Author Topic: berapa kadar sewa rumah di BBM ini...  (Read 2104 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

zull

  • Penduduk Tetap
  • ***
  • Posts: 262
berapa kadar sewa rumah di BBM ini...
« on: November 11, 2010, 03:46:32 PM »
Salam...

saya nak tau berapa kadar sewa yg biasa dikenakan terhadap penyewa2 rumah dikawasan bbm s2 nie....

Norfeal1980

  • ShahBandar
  • ******
  • Posts: 918
Re: berapa kadar sewa rumah di BBM ini...
« Reply #1 on: November 12, 2010, 03:16:36 PM »
Salam...

saya nak tau berapa kadar sewa yg biasa dikenakan terhadap penyewa2 rumah dikawasan bbm s2 nie....

Sewa rmh sbln dr RM 400 - RM 500... Jika myewakan rmh pd Student KUIS mahal sikit  ;D ;D ;D

fizaMyusub

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 41
  • Gender: Female
Re: berapa kadar sewa rumah di BBM ini...
« Reply #2 on: November 15, 2010, 12:32:33 PM »
seksyen 2 dalam RM 500.00 kalau seksyen 3 dulu saya sewa RM 300 je...

Norfeal1980

  • ShahBandar
  • ******
  • Posts: 918
Re: berapa kadar sewa rumah di BBM ini...
« Reply #3 on: November 16, 2010, 01:24:23 PM »
seksyen 2 dalam RM 500.00 kalau seksyen 3 dulu saya sewa RM 300 je...

Sewa rmh Seksyen 2, BBM dlm RM 500 tu kira murah lah tue.... Tp, kalau ikutkan Installment rmh yg di byr kat Bank dan Jabatan Perbendaharaan (Loan Goverment) sememangnya tinggi...  ;D ;D ;D

Hadjie

  • Perubahan Perlukan Kerendahan
  • Penghuni
  • **
  • Posts: 18
    • Perubahan Perlukan Kerendahan
Re: berapa kadar sewa rumah di BBM ini...
« Reply #4 on: November 23, 2010, 08:18:37 AM »
Lepas ni mungkin naik kot. Nasib baik saya menyewa ngan kakak je. ;D

Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota & Taman Impian Putra

Re: berapa kadar sewa rumah di BBM ini...
« Reply #4 on: November 23, 2010, 08:18:37 AM »



maza

  • Pelawat
  • *
  • Posts: 5
Re: berapa kadar sewa rumah di BBM ini...
« Reply #5 on: December 16, 2010, 09:13:00 AM »
salam. saya nak menyewa di BUKIT MAHKOTA. ade tak sape2 kenalan yang nk sewakan rumah. i need urgently. kalu ade blh email kat saya tak? kembang_penyet@yahoo.com.

terima kasih

Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota & Taman Impian Putra

Re: berapa kadar sewa rumah di BBM ini...
« Reply #5 on: December 16, 2010, 09:13:00 AM »