..

Ape name sedara??

turun jer... cari meja yang ada orang paling otai kat kedai tu... meja kitaorang ler tu... ;D ;D ;D

BM_413/22

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 28
  • Gender: Male
Re: TEAM BOLASEPAK & FUTSAL PMC
« Reply #16 on: August 23, 2010, 10:08:18 AM »
Kalo dah ramai ni segan lak nak tegur tp ade sorg kenalan dari sini ok ler..
Plz bgtau name..

Boleh bincang2 pasal team bola sepak??

CaptRahman

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 3560
  • Gender: Male
Re: TEAM BOLASEPAK & FUTSAL PMC
« Reply #17 on: August 23, 2010, 11:16:43 AM »
Kalo dah ramai ni segan lak nak tegur tp ade sorg kenalan dari sini ok ler..
Plz bgtau name..

Boleh bincang2 pasal team bola sepak??
Masuk lah thread Chelsea, MU atau Arsenal yang dah ada dalam PMC ni..Dia orang sedang tunggu mangsa kutukan aje tu...

BM_413/22

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 28
  • Gender: Male
Re: TEAM BOLASEPAK & FUTSAL PMC
« Reply #18 on: August 23, 2010, 01:15:30 PM »
Pasal team luar tu boleh je :-)

Sekrg ni nak menubuhkan team bola sepak??kalo boleh kite berbincang berkenaan tu kan..
Kite dok lepak2 at least ade idea mcm mane nak buat team kan..

nando

  • Penduduk Tetap
  • ***
  • Posts: 158
Re: TEAM BOLASEPAK & FUTSAL PMC
« Reply #19 on: February 17, 2011, 10:38:52 AM »
terus senyap

Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota & Taman Impian Putra

Re: TEAM BOLASEPAK & FUTSAL PMC
« Reply #19 on: February 17, 2011, 10:38:52 AM »



BM_413/22

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 28
  • Gender: Male
Re: TEAM BOLASEPAK & FUTSAL PMC
« Reply #20 on: February 28, 2011, 12:51:40 PM »
Salam Semua,

Dah lama xbuka thread ni..bz tol beberape bulan ni.
So Team Bola Sepak ada perkembangan ke??

CaptRahman

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 3560
  • Gender: Male
Re: TEAM BOLASEPAK & FUTSAL PMC
« Reply #21 on: February 28, 2011, 04:00:58 PM »
Salam Semua,

Dah lama xbuka thread ni..bz tol beberape bulan ni.
So Team Bola Sepak ada perkembangan ke??
X de....tengah sibuk dengan pasukan Ultras Malaya.. ;D

BM_413/22

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 28
  • Gender: Male
Re: TEAM BOLASEPAK & FUTSAL PMC
« Reply #22 on: March 01, 2011, 03:02:50 PM »
Kira bagus la tu,perkembangan Team Support Malaysia..

Ivanfona

  • Pelawat
  • *
  • Posts: 1
  • Gender: Male
  • I Love Putra Mahkota
TEAM BOLASEPAK FUTSAL PMC
« Reply #23 on: October 21, 2017, 02:25:43 AM »
aku pn minat main... tp team aku da berpecah ler... ada mn2 team aku leh join x... aku duk area serdang...
I'm using this trading robot for reliable trading

Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota & Taman Impian Putra

TEAM BOLASEPAK FUTSAL PMC
« Reply #23 on: October 21, 2017, 02:25:43 AM »