Author Topic: Cadangan perlawanan bowling untuk putra-mahkota  (Read 32600 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Spidey

  • Guest
Cadangan perlawanan bowling untuk putra-mahkota
« on: October 09, 2008, 09:35:18 AM »
Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Setelah penat menjamah kuih raya nie, nak tanya le sikit...ada ke sesiapa atau kelab tak rasmi nak buat perlawanan bowling untuk komuniti putra-mahkota nie? Mungkin ini peringkat permulaan kita buat perlawanan dulu lepas tue barulah boleh bincang perlawanan-perlawanan seterusnya.

Kalau ada tu teman nak join la...nak berjinak-jinak dengan bowling lak...emmm....ada cadangan dan pandangan?

Selamat Hari Raya
:)

putramahkota_bangi

  • Datuk Bentara
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2675
  • Gender: Male
  • time office saja ..
Re: Cadangan perlawanan bowling untuk putra-mahkota
« Reply #1 on: October 09, 2008, 10:24:07 AM »


Kisah Bola punya hal

Salwa baru saja memulakan pekerjaan barunya sebagai seorang guru kaunseling di sebuah sekolah. Dia sangat bersemangat untuk memberikan nasihat kepada pelajar2 di sekolah itu. Pada masa rehat.. dia melihat seorang pelajar yang tengah berdiri seorang diri hujung padang sedangkan kawan-kawangnya yang lain asyik bermain di tengah-tengah padang mengejar bola antara satu sama lain. Salwa cuba mendekati pelajar itu dan bertanya apakah dia ada masalah... Pelajar itu menjawab bahawa keadaannya baik saja. Mendengar jawapan itu Salwa lalu meninggalkannya. Beberapa minit kemudian Salwa memerhatikan lagi pelajar itu masih sendirian di tempat yang sama. Salwa kini yakin bahawa pelajar ini sebenarnya mempunyai masalah. Lalu sekali lagi Salwa mendekati pelajar itu dan berkata penuh kelembutan... "Apakah kamu mahu kalau saya menemanimu?" Pelajar itu menjawab.. "Okey.. boleh saja...!" Merasa bahawa pendekatannya berhasil Salwa bertanya lagi.. "Kenapa kamu berdiri seorang diri di sini?" "Kerana ..." jawab pelajar itu dengan penuh kehairanan... "... Saya adalah penjaga gol!"


SELAMAT HARI RAYA ... maaf zahir dan batin
___________________
aku /..PMB

samz

  • Guest
Re: Cadangan perlawanan bowling untuk putra-mahkota
« Reply #2 on: October 15, 2008, 12:26:48 PM »
Ok cantekk bile plan nak adakan bowling tu ok gak

TJ

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 108
Re: Cadangan perlawanan bowling untuk putra-mahkota
« Reply #3 on: October 15, 2008, 09:07:26 PM »
Boleh jugak. Mungkin persatuan penduduk boleh organise something along this line...

tj

orangbatu

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 43
Re: Cadangan perlawanan bowling untuk putra-mahkota
« Reply #4 on: October 15, 2008, 11:01:16 PM »
Sokong - memang cantek kalau tournament dan kalau sukses liga

Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota & Taman Impian Putra

Re: Cadangan perlawanan bowling untuk putra-mahkota
« Reply #4 on: October 15, 2008, 11:01:16 PM »



Spidey

  • Guest
Re: Cadangan perlawanan bowling untuk putra-mahkota
« Reply #5 on: October 16, 2008, 12:57:00 PM »
emmm...ada ke sapa2 dah pernah buat sebelum nie.....teman nie nak join je.....kalau ada sapa yang sudi nak handle benda nie...teman memang sokong sangat-sangat.....bila nak buat ya?  ???

