Author Topic: Perhitungan Chelsea VS Man United : Siapa pemenang EPL ?  (Read 7142 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

namatakpenting

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6114
  • Gender: Male
Re: Perhitungan Chelsea VS Man United : Siapa pemenang EPL ?
« Reply #45 on: May 13, 2010, 10:50:16 AM »
NEXT time... MU akan usaha sekuat mungkin untuk memastikan gelaran ke 19.
Kalau gelaran kali ke-4 tak yah bising2 lagi. Usaha lagi untuk kali ke 14.

Hairul_Senibina

  • Penghulu
  • ****
  • Posts: 407
  • Gender: Male
Re: Perhitungan Chelsea VS Man United : Siapa pemenang EPL ?
« Reply #46 on: May 17, 2010, 02:11:06 PM »
NEXT time... MU akan usaha sekuat mungkin untuk memastikan gelaran ke 19.
Kalau gelaran kali ke-4 tak yah bising2 lagi. Usaha lagi untuk kali ke 14.

Menang kali ke-4 ke, menang kali ke-3 ke & pertama kali menang ke... kami pedulik apa! JUARA TETAP JUARA! Yang KALAH tu patut duduk diam2. Jangan kecoh2, buat malu je. Hehehhe. Jangan marah aaaa... :D

PESTA CHELSEA DITERUSKAN LAGI, CHELSEA DENGAN BANGGANYA MENJULANG PIALA LIGA PERDANA & PIALA FA...

PEMINAT2 CHELSEA MERAIKAN KEJUARAAN BERGANDA. :)
Peminat2 Menceceh United nak meraikan apa ye? Oh ye... oleh sebab tak ada apa2 pun yg nak diraikan, peminat2 Menceceh United DIPERSILAKAN BERKABUNG di thread sebelah ye. Jangan menyibuk & jangan bising2 kat sini. Muahahahaha!
Jangan marah aaaa...  :D

PS:Tuan, ada TT tak minggu ni? Niat di hati nak belanja tuan minum milo ais ke, teh o ais ke, jus tembikai ke.... nak bagi sejuk sikit hati tuan tu. Hehehe. JOM TT! Rabu malam khamis.  :)

« Last Edit: May 18, 2010, 04:27:45 PM by Hairul_Senibina »
"Hormat Menghormati Budaya Kita"  :)

karim

  • Penghulu
  • ****
  • Posts: 405
Re: Perhitungan Chelsea VS Man United : Siapa pemenang EPL ?
« Reply #47 on: May 17, 2010, 03:00:29 PM »

There are always NEXT time


Next time ye? Betul, betul, betul...  :)

Next time pastikan ManU tak kalah sekali lagi dengan Chelsea walaupun ManU main kat tempat sendiri. hehehehe.

Next time pastikan ManU beli lagi 7-8 pemain yang skill & mutu permainannya sama macam Berbatok & Michael Oven. Baru lah boleh kalahkan Chelsea.

Selepas kejayaan besar & keputusan bijak ManU menjual C.Ronaldo & Teves, next time pastikan ManU menjual player lain juga termasuk Rooney, Nani, Evra dll. Dapat lah ManU bayar hutang apa2 yg patut. Dah kurang hutang barulah managemnt boleh berjalan lancar, barulah boleh kalahkan Chelsea. hehehe.

Next time pastikan ManU tukar manager yg lebih layak. Eleh Fungusen dah nyanyuk, dah tak layak jadi manager pasukan bolasepak. Dia layak jadi manager pasukan bola jaring atau pasukan kompang je. Muahahahaha.

Next time.... Pastikan ManU tak kena lelong oleh pemilik sekarang. Kalau kena lelong, silap2 owner Chelsea yg beli ManU. Pastu semua player ManU jadi budak suruhan kat Stamford Bridge. Rooney kena lap boot Drogba. Giggs kena buatkan milo ais utk Lampard. hehhehehe.

CHELSEA IS THE CHAMPION!

*JANGAN MARAH AAAAAAAAAAAAAAA.....   :D

gulp!!!...makan dalam btol tulisan bro nie...ader yang rosak limpa membacanyer...wakakakakka...

namatakpenting

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6114
  • Gender: Male
Re: Perhitungan Chelsea VS Man United : Siapa pemenang EPL ?
« Reply #48 on: May 21, 2010, 02:52:10 PM »
a'ah tak kisahkan baru kali ke-4 menang... bagilah chance kat Chealsea... kami dah banyak kali menang.... tahun depan tak tahu lagi bro... bola tu bulat...

p/s: skr tak leh minum... sibuk dgn planning next year

putramahkota_bangi

  • Datuk Bentara
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2675
  • Gender: Male
  • time office saja ..
Re: Perhitungan Chelsea VS Man United : Siapa pemenang EPL ?
« Reply #49 on: May 21, 2010, 03:42:22 PM »

CLOSE.............. ( training utk WC ..)
jumpa lagi next season!  ;D
___________________
aku /..PMB

Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota & Taman Impian Putra

Re: Perhitungan Chelsea VS Man United : Siapa pemenang EPL ?
« Reply #49 on: May 21, 2010, 03:42:22 PM »



Carriezhot

  • Pelawat
  • *
  • Posts: 5
  • Gender: Male
  • I Love Putra Mahkota
Perhitungan Chelsea VS Man United Siapa pemenang EPL
« Reply #50 on: October 09, 2017, 08:31:02 AM »
Also that we would do without your remarkable phrase
I'm using this free expert advisor for profitable investments

Barryapede

  • BarryapedeRW
  • Pelawat
  • *
  • Posts: 9
  • Gender: Male
  • I Love Putra Mahkota
Perhitungan Chelsea VS Man United Siapa pemenang EPL
« Reply #51 on: July 10, 2019, 08:03:12 PM »
Premier League roundup-Man Utd boost before Arsenal game
2 hours, 5 minutes ago

Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota & Taman Impian Putra

Perhitungan Chelsea VS Man United Siapa pemenang EPL
« Reply #51 on: July 10, 2019, 08:03:12 PM »