Author Topic: Macam nie rupanya cara Berforum kat sini....boleh kene lock....tahniah laah  (Read 11492 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

WIN

  • Penghulu Bendahari
  • *******
  • Posts: 1056
  • Gender: Female
Dataran putra~mahkota? Buatla kat mana pun, asal jgn dlm skbsp sudah. Nanti gb marah. Sek dah penuh.

Wazzatldmuchampions

  • yangbenarlagiikhlas
  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 4175
  • Gender: Male
  • wearethechampion.........19th title

Bandar Bukit Mahkota (Moderators: F4iring, TieLdi)

....f4iring ( sila letak jawatan sebagai mod )  dh lebih setahun m'hilang  ;D
nk jawatan je .tapi kerja tak buat.

uhuk..uhuk terbatuk lak...tumpang lalu yer......
kitaorg bukan mintak pun nk jadi mod...klu sapa-sapa dah lama teringin bebenor nak title mod tu...ambik je la ...hadap je la...
MANCHESTER UNITED FC & ULTRAS MALAYA - Tanah Tumpah Darahku

putramahkota_bangi

  • Datuk Bentara
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2675
  • Gender: Male
  • time office saja ..
Re: Macam nie rupanya cara Berforum kat sini......
« Reply #62 on: March 04, 2011, 11:41:41 AM »

mcm yg saya cakap mula2 dulu sini.

kita kat PMC ada taman2 di BSP, seksyen2 di BBM dan Fasa2 di TIP. 
apa yg sdra zull ni maksudkan ialah. .
 setiap thread yg ada kene - mengena dgn perumahan masing2 sahaja . .

amang'aii .. ;D
___________________
aku /..PMB

Wazzatldmuchampions

  • yangbenarlagiikhlas
  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 4175
  • Gender: Male
  • wearethechampion.........19th title
Re: Macam nie rupanya cara Berforum kat sini......
« Reply #63 on: March 04, 2011, 03:02:38 PM »

mcm yg saya cakap mula2 dulu sini.

kita kat PMC ada taman2 di BSP, seksyen2 di BBM dan Fasa2 di TIP.  
apa yg sdra zull ni maksudkan ialah. .
 setiap thread yg ada kene - mengena dgn perumahan masing2 sahaja . .

amang'aii .. ;D


dalam PMC info yang dikeluarkan kalau boleh janganlah terhad kepada sesuatu seksyen sahaja.....kalau nak terhad buat je blog...lagipun isu yg dibawa oleh tuan zull tu kan isu yang melibatkan kepentingan bersama...Traffic Light...rasanya semua warga PMC lalu kat situ.....
« Last Edit: March 04, 2011, 03:10:54 PM by TieLdi »
MANCHESTER UNITED FC & ULTRAS MALAYA - Tanah Tumpah Darahku

daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!

... inilah dia PMC.
..tu belum masuk otai seksyen 2 lg.. kalau dia masuk. ( sdra DD seksyen 2/20 ) 
 panjang lg la thread ni
....
hehehe ;D

uhuk.. uhuk... patut ler batuk tersedak semalam sampai bawak ke hari ni...  :-* :-* :-*

Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota & Taman Impian Putra




putramahkota_bangi

  • Datuk Bentara
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2675
  • Gender: Male
  • time office saja ..

... inilah dia PMC.
..tu belum masuk otai seksyen 2 lg.. kalau dia masuk. ( sdra DD seksyen 2/20 ) 
 panjang lg la thread ni
....
hehehe ;D

uhuk.. uhuk... patut ler batuk tersedak semalam sampai bawak ke hari ni...  :-* :-* :-*


ulas la sikit bro ... tak kan la batuk je  .. hahhaa
___________________
aku /..PMB

daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!

... inilah dia PMC.
..tu belum masuk otai seksyen 2 lg.. kalau dia masuk. ( sdra DD seksyen 2/20 ) 
 panjang lg la thread ni
....
hehehe ;D

uhuk.. uhuk... patut ler batuk tersedak semalam sampai bawak ke hari ni...  :-* :-* :-*


ulas la sikit bro ... tak kan la batuk je  .. hahhaa

nak ulas aper ker mende nyer lagi... menda dah settle... lagipun, rasa nyer kawan dulu yang suruh lock nyer... MuaHaHaHa... :D :D :D

harap semua pihak telah jelas dan faham peranan masing masing... jadi, kita pakat pakat mainkan peranan masing masing dengan sebaiknya... ;D ;D ;D

mImOsaPudiCa

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2490
Re: Macam nie rupanya cara Berforum kat sini......
« Reply #67 on: March 04, 2011, 04:30:59 PM »

mcm yg saya cakap mula2 dulu sini.

kita kat PMC ada taman2 di BSP, seksyen2 di BBM dan Fasa2 di TIP.  
apa yg sdra zull ni maksudkan ialah. .
 setiap thread yg ada kene - mengena dgn perumahan masing2 sahaja . .

amang'aii .. ;D


dalam PMC info yang dikeluarkan kalau boleh janganlah terhad kepada sesuatu seksyen sahaja.....kalau nak terhad buat je blog...lagipun isu yg dibawa oleh tuan zull tu kan isu yang melibatkan kepentingan bersama...Traffic Light...rasanya semua warga PMC lalu kat situ.....

like!

kakcik

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 104
    • fotohati.com
Re: Macam nie rupanya cara Berforum kat sini......
« Reply #68 on: March 04, 2011, 05:33:10 PM »

mcm yg saya cakap mula2 dulu sini.

kita kat PMC ada taman2 di BSP, seksyen2 di BBM dan Fasa2 di TIP.  
apa yg sdra zull ni maksudkan ialah. .
 setiap thread yg ada kene - mengena dgn perumahan masing2 sahaja . .

amang'aii .. ;D




dalam PMC info yang dikeluarkan kalau boleh janganlah terhad kepada sesuatu seksyen sahaja.....kalau nak terhad buat je blog...lagipun isu yg dibawa oleh tuan zull tu kan isu yang melibatkan kepentingan bersama...Traffic Light...rasanya semua warga PMC lalu kat situ.....

jadi mod kena pindahkan ke discussion yg lebih umum la gitu
kalau tak, isu sejagat (cehwah) macam ni tak boleh lak forumer lain bincangkan ;-)

Norfeal1980

  • ShahBandar
  • ******
  • Posts: 918
Sudah2 lah tue... Sub topic patut di tutup (Locked)  ;D ;D ;D

Nanti byk yg OT  ;D ;D ;D

Matahati

  • Global Moderator
  • Bendahara
  • ************
  • Posts: 1947
  • Gender: Male
OK...tuan pembuka thread telah faham rasanya. Dan ramai warga forum minta agar thread ini di lock agar tak berpanjangan.

Dgn ini sy lock thread ini utk keharmonian warga forum.
Blog Pelita Hati ~ Surah Yassin :::: Blog Emas & Dinar ~ TanganEmas

Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota & Taman Impian Putra