CaptRahman

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 3560
  • Gender: Male
Re: Cadangan perlawanan bowling untuk putra-mahkota
« Reply #6 on: October 20, 2008, 04:43:34 PM »
Kelab Sukan Seri Putra mungkin boleh mengetengahkan usul ni.
Saya rasa ramai juga yang berminat. Bowling ni tak memerlukan stamina sangat. Semua peringkat usia boleh join. Asalkan boleh angkat bola dan baling!
Boleh buat dua kategori. Penduduk Seri Putra dan jemputan Seri Putra.
Cadangan aje.

putramahkota_bangi

  • Datuk Bentara
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2675
  • Gender: Male
  • time office saja ..
Re: Cadangan perlawanan bowling untuk putra-mahkota
« Reply #7 on: October 20, 2008, 05:12:00 PM »
Kelab Sukan Seri Putra mungkin boleh mengetengahkan usul ni.
Saya rasa ramai juga yang berminat. Bowling ni tak memerlukan stamina sangat. Semua peringkat usia boleh join. Asalkan boleh angkat bola dan baling!
Boleh buat dua kategori. Penduduk Seri Putra dan jemputan Seri Putra.
Cadangan aje.


ermmm.......
___________________
aku /..PMB

striker78

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 25
Re: Cadangan perlawanan bowling untuk putra-mahkota
« Reply #8 on: November 16, 2008, 09:35:28 PM »
Yup!!....saya sebagai org baru register dlm community ini bersetuju benor dgn cadangan itu...... ;D ;D ;D

Sekurang-kurangnyer ader juga aktivity yg boleh dilakukan bersama.......

cadangan disokong........

micasa

  • Guest
Re: Cadangan perlawanan bowling untuk putra-mahkota
« Reply #9 on: November 19, 2008, 04:02:33 PM »
 :)

Assalamualaikum....

Bila akan diadakan tournament bowling...? Dalam masa terdekat nie ker . Saya berminat gak nak join sama. Bukannye pandai sangat.. ;D Cuma time tu boleh la kenal lebih dekat komuniti bsp.

cikenet

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 59
Re: Cadangan perlawanan bowling untuk putra-mahkota
« Reply #10 on: November 20, 2008, 04:35:34 PM »
bila nak buat tournament bowling ni eeekkkk....blh gak join ;D

kedainasfa

  • ALPHA LIPID LIFLINE
  • Hulubalang
  • *****
  • Posts: 595
  • Gender: Male
  • Slim Diet 2
    • alpha lipid & slim diet 2
Re: Cadangan perlawanan bowling untuk putra-mahkota
« Reply #11 on: April 12, 2009, 02:57:36 AM »
salam

dah buat tournament ke?saya pun nk joint gak ;D

namatakpenting

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6114
  • Gender: Male
Re: Cadangan perlawanan bowling untuk putra-mahkota
« Reply #12 on: April 12, 2009, 04:53:35 PM »
tak pandai sangat main bowling nie.

Mungkin kalau diadakan kategori utk yang tak reti main tapi nak main gak, naklah masuk. Kalau tak, den kena lupakan jelah.

M A T R I X

  • Penghulu Bendahari
  • *******
  • Posts: 1140
Re: Cadangan perlawanan bowling untuk putra-mahkota
« Reply #13 on: April 12, 2009, 06:58:35 PM »
Setuju sgt adakan 2 kategori atau 3 kategori...... Kategori amatur.. Kategori profesional dan kategori tak reti main.... ;D saya kena masuk kategori tak reti main la... sebab hanya pernah main sekali je masa sekolah dulu... itu pun terkial2 belajar.... :D

namatakpenting

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6114
  • Gender: Male
Re: Cadangan perlawanan bowling untuk putra-mahkota
« Reply #14 on: April 13, 2009, 09:45:37 AM »
tapi kalau yg reti main pun claim tak leh main camno... pokcik nak menang gak utk ketegori "tak reti main"

Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota & Taman Impian Putra

Re: Cadangan perlawanan bowling untuk putra-mahkota
« Reply #14 on: April 13, 2009, 09:45:37 AM »