Author Topic: apasal post aku kat sini ( pasal lampu isyarat ) kena buang.....  (Read 2780 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

zull

  • Penduduk Tetap
  • ***
  • Posts: 262
Pelik juga...tetiba post aku mengenai lampu isyarat rosak n jalan berlubang yg aku tulis kat sini tadi, tetiba hilang....

kemana menghilangnya post tersebut....

ada pihak yg tersinggung ker dengan apa yg aku utarakan.....?????

minta penjelasan......

CaptRahman

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 3560
  • Gender: Male
Re: apasal post aku kat sini ( pasal lampu isyarat ) kena buang.....
« Reply #1 on: March 01, 2011, 12:32:20 PM »
Pelik juga...tetiba post aku mengenai lampu isyarat rosak n jalan berlubang yg aku tulis kat sini tadi, tetiba hilang....

kemana menghilangnya post tersebut....

ada pihak yg tersinggung ker dengan apa yg aku utarakan.....?????

minta penjelasan......
ye ke?? ataupun memang belum post lagi...Mana boleh sesuka ati aje orang lain delete..kecuali lah Moderator..

terra2400

  • Penghulu
  • ****
  • Posts: 320
Re: apasal post aku kat sini ( pasal lampu isyarat ) kena buang.....
« Reply #2 on: March 01, 2011, 12:33:24 PM »
bukan hilang, pinda rumah.........

namatakpenting

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6114
  • Gender: Male
Re: apasal post aku kat sini ( pasal lampu isyarat ) kena buang.....
« Reply #3 on: March 01, 2011, 12:33:42 PM »
saya mergekan sebab dah ada posting yg sama

zull

  • Penduduk Tetap
  • ***
  • Posts: 262
Re: apasal post aku kat sini ( pasal lampu isyarat ) kena buang.....
« Reply #4 on: March 01, 2011, 12:34:51 PM »
bukan hilang, pinda rumah.........


pindah kemana pula....siapa pulak yg pindah kan...hairan...hairan....

Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota & Taman Impian Putra

Re: apasal post aku kat sini ( pasal lampu isyarat ) kena buang.....
« Reply #4 on: March 01, 2011, 12:34:51 PM »



zull

  • Penduduk Tetap
  • ***
  • Posts: 262
Re: apasal post aku kat sini ( pasal lampu isyarat ) kena buang.....
« Reply #5 on: March 01, 2011, 12:36:09 PM »
saya mergekan sebab dah ada posting yg sama

posting yg mana yg dikatakan sama...????

namatakpenting

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6114
  • Gender: Male
Re: apasal post aku kat sini ( pasal lampu isyarat ) kena buang.....
« Reply #6 on: March 01, 2011, 12:36:32 PM »
masih ada di sini http://putra-mahkota.com/forum/index.php?topic=6690.msg66987;topicseen#msg66987

bukan hilang, pinda rumah.........


pindah kemana pula....siapa pulak yg pindah kan...hairan...hairan....

namatakpenting

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6114
  • Gender: Male
Re: apasal post aku kat sini ( pasal lampu isyarat ) kena buang.....
« Reply #7 on: March 01, 2011, 12:38:28 PM »
berkenaan jalan berlubang... dah ada posting di sini
http://putra-mahkota.com/forum/index.php?topic=5686.msg60370#msg60370

zull

  • Penduduk Tetap
  • ***
  • Posts: 262
Re: apasal post aku kat sini ( pasal lampu isyarat ) kena buang.....
« Reply #8 on: March 01, 2011, 12:40:28 PM »
ooooooooooooooooo.............macam tu kaaaaaaaaaa....... :o

zull

  • Penduduk Tetap
  • ***
  • Posts: 262
Re: apasal post aku kat sini ( pasal lampu isyarat ) kena buang.....
« Reply #9 on: March 01, 2011, 12:43:34 PM »
berikut sekali lagi aku paparkan post aku yg telah di pindah rumah kan sebentar tadi.....


Rasanya dah dekat seminggu lampu Isyarat di simpang 4 ( bandar bukit mahkota & bandar Seri Putra ) ROSAK....
bila lah agaknya lampu tu di baiki....

susah jadinya...macam pagi tadi...hujan lebat...kereta banyak....sebelum berlaku kejadiaan yg tak di ingini.....

Bukan lampu jer...jalan yg berlubang tu( depan PETRONAS ) dah berminggu-minggu masih juga macam tu....
siapa yang harus dipersalahkan...dan siapa yg patut dipertanggungjawabkan.....

namatakpenting

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6114
  • Gender: Male
Re: apasal post aku kat sini ( pasal lampu isyarat ) kena buang.....
« Reply #10 on: March 01, 2011, 12:44:48 PM »
Hanya satu thread atau posting mencukupi untuk satu2 isu. Dan seeloknya ianya diletakkan dalam bahagian yg bersesuaian.
Ini bagi mengelakkan posting/thread yg sama berulang dan akhirnya menjadi tidak aktif atau warga PMC tak tahu nak respond thread yg mana satu. Ianya juga memudahkan pengguna baru/warga PMC sendiri membuat rujukan hanya dengan berpandukan satu thread sahaja.

zull

  • Penduduk Tetap
  • ***
  • Posts: 262
Re: apasal post aku kat sini ( pasal lampu isyarat ) kena buang.....
« Reply #11 on: March 01, 2011, 12:48:23 PM »
Hanya satu thread atau posting mencukupi untuk satu2 isu. Dan seeloknya ianya diletakkan dalam bahagian yg bersesuaian.
Ini bagi mengelakkan posting/thread yg sama berulang dan akhirnya menjadi tidak aktif atau warga PMC tak tahu nak respond thread yg mana satu. Ianya juga memudahkan pengguna baru/warga PMC sendiri membuat rujukan hanya dengan berpandukan satu thread sahaja.


betul tu....tapi disebabkan lampu isyarat rosak dan jalan berlubang tu begitu hampir dengan kawasan perumahan seksyen 2...jadi rasanya tak salah kalau saya tulis kat wall seksyen 2....bukan untuk ulang benda yg sama...sekadar untuk lebih menginggati.....maaf di atas kesalah fahaman ini.....

tak salah kalau kita ingat mengingati sesama kita kan....

mossgenio

  • Salah seorang
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 4035
Re: apasal post aku kat sini ( pasal lampu isyarat ) kena buang.....
« Reply #12 on: March 01, 2011, 01:43:49 PM »
Elok jugak ingat mengingatkan sesama kita. Isu ni isu besar satu Putra Mahkota. Simpang traffic light utama Putra Mahkota. Jalan utama Putra Mahkota ke stesen minyak.

Hairul_Senibina

  • Penghulu
  • ****
  • Posts: 407
  • Gender: Male
Thread lampu isyarat di sana sini. :)
« Reply #13 on: March 01, 2011, 05:17:39 PM »
Utk rujukan tuan2/puan2, thread pasal isu ni dah ada di link:

http://putra-mahkota.com/forum/index.php?topic=6690.0


Sekadar makluman. Terima kasih.  :)
"Hormat Menghormati Budaya Kita"  :)

daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!
Re: apasal post aku kat sini ( pasal lampu isyarat ) kena buang.....
« Reply #14 on: March 01, 2011, 09:17:42 PM »
Tahniah GM kita yang baru naik pangkat... ;D ;D ;D lock jer thread ni pun... ;) ;) ;)

Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota & Taman Impian Putra

Re: apasal post aku kat sini ( pasal lampu isyarat ) kena buang.....
« Reply #14 on: March 01, 2011, 09:17:42 PM »