Author Topic: PERSATUAN PENDUDUK ANJUNG SUASANA (RAAS)  (Read 7352 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Naim

  • Guest
Re: PERSATUAN PENDUDUK ANJUNG SUASANA (RAAS)
« Reply #30 on: May 28, 2010, 10:25:10 PM »
Sekarang nih senyap ajek..masing-masing bizi ler nih.

terra2400

  • Penghulu
  • ****
  • Posts: 320
Re: PERSATUAN PENDUDUK ANJUNG SUASANA (RAAS)
« Reply #31 on: June 07, 2010, 08:18:37 AM »
zzzz....

WIN

  • Penghulu Bendahari
  • *******
  • Posts: 1056
  • Gender: Female
Re: PERSATUAN PENDUDUK ANJUNG SUASANA (RAAS)
« Reply #32 on: June 17, 2010, 05:43:15 PM »
Perhatian kepada jiran2,
 
Tengahari td entah kali keberapa ntah, saya ternampak seseorang yg bukan tuan rumah dgn selambanya masuk kekawasan sebuah rumah yg pintu pagarnya tak berkunci. Kawannya buat kerja diluar.  Selepas beberapa saat memerhati dr jauh dan tgk tak keluar2,saya pusing dan lalu sekali lg depan rumah tersebut. Dia masih x keluar lg dan saya pun meneruskan pemanduan saya. 
Jadi saya ingin mengingatkan pemilik2 rumah yg dah memegang kunci rumah tetapi masih belum berpindah, kalau boleh letaklah padlock pd pintu pagar rumah anda. Ini adalah supaya kawasan rumah kita tak sewenang-wenangnya diceroboh dan dijadikan tempat membasuh itu dan ini. Terima kasih. :)

Naim

  • Guest
Re: PERSATUAN PENDUDUK ANJUNG SUASANA (RAAS)
« Reply #33 on: June 21, 2010, 05:11:11 PM »
Win,

Rumah mana?

Risaunya rumah saya selama ni dah berpadlock tapi kena angkut padlocknya. Pehtu yang kat pintu kecik tuh dah stuck.

So semalam masa dah settle defect repair ada gak cakap kat hubby cari padlock baru tapi dia risau lak karang nak kena ketuk pulak kalau dah stuck!

Mana datang pulak diorang tuh?  Takkan masuk2 area situ untuk mandi manda pulak? Ish ish ???

Tengoklah Sabtu nih nak jenguk umah lagi kalau ada masa.  Will put it on, tenkiu Win!


asfazian

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 55
Re: PERSATUAN PENDUDUK ANJUNG SUASANA (RAAS)
« Reply #34 on: July 06, 2010, 06:44:35 PM »
Salam buat semua penduduk Anjung Suasana,

Mohon maaf sebab tak update forum nie.  Buat masa nie wakil yang telah dilantik untuk mewakili Anjung Suasana mesyuarat / aktiviti Persatuan Penduduk Bandar Seri Putra ialah saya, Asfazian, saudara Jaysri dan Syam.

Saya harap Dato', Datin, Tuan dan Puan dapat mendaftarkan email di yahoo group account yang diuruskan oleh saudara Jaysri bagi maklumat aktiviti Anjung Suasana khasnya dan aktiviti Bandar Seri Putra amnya.

Jika ada sebarang pertanyaan sila PM saya.

Terima kasih.

Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota & Taman Impian Putra

Re: PERSATUAN PENDUDUK ANJUNG SUASANA (RAAS)
« Reply #34 on: July 06, 2010, 06:44:35 PM »



Naim

  • Guest
Re: PERSATUAN PENDUDUK ANJUNG SUASANA (RAAS)
« Reply #35 on: July 08, 2010, 04:43:56 PM »
Setakat nih takde apa2 hal yg baru kan? Ramai dah pindah masuk rumah.

Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota & Taman Impian Putra

Re: PERSATUAN PENDUDUK ANJUNG SUASANA (RAAS)
« Reply #35 on: July 08, 2010, 04:43:56 PM »