Author Topic: Cadangan adakan PMC front page  (Read 5029 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

namatakpenting

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 6114
  • Gender: Male
Re: Cadangan adakan PMC front page
« Reply #15 on: March 18, 2010, 11:17:26 AM »
saya pun setuju cadangan saya tersebut..hahaha...(tgh tention)

Wazzatldmuchampions

  • yangbenarlagiikhlas
  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 4175
  • Gender: Male
  • wearethechampion.........19th title
Re: Cadangan adakan PMC front page
« Reply #16 on: April 14, 2010, 02:56:54 PM »
tn sulaiman kita tak balik malaysia lagi ke....kawan dah tak sabor nak nengok rupa front page PMC ni... ;D ;D
MANCHESTER UNITED FC & ULTRAS MALAYA - Tanah Tumpah Darahku

namatakpenting

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 6114
  • Gender: Male
Re: Cadangan adakan PMC front page
« Reply #17 on: April 14, 2010, 03:01:09 PM »
a'ah mesti cantik kan... mesti ada blink-blink kat sana-sini

tn sulaiman kita tak balik malaysia lagi ke....kawan dah tak sabor nak nengok rupa front page PMC ni... ;D ;D

Wazzatldmuchampions

  • yangbenarlagiikhlas
  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 4175
  • Gender: Male
  • wearethechampion.........19th title
Re: Cadangan adakan PMC front page
« Reply #18 on: June 11, 2010, 11:53:05 AM »
a'ah mesti cantik kan... mesti ada blink-blink kat sana-sini

tn sulaiman kita tak balik malaysia lagi ke....kawan dah tak sabor nak nengok rupa front page PMC ni... ;D ;D

apa cerita projek ni... :D
MANCHESTER UNITED FC & ULTRAS MALAYA - Tanah Tumpah Darahku

daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!
Re: Cadangan adakan PMC front page
« Reply #19 on: June 11, 2010, 02:32:53 PM »
a'ah mesti cantik kan... mesti ada blink-blink kat sana-sini

tn sulaiman kita tak balik malaysia lagi ke....kawan dah tak sabor nak nengok rupa front page PMC ni... ;D ;D

apa cerita projek ni... :D

dah lupa dah kot... :P

Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota & Taman Impian Putra

Re: Cadangan adakan PMC front page
« Reply #19 on: June 11, 2010, 02:32:53 PM »



Wazzatldmuchampions

  • yangbenarlagiikhlas
  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 4175
  • Gender: Male
  • wearethechampion.........19th title
Re: Cadangan adakan PMC front page
« Reply #20 on: June 11, 2010, 02:46:38 PM »
a'ah mesti cantik kan... mesti ada blink-blink kat sana-sini

tn sulaiman kita tak balik malaysia lagi ke....kawan dah tak sabor nak nengok rupa front page PMC ni... ;D ;D

apa cerita projek ni... :D

dah lupa dah kot... :P

tak do la tu kot.... ;D
MANCHESTER UNITED FC & ULTRAS MALAYA - Tanah Tumpah Darahku

daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!
Re: Cadangan adakan PMC front page
« Reply #21 on: June 11, 2010, 02:50:29 PM »
a'ah mesti cantik kan... mesti ada blink-blink kat sana-sini

tn sulaiman kita tak balik malaysia lagi ke....kawan dah tak sabor nak nengok rupa front page PMC ni... ;D ;D

apa cerita projek ni... :D

dah lupa dah kot... :P

tak do la tu kot.... ;D

kita tunggu dan lihat dulu... jangan cepat give up... semangat masih membara dan masa masih ada... ;)

Wazzatldmuchampions

  • yangbenarlagiikhlas
  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 4175
  • Gender: Male
  • wearethechampion.........19th title
Re: Cadangan adakan PMC front page
« Reply #22 on: June 11, 2010, 02:51:49 PM »
a'ah mesti cantik kan... mesti ada blink-blink kat sana-sini

tn sulaiman kita tak balik malaysia lagi ke....kawan dah tak sabor nak nengok rupa front page PMC ni... ;D ;D

apa cerita projek ni... :D

dah lupa dah kot... :P

tak do la tu kot.... ;D

kita tunggu dan lihat dulu... jangan cepat give up... semangat masih membara dan masa masih ada... ;)

kawan tau....kawan tak give up....takut yg lain je tu...
MANCHESTER UNITED FC & ULTRAS MALAYA - Tanah Tumpah Darahku

daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!
Re: Cadangan adakan PMC front page
« Reply #23 on: June 11, 2010, 02:54:02 PM »
a'ah mesti cantik kan... mesti ada blink-blink kat sana-sini

tn sulaiman kita tak balik malaysia lagi ke....kawan dah tak sabor nak nengok rupa front page PMC ni... ;D ;D

apa cerita projek ni... :D

dah lupa dah kot... :P

tak do la tu kot.... ;D

kita tunggu dan lihat dulu... jangan cepat give up... semangat masih membara dan masa masih ada... ;)

kawan tau....kawan tak give up....takut yg lain je tu...

mengikut amalan hamba, berdasarkan saiz perut depa tu semua, depa pun payah jugak nak give up... hamba percaya...

Wazzatldmuchampions

  • yangbenarlagiikhlas
  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 4175
  • Gender: Male
  • wearethechampion.........19th title
Re: Cadangan adakan PMC front page
« Reply #24 on: June 11, 2010, 02:55:24 PM »
a'ah mesti cantik kan... mesti ada blink-blink kat sana-sini

tn sulaiman kita tak balik malaysia lagi ke....kawan dah tak sabor nak nengok rupa front page PMC ni... ;D ;D

apa cerita projek ni... :D

dah lupa dah kot... :P

tak do la tu kot.... ;D

kita tunggu dan lihat dulu... jangan cepat give up... semangat masih membara dan masa masih ada... ;)

kawan tau....kawan tak give up....takut yg lain je tu...

mengikut amalan hamba, berdasarkan saiz perut depa tu semua, depa pun payah jugak nak give up... hamba percaya...

ikut saiz perut....lagu aduh saleha tu boleh lepas tu.....
MANCHESTER UNITED FC & ULTRAS MALAYA - Tanah Tumpah Darahku

namatakpenting

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 6114
  • Gender: Male
Re: Cadangan adakan PMC front page
« Reply #25 on: June 15, 2010, 02:52:05 PM »
kawan surrender

Wazzatldmuchampions

  • yangbenarlagiikhlas
  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 4175
  • Gender: Male
  • wearethechampion.........19th title
Re: Cadangan adakan PMC front page
« Reply #26 on: June 15, 2010, 02:54:57 PM »
kawan surrender

kawan pon cam nak bagi laluan je ni...
MANCHESTER UNITED FC & ULTRAS MALAYA - Tanah Tumpah Darahku

Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota & Taman Impian Putra

Re: Cadangan adakan PMC front page
« Reply #26 on: June 15, 2010, 02:54:57 PM »