Author Topic: Perhitungan Chelsea VS Man United : Siapa pemenang EPL ?  (Read 6593 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!
Re: Perhitungan Chelsea VS Man United : Siapa pemenang EPL ?
« Reply #15 on: April 03, 2010, 02:48:41 PM »
game malam ni ler kan? nak pegi buat kecoh kat mana ni? kawan nak bawak mercun banyak sikit... ;) ;) ;)

CaptRahman

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 3560
  • Gender: Male
Re: Perhitungan Chelsea VS Man United : Siapa pemenang EPL ?
« Reply #16 on: April 03, 2010, 11:57:09 PM »
game malam ni ler kan? nak pegi buat kecoh kat mana ni? kawan nak bawak mercun banyak sikit... ;) ;) ;)
Jangan buat kecoh sangat..Dia dah kalah!!! Chiss Arsenal score minit 94 pulak...Kalau tak, EPL tittle tentu milik yang biru...

ayiesal

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2107
  • Gender: Male
  • Rimbun Suria
    • True Journey Begins
Re: Perhitungan Chelsea VS Man United : Siapa pemenang EPL ?
« Reply #17 on: April 04, 2010, 12:06:31 AM »
Hihihihi... roni tade baru tauuu...  ;D ;D ;D

putramahkota_bangi

  • Datuk Bentara
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2675
  • Gender: Male
  • time office saja ..
Re: Perhitungan Chelsea VS Man United : Siapa pemenang EPL ?
« Reply #18 on: April 04, 2010, 12:26:03 AM »

 ;D  < saya sinyom simpol .. nmpk gigi
___________________
aku /..PMB

putramahkota_bangi

  • Datuk Bentara
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2675
  • Gender: Male
  • time office saja ..
Re: Perhitungan Chelsea VS Man United : Siapa pemenang EPL ?
« Reply #19 on: April 04, 2010, 12:30:04 AM »

MANCHESTER UNITED (1) vs CHELSEA (2)

OLD TRAFFORD

___________________
aku /..PMB

Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota & Taman Impian Putra

Re: Perhitungan Chelsea VS Man United : Siapa pemenang EPL ?
« Reply #19 on: April 04, 2010, 12:30:04 AM »



Trojan5

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2668
  • Gender: Male
Re: Perhitungan Chelsea VS Man United : Siapa pemenang EPL ?
« Reply #20 on: April 04, 2010, 08:07:40 AM »
Kasik la detail sket.....

sapa score, sapa pass..... minit ke berapa.....

kasik lip-lap sket.... baru meriah....  ;D ;D ;D ;D

daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!
Re: Perhitungan Chelsea VS Man United : Siapa pemenang EPL ?
« Reply #21 on: April 04, 2010, 10:21:34 AM »
game malam ni ler kan? nak pegi buat kecoh kat mana ni? kawan nak bawak mercun banyak sikit... ;) ;) ;)
Jangan buat kecoh sangat..Dia dah kalah!!! Chiss Arsenal score minit 94 pulak...Kalau tak, EPL tittle tentu milik yang biru...

capt suka! MuaHaHaHa... :D :D :D tapi patut nyer seri... gol outside pun kira... nak buat camna keputusan ditangan pengadil... ;D ;D ;D

sapa yang pakai baju MU semalam pun kawan suruh balik tukar...  ;) ;) ;) tapi tak boleh cakap banyak sangat... ramai penyokong MU rupe nyer... ;D ;D ;D

Arsenal tu pun nasib baik jer tak seri... :P :P :P

Hihihihi... roni tade baru tauuu...  ;D ;D ;D

tu lar... suh ambik kawan jadi striker taknak si Alex tu... 8) 8) 8)


 ;D  < saya sinyom simpol .. nmpk gigi

tu bukan senyum simpol... tu nama nyer sengih... ;D ;D ;D

karim

  • Penghulu
  • ****
  • Posts: 405
Re: Perhitungan Chelsea VS Man United : Siapa pemenang EPL ?
« Reply #22 on: April 04, 2010, 03:22:43 PM »
tu la nak harap rooney sorang jer.....hihiihhiih.....taktikal fergusen dah lapok la...
mudah sangat pihak lawan leh bace game tu...huhuhuh...

