Author Topic: Perhitungan Chelsea VS Man United : Siapa pemenang EPL ?  (Read 6543 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Wazzatldmuchampions

  • yangbenarlagiikhlas
  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 4175
  • Gender: Male
  • wearethechampion.........19th title
Re: Perhitungan Chelsea VS Man United : Siapa pemenang EPL ?
« Reply #30 on: April 14, 2010, 09:10:46 AM »

harapan semakin tipis.....tapi tak pe sokongan kawan tetap pada red devils....

kumpul duit tahun depan target nak ke old trafford.... ;D
MANCHESTER UNITED FC & ULTRAS MALAYA - Tanah Tumpah Darahku

putramahkota_bangi

  • Datuk Bentara
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2675
  • Gender: Male
  • time office saja ..
Re: Perhitungan Chelsea VS Man United : Siapa pemenang EPL ?
« Reply #31 on: April 14, 2010, 10:09:08 AM »
harapan semakin tipis.....tapi tak pe sokongan kawan tetap pada red devils....
kumpul duit tahun depan target nak ke old trafford.... ;D

..sempat lagi kalau nk kumpul duit utk ke WC Afrika Selatan .. ;D
___________________
aku /..PMB

namatakpenting

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6114
  • Gender: Male
Re: Perhitungan Chelsea VS Man United : Siapa pemenang EPL ?
« Reply #32 on: April 14, 2010, 12:55:14 PM »
malam tadi Cheasea menang 1-0. Skr difference 4 mata.

CaptRahman

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 3560
  • Gender: Male
Re: Perhitungan Chelsea VS Man United : Siapa pemenang EPL ?
« Reply #33 on: May 03, 2010, 08:22:47 AM »
Perhitungan masuk ke perlawanan terakhir!!!
Gol jaringan Drogba pemberian ikhlas dari Gerrad menimbulkan spekulasi oleh penyokong2 setia MU. Biasalah kalau dah kalah tu macam2 alasan nak dicari. macam PKR kalah kat Hulu Selangor....

namatakpenting

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6114
  • Gender: Male
Re: Perhitungan Chelsea VS Man United : Siapa pemenang EPL ?
« Reply #34 on: May 04, 2010, 05:34:45 PM »
penyokong ManU sejati tak bagi alasan.... perjuangan akan diteruskan hingga ke titisan penghabisan.

Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota & Taman Impian Putra

Re: Perhitungan Chelsea VS Man United : Siapa pemenang EPL ?
« Reply #34 on: May 04, 2010, 05:34:45 PM »



putramahkota_bangi

  • Datuk Bentara
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2675
  • Gender: Male
  • time office saja ..
Re: Perhitungan Chelsea VS Man United : Siapa pemenang EPL ?
« Reply #35 on: May 06, 2010, 11:53:12 AM »

Re: Perhitungan Chelsea VS Man United : Siapa pemenang EPL ? 

...jawapannya  !!!  kita tunggu apa kata Steven Gerard  ;D ;D

___________________
aku /..PMB

namatakpenting

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6114
  • Gender: Male
Re: Perhitungan Chelsea VS Man United : Siapa pemenang EPL ?
« Reply #36 on: May 06, 2010, 11:58:55 AM »
Steve G tak akan kata apa... dia hanya bagi bola mudah untuk Drogba masukkan dalam gol Liverfool

putramahkota_bangi

  • Datuk Bentara
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2675
  • Gender: Male
  • time office saja ..
Re: Perhitungan Chelsea VS Man United : Siapa pemenang EPL ?
« Reply #37 on: May 06, 2010, 12:04:13 PM »
Steve G tak akan kata apa... dia hanya bagi bola mudah untuk Drogba masukkan dalam gol Liverfool

Press Conference.. hujung minggu ni dia akan kluar kenyataan...
Drogba dh janji akan bagi kasut emas tu kat dia... Ronney melepas. Drogba hanya nk penjaring terbanyak EPL. Skrg ni sama byk dgn dak Roni. .
..ahakkks  ;D


___________________
aku /..PMB

PrinceCharm

  • Penduduk Tetap
  • ***
  • Posts: 229
Re: Perhitungan Chelsea VS Man United : Siapa pemenang EPL ?
« Reply #38 on: May 06, 2010, 02:58:14 PM »
MU!MU!MU!.. ;D..

putramahkota_bangi

  • Datuk Bentara
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2675
  • Gender: Male
  • time office saja ..
Re: Perhitungan Chelsea VS Man United : Siapa pemenang EPL ?
« Reply #39 on: May 10, 2010, 10:27:01 AM »


TAHNIAH CHELSEA JUARA EPL 2009-2010

..






terima kasih Liverfool    ;D
___________________
aku /..PMB

Hairul_Senibina

  • Penghulu
  • ****
  • Posts: 407
  • Gender: Male
Re: Perhitungan Chelsea VS Man United : Siapa pemenang EPL ?
« Reply #40 on: May 10, 2010, 10:48:40 AM »
Tahniah Chelsea. Kemenangan bergaya dgn mutu permainan tahap elit. :)

Takziah kepada peminat2 ManU yang ibarat ayam berak kapur. Termenung memikirkan nasib ManU yang terus malap selepas pemergian C.Ronaldo. hihihihihi.
 
