Author Topic: Nak cari tuan rumah apartment yang kosong  (Read 3624 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

rawi2211

  • Pelawat
  • *
  • Posts: 4
Nak cari tuan rumah apartment yang kosong
« on: December 12, 2010, 12:58:06 PM »
Salam,

ramai kengkawan tanye nak sewa macam mana kat apat. nuri sebab rumah banyak kosong tapi owner tak diketahui. Tak boleh ke sesape owner letak name kat notice board kat bawah apt?

Suffian

  • ShahBandar
  • ******
  • Posts: 826
Re: Nak cari tuan rumah apartment yang kosong
« Reply #1 on: December 22, 2010, 09:15:31 AM »
Cuba check kat 7 11. Mungkin boleh jumpa di Notis board diorang.

Suffian

  • ShahBandar
  • ******
  • Posts: 826
Re: Nak cari tuan rumah apartment yang kosong
« Reply #2 on: January 14, 2011, 03:25:16 PM »
Ada yang mencari rumah sewa lagi?
Alamat rumah untuk disewa: MG-3A-3, Blok G, Seksyen 4, BBM. PM saya untuk maklumat lanjut.
« Last Edit: February 09, 2011, 02:09:02 PM by Suffian »

mrzul

  • Penduduk Tetap
  • ***
  • Posts: 122
Re: Nak cari tuan rumah apartment yang kosong
« Reply #3 on: April 06, 2011, 03:00:46 PM »
Salam wbkt.
Saya baru je beli  rumah di tingkat 5. Cadang nak sewakan. Berapa rate flat nuri tingkat 5?
Rumah kosong, belum renovate(kipas belum pasang). Kalau berminat nak sewa, saya akan letak perabot asas (rak tv, sofa,katil).

Suffian

  • ShahBandar
  • ******
  • Posts: 826
Re: Nak cari tuan rumah apartment yang kosong
« Reply #4 on: April 07, 2011, 10:44:58 PM »
Sewa antara rm200.00-rm300.00...

Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota & Taman Impian Putra

Re: Nak cari tuan rumah apartment yang kosong
« Reply #4 on: April 07, 2011, 10:44:58 PM »



padli

  • Penduduk Tetap
  • ***
  • Posts: 248
Re: Nak cari tuan rumah apartment yang kosong
« Reply #5 on: June 03, 2011, 07:39:21 AM »
salam. berapa rate rega rumah di bloc tingkat 3? saya dpt offer org nak jual 25k....ok ker tu..sbb dengar block c banyak warga asing..indon dll.. tul ker?

Suffian

  • ShahBandar
  • ******
  • Posts: 826
Re: Nak cari tuan rumah apartment yang kosong
« Reply #6 on: June 03, 2011, 10:27:28 PM »
tgkt 4 market value boleh pergi hingga 40-45k. Sewa dlm 250-350...

padli

  • Penduduk Tetap
  • ***
  • Posts: 248
Re: Nak cari tuan rumah apartment yang kosong
« Reply #7 on: June 04, 2011, 05:41:54 PM »
tq...ada sapa2 yg pernah dengar flat b.mahkota laku dijual 40k?terutama yg tingkat atas sekali..

Suffian

  • ShahBandar
  • ******
  • Posts: 826
Re: Nak cari tuan rumah apartment yang kosong
« Reply #8 on: June 04, 2011, 09:02:10 PM »
Saya beli tgkt 1 RM55k, jiran saya beli rm60k... ada berita ada org beli tgkt 2 rm 75k. tgkt 4, harga asal 35k.

padli

  • Penduduk Tetap
  • ***
  • Posts: 248
Re: Nak cari tuan rumah apartment yang kosong
« Reply #9 on: June 04, 2011, 09:49:41 PM »
salam..sy akan beli lah...tq

@zrul@li™

  • Berpijak diBumi Allah, Bernaung DiLangit Allah
  • Penghuni
  • **
  • Posts: 29
  • Gender: Male
Re: Nak cari tuan rumah apartment yang kosong
« Reply #10 on: November 21, 2011, 10:17:47 AM »
URGENT!
ada sesiapa nak jual rumah di Blok E?
tingkat 1@2
harga 50k-70k

« Last Edit: November 23, 2011, 12:17:01 PM by @zrul@li™ »
MOGA ISLAM TERUS BERSINAR™

@zrul@li™

  • Berpijak diBumi Allah, Bernaung DiLangit Allah
  • Penghuni
  • **
  • Posts: 29
  • Gender: Male
Re: Nak cari tuan rumah apartment yang kosong
« Reply #11 on: November 23, 2011, 12:17:53 PM »
boleh ke kita tanya direct pemaju (ARAPROP) untuk tahu rumah tu siapa owner?
« Last Edit: November 25, 2011, 09:16:52 AM by @zrul@li™ »
MOGA ISLAM TERUS BERSINAR™

MsSpectra

  • Sekarang dah
  • Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 2735
  • Gender: Female
Re: Nak cari tuan rumah apartment yang kosong
« Reply #12 on: November 24, 2011, 10:34:50 AM »
URGENT!
ada sesiapa nak jual rumah di Blok E?
tingkat 1@2
harga 50k-70k



azrul..kt blok E xtau..tp pg td ada terpandang kat blok G, tp ting 5 ler...for sale, ada contact no.

lady_dyana3

  • Pelawat
  • *
  • Posts: 1
  • I Love Putra Mahkota
Re: Nak cari tuan rumah apartment yang kosong
« Reply #13 on: June 09, 2013, 01:07:56 AM »
Saya mencari rumah untuk dijual di apartment nuri. Especially tuan rumah  yang xmampu beri komitmen bayar installment bank. Saya nk beli cash tapi daripada direct owner.
Hubungi sy jika berminat, Nanie - 017-4575431..
Saya buka harga dlm 40k tapi tuan rumah boleh inform saya harga yg nk jual..

Tetamu PMC

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 39
Re: Nak cari tuan rumah apartment yang kosong
« Reply #14 on: June 09, 2013, 12:43:19 PM »
Ada yang mencari rumah sewa lagi?
Alamat rumah untuk disewa: MG-3A-3, Blok G, Seksyen 4, BBM. PM saya untuk maklumat lanjut.

Saya mencari rumah untuk dijual di apartment nuri. Adakah tuan ingin menjual rumah  MG-3A-3, Blok G, Seksyen 4, BBM...PM saya. Terima kasih.

Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota & Taman Impian Putra

Re: Nak cari tuan rumah apartment yang kosong
« Reply #14 on: June 09, 2013, 12:43:19 PM »