Author Topic: Biro Sukan dan Rekreasi, PPBSP  (Read 7274 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

namatakpenting

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 6114
  • Gender: Male
Biro Sukan dan Rekreasi, PPBSP
« on: May 08, 2011, 08:04:32 PM »
Persatuan Penduduk Bandar Seri Putra (PPBSP) yang disertai oleh gabungan persatuan penduduk skim-skim atau taman-taman di Bandar Seri Putra baru sahaja ditubuhkan pada Januari 2011. Bagi pihak Biro Sukan dan Rekreasi saya ingin menjemput mana-mana individu yang ingin menyumbang dan membantu dalam mengerakkan biro ini. Sila isikan maklumat berkenaan bagi memudahkan perhubungan. Maklumat lanjut, sila emailkan kepada khaiatbsp[at]gmail.com. Semoga bantuan anda akan mengaktifkan biro ini. Sekian, terima kasih.


« Last Edit: May 08, 2011, 08:11:26 PM by @kuSempoi »

namatakpenting

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 6114
  • Gender: Male
Kaji Selidik "Biro Sukan dan Rekreasi", PPBSP
« Reply #1 on: May 08, 2011, 08:09:30 PM »
Persatuan Penduduk Bandar Seri Putra (PPBSP) yang disertai oleh gabungan persatuan penduduk skim-skim atau taman-taman di Bandar Seri Putra baru sahaja ditubuhkan pada Januari 2011. Kami dari "Biro Sukan dan Rekreasi, PPBSP" ingin mendapatkan makluman daripada warga Bandar Seri Putra (BSP) untuk merancang aktiviti sukan dan rekreasi BSP. Oleh itu dapatlah kiranya tuan/puan membantu melengkapkan tinjauan dibawah ini. Diharap dengan ini aktiviti yang dirancang akan memenuhi cita rasa tuan/puan. Maklumbalas tuan/puan penduduk Bandar Seri Putra kami hargai dan diucapkan terima kasih.

« Last Edit: May 08, 2011, 08:30:52 PM by @kuSempoi »

ayiesal

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2107
  • Gender: Male
  • Rimbun Suria
    • True Journey Begins
Re: Biro Sukan dan Rekreasi, PPBSP
« Reply #2 on: May 08, 2011, 11:30:20 PM »
Beresss...  ;D

namatakpenting

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 6114
  • Gender: Male
Re: Biro Sukan dan Rekreasi, PPBSP
« Reply #3 on: May 09, 2011, 09:30:58 AM »

orthodox81

  • Penghulu
  • ****
  • Posts: 458
  • Gender: Male
Re: Biro Sukan dan Rekreasi, PPBSP
« Reply #4 on: May 09, 2011, 01:30:05 PM »
best dah nih..lepas nih blehla kita gabung putra mahkota punya biro  sukan dan rekreasi supaya bleh buat event besar...bleh buat tournament bola ke...bola jaring ke...
Perlukan khidmat melukis pelan rumah utk renovation dsbnya? Layari http://orthodoxillustration.blogspot.com/

Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota & Taman Impian Putra

Re: Biro Sukan dan Rekreasi, PPBSP
« Reply #4 on: May 09, 2011, 01:30:05 PM »



namatakpenting

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 6114
  • Gender: Male
Re: Biro Sukan dan Rekreasi, PPBSP
« Reply #5 on: May 09, 2011, 01:38:57 PM »
boleh.. tak de hal.. ajak TIP gak hantar contigen... ala2 sukan komenwel lak...:)

best dah nih..lepas nih blehla kita gabung putra mahkota punya biro  sukan dan rekreasi supaya bleh buat event besar...bleh buat tournament bola ke...bola jaring ke...

orthodox81

  • Penghulu
  • ****
  • Posts: 458
  • Gender: Male
Re: Biro Sukan dan Rekreasi, PPBSP
« Reply #6 on: May 09, 2011, 01:45:27 PM »
boleh.. tak de hal.. ajak TIP gak hantar contigen... ala2 sukan komenwel lak...:)

best dah nih..lepas nih blehla kita gabung putra mahkota punya biro  sukan dan rekreasi supaya bleh buat event besar...bleh buat tournament bola ke...bola jaring ke...