PS: Bila ManU nak sedekah Alex Ferguson kat kelab2 tercorot dunia?  :D
« Last Edit: May 10, 2010, 11:30:53 AM by Hairul_Senibina »
"Hormat Menghormati Budaya Kita"  :)

CaptRahman

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 3560
  • Gender: Male
Re: Perhitungan Chelsea VS Man United : Siapa pemenang EPL ?
« Reply #41 on: May 10, 2010, 11:26:01 AM »
Tahniah Chelsea. Kemenangan bergaya dgn mutu permainan tahap elit. :)

Takziah kepada peminat2 ManU yang ibarat ayam berak kapur. Termenung memikirkan nasib ManU yang tak malap selepas pemergian Ronaldo. hihihihihi.
 
PS: Bila ManU nak sedekah Alex Ferguson kat kelab2 tercorot dunia?  :D
Lepas ni kita tunggu perlawanan dengan Portsmouth pula...Ada masa untuk bergumbira lagi...Penyokong MU boleh beralih sokong Selangor ke, NS ke atau pun Kelantan pun boleh jugak...Jangan nak menyibuk kat England, sekurang kurangnya hingga hujung minggu ni.. Ha ha

namatakpenting

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6114
  • Gender: Male
Re: Perhitungan Chelsea VS Man United : Siapa pemenang EPL ?
« Reply #42 on: May 11, 2010, 05:06:01 PM »
There are always NEXT time

Hairul_Senibina

  • Penghulu
  • ****
  • Posts: 407
  • Gender: Male
Re: Perhitungan Chelsea VS Man United : Siapa pemenang EPL ?
« Reply #43 on: May 12, 2010, 02:57:30 PM »

harapan semakin tipis.....tapi tak pe sokongan kawan tetap pada red devils....

kumpul duit tahun depan target nak ke old trafford.... ;D


Nak pegi old trafford? Bestnyer! Pegi berkabung ke kat sana? Muahahahahaha!  :D

Nanti jangan lupa kirim salam kat Eleh Fungusen. Cakap kat dia, bila nak pencen? Pencen la cepat2, buat malu je dok lama2 kat ManU, piala apa pun tak dapat musim ni.

PS:Bukan stadium OT dah terbakar ke? Muahahahahaha!  :D


*Jangan marah aaaaa.....  MUAHAHAHAHAHAHA!
"Hormat Menghormati Budaya Kita"  :)

Hairul_Senibina

  • Penghulu
  • ****
  • Posts: 407
  • Gender: Male
Re: Perhitungan Chelsea VS Man United : Siapa pemenang EPL ?
« Reply #44 on: May 12, 2010, 03:20:05 PM »

There are always NEXT time


Next time ye? Betul, betul, betul...  :)

Next time pastikan ManU tak kalah sekali lagi dengan Chelsea walaupun ManU main kat tempat sendiri. hehehehe.

Next time pastikan ManU beli lagi 7-8 pemain yang skill & mutu permainannya sama macam Berbatok & Michael Oven. Baru lah boleh kalahkan Chelsea.

Selepas kejayaan besar & keputusan bijak ManU menjual C.Ronaldo & Teves, next time pastikan ManU menjual player lain juga termasuk Rooney, Nani, Evra dll. Dapat lah ManU bayar hutang apa2 yg patut. Dah kurang hutang barulah managemnt boleh berjalan lancar, barulah boleh kalahkan Chelsea. hehehe.

Next time pastikan ManU tukar manager yg lebih layak. Eleh Fungusen dah nyanyuk, dah tak layak jadi manager pasukan bolasepak. Dia layak jadi manager pasukan bola jaring atau pasukan kompang je. Muahahahaha.

Next time.... Pastikan ManU tak kena lelong oleh pemilik sekarang. Kalau kena lelong, silap2 owner Chelsea yg beli ManU. Pastu semua player ManU jadi budak suruhan kat Stamford Bridge. Rooney kena lap boot Drogba. Giggs kena buatkan milo ais utk Lampard. hehhehehe.

CHELSEA IS THE CHAMPION!

*JANGAN MARAH AAAAAAAAAAAAAAA.....   :D
"Hormat Menghormati Budaya Kita"  :)

Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota & Taman Impian Putra

Re: Perhitungan Chelsea VS Man United : Siapa pemenang EPL ?
« Reply #44 on: May 12, 2010, 03:20:05 PM »