Author Topic: Pajam... RUMAH BESAR dan MURAH...  (Read 8141 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

OffshoreMan

  • Administrator
  • Temenggung
  • ***
  • Posts: 1309
  • Gender: Male
  • Cerita Kerja Offshore Oil & Gas di Offshoreman.net
    • Offshore Oil & Gas
Pajam... RUMAH BESAR dan MURAH...
« on: October 23, 2008, 09:53:43 PM »
Hari tu time pi GIANT... ada terpandang iklan rumah di PAJAM... Tak tau la pula sejauh mana PAJAM tu, tapi rumah yang diiklankan tu amat la menarik kerana rumah besar dan lebih murah berbanding kawasan selangor (Of Course)... Ada tak sesiapa yang dah pernah pi survey or melawat sahabat handai di area sana...? apa komen anda ttg area tu..?

Wan Z

  • ShahBandar
  • ******
  • Posts: 820
  • Gender: Male
  • Serangin Homes... Selamat Berjiran Semua!!!
Re: Pajam... RUMAH BESAR dan MURAH...
« Reply #1 on: October 24, 2008, 10:11:11 AM »
kalu tak salah.. rumah kat pajam tu macam pasang siap jer..

yang ini kot : http://www.seripajam.com.my/web/bayan.html

salah satu sebab dia bleh jual murah....
kalau salah tolong betulkan...

enciksyah

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 17
Re: Pajam... RUMAH BESAR dan MURAH...
« Reply #2 on: November 22, 2008, 10:32:35 AM »
Saya dah beli rmh Pajam ( Aster). Saiz binaan 2278 kaki persegi, harga dia masa beli rm 188k. Sekarang masuk fasa 3 dah rm 213k (bumi). 23+ k utk non bumi. Tile semua saiz 2kaki, setiap bilik ada bilik air (4 bilik). Sungguh puas hati, takpayah renovate (binaan sampai habis tanah belakang). Rmh pasang siap tapi lebih baik dr konvensional sbb dinding susah nak retak. Kalau kawasan Bangi rasanya mau pegi 300k++. Cuba pegi tgk rmh contoh kalau tak caya. Dekat je, ada shortcut lalu Kastam Inland Port
« Last Edit: November 27, 2008, 04:31:23 PM by enciksyah »

kiroroe

  • Penduduk Tetap
  • ***
  • Posts: 231
Re: Pajam... RUMAH BESAR dan MURAH...
« Reply #3 on: December 30, 2008, 10:49:23 PM »
ada plak istilah umah pasang siap ek...camna la tu...umah kalu ikut gambo ni cun gilo...belo 200k berbaloi..mgkin sbb baru nak naik..sbb tu murah..mcm bukit mahkota dulu la...sp keje area bangi..klia...nilai...mmg sesuai...cam aku...KL....emmm...x sanggup den

aichiken

  • Pelawat
  • *
  • Posts: 7
Re: Pajam... RUMAH BESAR dan MURAH...
« Reply #4 on: October 25, 2010, 03:15:00 PM »
Betul tu, kalau kerja area bangi/ putrajaya oklaa beli rumah kat area nilai nie.

Pajam nie jauh sikit dari highway PLUS..
Tapi dekat dengan highway LEKAS.

Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota & Taman Impian Putra

Re: Pajam... RUMAH BESAR dan MURAH...
« Reply #4 on: October 25, 2010, 03:15:00 PM »



mossgenio

  • Salah seorang
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 4035
Re: Pajam... RUMAH BESAR dan MURAH...
« Reply #5 on: February 27, 2011, 09:43:08 AM »
Kalau Seri Pajam, sebelah je dengan exit LEKAS.

az_nil79

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 11
  • I Love Putra Mahkota
Re: Pajam... RUMAH BESAR dan MURAH...
« Reply #6 on: January 23, 2013, 08:38:16 PM »
sekarang nie ada lagi ke rumah kat sana..dok mencari area saner...boleh sisa membantu..tq

Telesvveos

  • Thomasdehawu
  • Pelawat
  • *
  • Posts: 5
  • Gender: Male
  • I Love Putra Mahkota
Pajam RUMAH BESAR dan MURAH
« Reply #7 on: October 12, 2017, 04:01:04 PM »
sekarang ni tengah cari prabot rumah utk rumah baru saya..klw boleh nak murah klw ada offer pon lagi bgus kt mana ehh perabot murah2 skrg? klw korg tahu share2 k

Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota & Taman Impian Putra

Pajam RUMAH BESAR dan MURAH
« Reply #7 on: October 12, 2017, 04:01:04 PM »