geng TIP InsyaAllah bleh commit...setakat hari ni hanya team bola sepak, basikal, badminton, futsal & takraw je yg aktif...indoor plak carom...InsyaAllah kalo ada yang ajak kami akan hantar kontijen punye..heheh...
Perlukan khidmat melukis pelan rumah utk renovation dsbnya? Layari http://orthodoxillustration.blogspot.com/

namatakpenting

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 6114
  • Gender: Male
Re: Biro Sukan dan Rekreasi, PPBSP
« Reply #7 on: May 09, 2011, 01:59:05 PM »
silap.. maksud saya ajak team Bukit Mahkota gak

boleh.. tak de hal.. ajak TIP gak hantar contigen... ala2 sukan komenwel lak...:)

best dah nih..lepas nih blehla kita gabung putra mahkota punya biro  sukan dan rekreasi supaya bleh buat event besar...bleh buat tournament bola ke...bola jaring ke...

geng TIP InsyaAllah bleh commit...setakat hari ni hanya team bola sepak, basikal, badminton, futsal & takraw je yg aktif...indoor plak carom...InsyaAllah kalo ada yang ajak kami akan hantar kontijen punye..heheh...

terra2400

  • Penghulu
  • ****
  • Posts: 320
Re: Biro Sukan dan Rekreasi, PPBSP
« Reply #8 on: May 09, 2011, 02:07:13 PM »
....golf (outdoor)...dart (indoor)....

namatakpenting

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 6114
  • Gender: Male
Re: Biro Sukan dan Rekreasi, PPBSP
« Reply #9 on: May 09, 2011, 02:29:10 PM »
golf ni... surau pun dah buat :)

....golf (outdoor)...dart (indoor)....

terra2400

  • Penghulu
  • ****
  • Posts: 320
Re: Biro Sukan dan Rekreasi, PPBSP
« Reply #10 on: May 09, 2011, 03:31:31 PM »
.....badmintan UM Land dah buat....Biro Sukan dan Rekreasi, PPBSP tak perlu buat....

orthodox81

  • Penghulu
  • ****
  • Posts: 458
  • Gender: Male
Re: Biro Sukan dan Rekreasi, PPBSP
« Reply #11 on: May 09, 2011, 04:00:44 PM »
silap.. maksud saya ajak team Bukit Mahkota gak

boleh.. tak de hal.. ajak TIP gak hantar contigen... ala2 sukan komenwel lak...:)

best dah nih..lepas nih blehla kita gabung putra mahkota punya biro  sukan dan rekreasi supaya bleh buat event besar...bleh buat tournament bola ke...bola jaring ke...

geng TIP InsyaAllah bleh commit...setakat hari ni hanya team bola sepak, basikal, badminton, futsal & takraw je yg aktif...indoor plak carom...InsyaAllah kalo ada yang ajak kami akan hantar kontijen punye..heheh...


sudah semestinya bukit mahkota...sri putra ngan bkt mahkota besar...kompom leh antar kontinjen yg ramai...kami di impian putra ni kecik je...kalo hantar kontinjen pon kompom tak ramai mana...kalo nak anjur apa2 nanti leh la kami tumpang sekaki...hehe...
Perlukan khidmat melukis pelan rumah utk renovation dsbnya? Layari http://orthodoxillustration.blogspot.com/

namatakpenting

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 6114
  • Gender: Male
Re: Biro Sukan dan Rekreasi, PPBSP
« Reply #12 on: May 10, 2011, 04:19:06 PM »
Saya harap lebih ramai yg boleh bantu isikan survey...setakat ini baru dapat 5 respond daripada 12,000 penduduk BSP (0.04%).

Begitu juga harapnya lebih ramai yg dapat tampil membantu jadi sukarelawan.... baru ada 2 yg respond.

ayiesal

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2107
  • Gender: Male
  • Rimbun Suria
    • True Journey Begins
Re: Biro Sukan dan Rekreasi, PPBSP
« Reply #13 on: May 10, 2011, 04:23:31 PM »
0.04% baru  :o :o

AS, nak jadik sukarelawan tu buleh. Tapi kene tengok harinya sebab saya ni on off BSP - Ulu Klang...

namatakpenting

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 6114
  • Gender: Male
Re: Biro Sukan dan Rekreasi, PPBSP
« Reply #14 on: May 16, 2011, 08:30:27 PM »
respon masih mengecewakan... org2 bsp tak nak tolong ke?

Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota & Taman Impian Putra

Re: Biro Sukan dan Rekreasi, PPBSP
« Reply #14 on: May 16, 2011, 08:30:27 PM »