Author Topic: Isu Isu BBMahkota yang aku perasan  (Read 28234 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

my

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2884
Re: Isu Isu BBMahkota yang aku perasan
« Reply #150 on: October 15, 2011, 08:06:24 AM »
saya dpat sms hari selasa lepas, memang ada org citer pun, budak skolah rendah,mangsa 4 orang katanya,kejadian kt sec 4,bkt mkota..cuma tidak diheboh kn kerana masih dlm siasatan polis lg..begitu lah sumber mklumat yg di ketahui..harap kita perihatin keselamatn smua jiran tetnga..

OOoo..maksud "masih dlm siasatan polis" maknanya memang betol la diorg kono culik nie yo..?

Norfeal1980

  • ShahBandar
  • ******
  • Posts: 918
Re: Isu Isu BBMahkota yang aku perasan
« Reply #151 on: October 17, 2011, 01:36:14 PM »
saya dpat sms hari selasa lepas, memang ada org citer pun, budak skolah rendah,mangsa 4 orang katanya,kejadian kt sec 4,bkt mkota..cuma tidak diheboh kn kerana masih dlm siasatan polis lg..begitu lah sumber mklumat yg di ketahui..harap kita perihatin keselamatn smua jiran tetnga..

OOoo..maksud "masih dlm siasatan polis" maknanya memang betol la diorg kono culik nie yo..?

Nampaknyer penduduk di BBM nie kene hati2 lebih2 lg anak2 yg masih bsekolah rendah  ;) ;) ;)

Norfeal1980

  • ShahBandar
  • ******
  • Posts: 918
Re: Isu Isu BBMahkota yang aku perasan
« Reply #152 on: October 17, 2011, 01:46:23 PM »
saya dpat sms hari selasa lepas, memang ada org citer pun, budak skolah rendah,mangsa 4 orang katanya,kejadian kt sec 4,bkt mkota..cuma tidak diheboh kn kerana masih dlm siasatan polis lg..begitu lah sumber mklumat yg di ketahui..harap kita perihatin keselamatn smua jiran tetnga..

OOoo..maksud "masih dlm siasatan polis" maknanya memang betol la diorg kono culik nie yo..?

Nampaknyer penduduk di BBM nie kene hati2 lebih2 lg anak2 yg masih bsekolah rendah  ;) ;) ;)

Paling kwn takut apabila anak2 itu diculik,dibunuh dan diambil organ dlmn penting dijual dipasaran gelap  :( :( :(

Mikedypm

  • Pelawat
  • *
  • Posts: 7
  • Gender: Male
  • I Love Putra Mahkota
Isu Isu BBMahkota yang aku perasan
« Reply #153 on: September 30, 2017, 08:45:33 AM »
tu yang aku rase sedih tu.baru jer beli dah ada prob.aku naik pon slow.naik 50kmj je.ikut buku la tu.thanks wan for da info.
I recommend trying this free expert advisor for independent business

Melonybuna

  • Pelawat
  • *
  • Posts: 3
  • I Love Putra Mahkota
Isu Isu BBMahkota yang aku perasan
« Reply #154 on: October 02, 2017, 10:35:17 PM »
le lepas choke enjin mati la plak.

mptor aku baru je gerak 450km

ari tu dah bwak kedai.diap tiup dengan angin tapi mcam ade lagi jer bunyi tu.lepas brek mmg kuat bunyi.camne nak tau rim dah gelong???

Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota & Taman Impian Putra

Isu Isu BBMahkota yang aku perasan
« Reply #154 on: October 02, 2017, 10:35:17 PM »



Galohebo

  • Pelawat
  • *
  • Posts: 1
  • I Love Putra Mahkota
Isu Isu BBMahkota yang aku perasan
« Reply #155 on: October 11, 2017, 08:59:43 PM »
balik keje tadi aku ada hantar kat kedai.dia ckp carb aku kena service.mungkin tersumbat.betul ke da ckp kilang ada letak antirust dalam tangki?napelah motor aku jadi gin.baru je beli

Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota & Taman Impian Putra

Isu Isu BBMahkota yang aku perasan
« Reply #155 on: October 11, 2017, 08:59:43 PM »