Hairul_Senibina

  • Penghulu
  • ****
  • Posts: 407
  • Gender: Male
Re: Perhitungan Chelsea VS Man United : Siapa pemenang EPL ?
« Reply #23 on: April 05, 2010, 10:37:53 AM »
Apa? Chelsea malukan Manchester United di Old Trafford?

Dah agak dah. Siapalah MU tanpa Christiano Ronaldo. Siapalah MU tanpa Wayne Rooney.  :D

"Hormat Menghormati Budaya Kita"  :)

namatakpenting

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6114
  • Gender: Male
Re: Perhitungan Chelsea VS Man United : Siapa pemenang EPL ?
« Reply #24 on: April 05, 2010, 12:09:33 PM »
sebagai penyokong setia MU aku sedih..tetapi terima seadanya. Masih ada 5 game lagi... go MU... jgn ngaku kalah. Lawan sampai ke penghujung.

CaptRahman

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 3560
  • Gender: Male
Re: Perhitungan Chelsea VS Man United : Siapa pemenang EPL ?
« Reply #25 on: April 11, 2010, 10:34:55 PM »
sebagai penyokong setia MU aku sedih..tetapi terima seadanya. Masih ada 5 game lagi... go MU... jgn ngaku kalah. Lawan sampai ke penghujung.
Penyokong setia MU akan menjadi lebih sedih dengan perkembangan terbaru apabila hanya seri dengan Blackburn.
Chelsea masih mendahului liga dengan masih ada satu perlawanan lebih!!
Final Piala FA penyokong MU boleh sokong Portsmouth/Totenham. Jangan tido pulak..

karim

  • Penghulu
  • ****
  • Posts: 405
Re: Perhitungan Chelsea VS Man United : Siapa pemenang EPL ?
« Reply #26 on: April 13, 2010, 07:33:09 PM »
sebagai penyokong setia MU aku sedih..tetapi terima seadanya. Masih ada 5 game lagi... go MU... jgn ngaku kalah. Lawan sampai ke penghujung.
Penyokong setia MU akan menjadi lebih sedih dengan perkembangan terbaru apabila hanya seri dengan Blackburn.
Chelsea masih mendahului liga dengan masih ada satu perlawanan lebih!!
Final Piala FA penyokong MU boleh sokong Portsmouth/Totenham. Jangan tido pulak..

atau dah boleh prepare nak beli / jual player untuk next season.....hihihiih

ayiesal

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2107
  • Gender: Male
  • Rimbun Suria
    • True Journey Begins
Re: Perhitungan Chelsea VS Man United : Siapa pemenang EPL ?
« Reply #27 on: April 13, 2010, 07:57:15 PM »
kene sokong liverpool. Nanti celse nak lawan liverpool  ;D

orthodox81

  • Penghulu
  • ****
  • Posts: 458
  • Gender: Male
Re: Perhitungan Chelsea VS Man United : Siapa pemenang EPL ?
« Reply #28 on: April 14, 2010, 08:15:36 AM »
MU ada harapan lagi ke??? nampak cam bleh bungkus je dah...tambah2 lak player bulgaria tu...nampak gaya cam ada harapan besar nak kene jual...hhuhuhuhu
Perlukan khidmat melukis pelan rumah utk renovation dsbnya? Layari http://orthodoxillustration.blogspot.com/

CaptRahman

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 3560
  • Gender: Male
Re: Perhitungan Chelsea VS Man United : Siapa pemenang EPL ?
« Reply #29 on: April 14, 2010, 08:29:58 AM »
MU ada harapan lagi ke??? nampak cam bleh bungkus je dah...tambah2 lak player bulgaria tu...nampak gaya cam ada harapan besar nak kene jual...hhuhuhuhu
Dengan kemenangan tipis 1 - 0 keatas Bolton pagi tadi, peluang MU untuk memberi saingan semakin berkubur. Hanya Arsenal yang nampak boleh menggugat kedudukan selesa Chelsea.

Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota & Taman Impian Putra

Re: Perhitungan Chelsea VS Man United : Siapa pemenang EPL ?
« Reply #29 on: April 14, 2010, 08:29:58 AM »