Author Topic: Padang Bola Sepak Bukit Mahkota  (Read 4815 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Trojan5

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2668
  • Gender: Male
Re: Padang Bola Sepak Bukit Mahkota
« Reply #30 on: August 24, 2010, 08:16:55 PM »
Skang opis pemaju dah pindah dari Menara Citibank ke Menara Lion kat Jln Raja Chulan...

daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!
Re: Padang Bola Sepak Bukit Mahkota
« Reply #31 on: August 24, 2010, 10:24:28 PM »
Skang opis pemaju dah pindah dari Menara Citibank ke Menara Lion kat Jln Raja Chulan...

Jalan Nagasari (Off Jalan Raja Chulan) ;) ;) ;)

putramahkota_bangi

  • Datuk Bentara
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2675
  • Gender: Male
  • time office saja ..
Re: Padang Bola Sepak Bukit Mahkota
« Reply #32 on: August 25, 2010, 09:53:21 AM »
Skang opis pemaju dah pindah dari Menara Citibank ke Menara Lion kat Jln Raja Chulan...

Jalan Nagasari (Off Jalan Raja Chulan) ;) ;) ;)

Tahniah LION Group dh beli bangunan sendiri.. ....lagi. ;D
___________________
aku /..PMB

daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!
Re: Padang Bola Sepak Bukit Mahkota
« Reply #33 on: August 25, 2010, 10:06:33 AM »
Skang opis pemaju dah pindah dari Menara Citibank ke Menara Lion kat Jln Raja Chulan...

Jalan Nagasari (Off Jalan Raja Chulan) ;) ;) ;)

Tahniah LION Group dh beli bangunan sendiri.. ....lagi. ;D

bila dia beli nyer? dah makin teruk ada lah... siap kena tendang pun ada dengar cerita nyer... :P :P :P

BM_413/22

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 28
  • Gender: Male
Re: Padang Bola Sepak Bukit Mahkota
« Reply #34 on: August 25, 2010, 11:52:41 AM »
Okay..

Nanti aku try tanye pasal ni..
Aku bukan ape dari padang rosak & tidak terjage..

Baik kite try amik langkah sket2 baiki..
mcm yg xde rumput tu boleh tanam balik..

boleh kan??

Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota & Taman Impian Putra

Re: Padang Bola Sepak Bukit Mahkota
« Reply #34 on: August 25, 2010, 11:52:41 AM »



putramahkota_bangi

  • Datuk Bentara
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2675
  • Gender: Male
  • time office saja ..
Re: Padang Bola Sepak Bukit Mahkota
« Reply #35 on: August 25, 2010, 11:57:55 AM »
Okay..

Nanti aku try tanye pasal ni..
Aku bukan ape dari padang rosak & tidak terjage..

Baik kite try amik langkah sket2 baiki..
mcm yg xde rumput tu boleh tanam balik..
boleh kan??

ermm.. ako ada cadangan.
Dekat Nilai 3/ Desa Ria tu ada satu kilang buat Baja.
...saya ada tanya staff dia tempohari.. dia kata baja yg mereka buat boleh huraikan tanah keras kt padang tu.  so bila tanah dh relai.. rumfut pun mudah nk tumbuh/tanam semula.  ..
..cari budak nama Panjang, dulu dia tinggal kt flet sek4.
Katanya tabur je baja tu area padang yg botak2 tu.. tempoh 1 bulan dh boleh tumbuh rumfut baru.

___________________
aku /..PMB

daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!
Re: Padang Bola Sepak Bukit Mahkota
« Reply #36 on: August 25, 2010, 12:04:08 PM »
Okay..

Nanti aku try tanye pasal ni..
Aku bukan ape dari padang rosak & tidak terjage..

Baik kite try amik langkah sket2 baiki..
mcm yg xde rumput tu boleh tanam balik..
boleh kan??

ermm.. ako ada cadangan.
Dekat Nilai 3/ Desa Ria tu ada satu kilang buat Baja.
...saya ada tanya staff dia tempohari.. dia kata baja yg mereka buat boleh huraikan tanah keras kt padang tu.  so bila tanah dh relai.. rumfut pun mudah nk tumbuh/tanam semula.  ..
..cari budak nama Panjang, dulu dia tinggal kt flet sek4.
Katanya tabur je baja tu area padang yg botak2 tu.. tempoh 1 bulan dh boleh tumbuh rumfut baru.



boleh ler nak try tapi evolusi tanah tersebut ambil masa yang lama sebenar nyer untuk berevolusi... ::) ::) ::)

putramahkota_bangi

  • Datuk Bentara
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2675
  • Gender: Male
  • time office saja ..
Re: Padang Bola Sepak Bukit Mahkota
« Reply #37 on: August 20, 2018, 03:23:34 PM »
___________________
aku /..PMB

Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota & Taman Impian Putra

Re: Padang Bola Sepak Bukit Mahkota
« Reply #37 on: August 20, 2018, 03:23:34 PM »