Author Topic: Posting pertama: Di princeton  (Read 6492 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

mossgenio

  • Salah seorang
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 4035
Re: Posting pertama: Di princeton
« Reply #15 on: January 20, 2009, 08:45:24 AM »
Rasanya cluster tu D'Puncak Unggul. Princeton tu Semi D.

TJ

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 108
Re: Posting pertama: Di princeton
« Reply #16 on: January 20, 2009, 08:52:13 AM »
Rasanya cluster tu D'Puncak Unggul. Princeton tu Semi D.

Hehehe thank you... betul2... tapi sebelah2 la sebab rumah saya berdepan d puncak unggul.. marah org d puncak lak nanti :P

tj

mossgenio

  • Salah seorang
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 4035
Re: Posting pertama: Di princeton
« Reply #17 on: January 20, 2009, 11:43:22 PM »
Entahlah, saya pun confuse jugak lagi ni. Petang2 nak kena pusing2 bawak peta la macam ni. Lagipun cluster tu sekali tengok macam semi D jugak.

TJ

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 108
Re: Posting pertama: Di princeton
« Reply #18 on: January 21, 2009, 09:15:33 AM »
Entahlah, saya pun confuse jugak lagi ni. Petang2 nak kena pusing2 bawak peta la macam ni. Lagipun cluster tu sekali tengok macam semi D jugak.

Ala nama je berbeza apa-apa pun jiran jugak kan :) yang penting hidup mesti aman damai dan sejahtera... hidup seri putra.....!!! :P

tj

mossgenio

  • Salah seorang
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 4035
Re: Posting pertama: Di princeton
« Reply #19 on: February 19, 2009, 06:29:00 PM »
Lepas gi jalan baru perasan. D'Puncak Unggul tu Semi D. Princeton to cluster tapi nampak macam semi D. Takde ke org D'Puncak Unggul atau Princeton kat sini? Nak tanya2 pasal kawalan keselamatan kat sana la.

Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota & Taman Impian Putra

Re: Posting pertama: Di princeton
« Reply #19 on: February 19, 2009, 06:29:00 PM »



Giemns

  • Penghulu
  • ****
  • Posts: 365
Re: Posting pertama: Di princeton
« Reply #20 on: February 19, 2009, 10:09:24 PM »
silap tu, D'Puncak unggul tu Cluster (4 unit satu cluster), ada 56 units. Princeton tu semi D ada 62 unit! tak gitu Tj!!

mossgenio

  • Salah seorang
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 4035
Re: Posting pertama: Di princeton
« Reply #21 on: February 20, 2009, 12:32:33 AM »
silap tu, D'Puncak unggul tu Cluster (4 unit satu cluster), ada 56 units. Princeton tu semi D ada 62 unit! tak gitu Tj!!
Ye ke? ni yang lagi confuse nih. Mintak penduduk beri penjelasan  :)

JH

  • Guest
Re: Posting pertama: Di princeton
« Reply #22 on: February 20, 2009, 09:32:11 AM »
senang je nak elak confuse.. yg princeton warna pink.. yg unggul warna light yellow..

Naim

  • Guest
Re: Posting pertama: Di princeton
« Reply #23 on: June 17, 2009, 10:51:20 AM »
Hari tuh g jalan2 Princeton masa datang nak tengok rumah saya ...jalan dia menurun bukit ek.  Dulu berkenan kat Princeton nih ..tapi dah SOLD OUT so rezeki saya kat Anjung Suasana pulak.

Princeton Semi D.  D Puncak tuh cluster. ;)

jeff

  • Guest
Re: Posting pertama: Di princeton
« Reply #24 on: July 07, 2009, 05:24:10 PM »
saya tgk AS tu lagi cantik dari PR laaa.. lampu jalan dia jer dah jeles nengok....blum umah dia lg.. wlau camna pon PR gak best.. hihi (sebab sy tinggal kat sana)... komuniti dia so far alhamdulillah....
« Last Edit: July 07, 2009, 05:25:46 PM by jeff »

Eskay

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 26
  • Penghuni BSP 2/5D
Re: Posting pertama: Di princeton
« Reply #25 on: June 30, 2012, 01:46:49 PM »
salam juga...walaupun saya menyewa di Priceton, saya amat gembira dengan masyarakat di sini....bertuah tinggal di sini dan saya sedang berusaha untuk mmiliki rumah di kawasan ini/...

Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota & Taman Impian Putra

Re: Posting pertama: Di princeton
« Reply #25 on: June 30, 2012, 01:46:49 PM »