Author Topic: Ramalan anda tentang Putra Mahkota 10 tahun lagi..?  (Read 7320 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Trojan5

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2668
  • Gender: Male
Re: Ramalan anda tentang Putra Mahkota 10 tahun lagi..?
« Reply #15 on: April 15, 2009, 12:39:23 PM »

Harapan atau angan2??

1. Tol sudah menjadi sejarah, dihapuskan terus....
2. Petrol pump terdapat didepan kedai runcit saja (seperti minyak tanah/api) sebab murah sangat.... sambil beli keperluan dapur sambil isi petrol (fuiyooo)
3. Penduduk BSP/BBM mencapai 5000 tetapi lalulintas tidak sesak kerana perancangan yang baik. Pusat komersial yang teratur, penduduk tidak tertumpu kpd satu2 pusat saja.... lalulintas keluar kawasan BSP/BBM tak sesak sebab semuanya shopping kat sini.
4. Laluan basikal diwujudkan.... senang hati mak bapak...
5. Kadar jenayah menurun dikawasan perumahan kerana tiada lagi rumah kongsi (tiada lagi kawasan yang sedang dibina).... errr...
6. Tiada lagi kebimbangan jika berlaku kebakaran kerana Balai Bomba BSP sudah wujud.... tak payah kelamkabut cari paip air sambil tunggu bomba sampai...

 :D :D :D :D ;D ;D ;D :-X

sunny

  • Guest
Re: Ramalan anda tentang Putra Mahkota 10 tahun lagi..?
« Reply #16 on: April 15, 2009, 01:27:52 PM »
yang positif aje yg aku cuba ramalkan
sebagai hub pendidikan dalam sedekad 2 lagi mungkin.

Wazzatldmuchampions

  • yangbenarlagiikhlas
  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 4175
  • Gender: Male
  • wearethechampion.........19th title
Re: Ramalan anda tentang Putra Mahkota 10 tahun lagi..?
« Reply #17 on: April 15, 2009, 02:37:28 PM »


harap-harap aman dan tenteram cam sekarang.....
MANCHESTER UNITED FC & ULTRAS MALAYA - Tanah Tumpah Darahku

abba

  • Pelawat
  • *
  • Posts: 4
Re: Ramalan anda tentang Putra Mahkota 10 tahun lagi..?
« Reply #18 on: February 11, 2010, 05:24:41 PM »
makin sibuk,,,makin hapenning,,,hopefully sek men dah siap,,ada universiti,,TOL takde..hopefully Allah memanjangkan umur kita untuk 10 tahun akan datang...insyaallah! ;)

ayiesal

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2107
  • Gender: Male
  • Rimbun Suria
    • True Journey Begins
Re: Ramalan anda tentang Putra Mahkota 10 tahun lagi..?
« Reply #19 on: February 15, 2010, 11:16:33 AM »
Mesti lagi membangun dan lagi sibuk. Silap2 lepas je pondok tol tu, dah jem sampai depan rumah... ish ish ish, mintak jauhhhhh  ;D

Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota & Taman Impian Putra

Re: Ramalan anda tentang Putra Mahkota 10 tahun lagi..?
« Reply #19 on: February 15, 2010, 11:16:33 AM »



daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!
Re: Ramalan anda tentang Putra Mahkota 10 tahun lagi..?
« Reply #20 on: February 15, 2010, 12:44:53 PM »
reramai ler kita pegi kerja naik moto... kat China, pegi kerja naik beskal jer...  :P

ayiesal

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2107
  • Gender: Male
  • Rimbun Suria
    • True Journey Begins
Re: Ramalan anda tentang Putra Mahkota 10 tahun lagi..?
« Reply #21 on: February 15, 2010, 08:42:38 PM »
ataupon, buleh juge car pool. Hehehehe... save duit minyak sikit.

daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!
Re: Ramalan anda tentang Putra Mahkota 10 tahun lagi..?
« Reply #22 on: February 15, 2010, 10:39:40 PM »
teori car pool ni dah lama bro... tapi amat lah susah nak jumpanya...  ;D

ayiesal

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2107
  • Gender: Male
  • Rimbun Suria
    • True Journey Begins
Re: Ramalan anda tentang Putra Mahkota 10 tahun lagi..?
« Reply #23 on: February 15, 2010, 10:55:54 PM »
Oh ye ke... tertinggal kapal plak den  ::)

Emmm... komuter tak lalu plak sini ek. Hamba pon buntu memikirkan... chewahhh  ;D

daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!
Re: Ramalan anda tentang Putra Mahkota 10 tahun lagi..?
« Reply #24 on: February 16, 2010, 02:00:03 AM »
Oh ye ke... tertinggal kapal plak den  ::)

Emmm... komuter tak lalu plak sini ek. Hamba pon buntu memikirkan... chewahhh  ;D

komuter ada kat bangi lama...  ;D

sazzahan

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2916
Re: Ramalan anda tentang Putra Mahkota 10 tahun lagi..?
« Reply #25 on: October 04, 2011, 12:14:42 PM »
7 tahun lepas tkde traffic light kt simpang 4 tu...skrg dah ada.... ;D ;D ;D
 3 tahun lagi cukup 10 tahun duk sini tol kt depan tu dah tkde kot..... ::) ::) ::)



tol kt depan2 mmg patut x de....kn janji PKR nk hapus kn tol klu dpt Selangor...x gitu? ;D ;D ;D

janji tinggal janji? herm....

Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota & Taman Impian Putra

Re: Ramalan anda tentang Putra Mahkota 10 tahun lagi..?
« Reply #25 on: October 04, 2011, 12:14:42 PM »