Author Topic: Biro Sukan dan Rekreasi, PPBSP  (Read 7090 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

rodzi

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 43
Re: Biro Sukan dan Rekreasi, PPBSP
« Reply #15 on: May 19, 2011, 03:30:51 PM »
Saya Jurulatih Taekwon do ITF..Cadang nak buka kelas Taekwon do Kat surau...
Kelas saya di ABIM, Sek Islam Sri Ayesha, Sek. Sgama Rawang. Masjid KLIA, Surau Tun Hussin on.. banyak lagi...
tel saya..013-3642440..Rodzi..http://taekwondohululngat.blogspot.com..email:rodzizakaria@yahoo.com

namatakpenting

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 6114
  • Gender: Male
Respond Survey: Biro Sukan dan Rekreasi, PPBSP
« Reply #16 on: May 26, 2011, 01:04:52 PM »
Tuan/Puan warga BSP.

Setakat ini hanya 37 respon yang diterima berkenaan survey Biro Sukan dan Rekreasi.

Bagaimanapun, alhamdulillah daripada respon yang sedikit ini (saya target dulu dapatlah dalam 1,000 respondent.. kena buat survey fizikal juga ni) dapatlah sedikit sebanyak apa yang warga BSP inginkan. Antaranya keperluan mengadakan aktiviti keluarga. Perlunya gelanggang bola tampar. Acara bowling. Basikal juga banyak peminatnya. Respond juga mengatakan perlu kepada acara antara taman. Perlunya kompleks sukan, hebahan yang berkesan dsb. Satu yang ingin saya respond di sini, PPBSP secara amnya dan Biro Sukan dan Rekreasi secara khususnya baru sahaja secara rasminya berjalan selepas AGM baru-baru ni.

Terima kasih kepada respondent dan harap lebih ramai yang akan tampil mengisi survey ini (harapnya sampailah 1,000 respondent).

-Biro Sukan dan Rekreasi-




















ayiesal

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2107
  • Gender: Male
  • Rimbun Suria
    • True Journey Begins
Re: Biro Sukan dan Rekreasi, PPBSP
« Reply #17 on: May 26, 2011, 03:52:43 PM »
Jom sukannn  ;D ;D ;D
Bile buleh menangkis lalat?  :P

namatakpenting

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 6114
  • Gender: Male
Jemputan: KEJOHANAN 5 V 5 PIALA AHLI MAJLIS (Peringkat Bukit Mahkota)
« Reply #18 on: July 13, 2011, 04:21:36 PM »
Salam semua warga BSP,

Kalau ada warga/team BSP yang berminat, mungkin boleh maklumkan saya (khaiatbsp@gmail.com / 012-2655203) dan kita boleh hantar permohonan sekali dengan nama BSP. Sila maklumkan saya sebelum 18 Julai bagi memudahkan urusan.

Kalau nak daftar terus pun tak de hal.

Khaiatbsp

================

assalamualaikum,

Dijemput sesiapa yang berminat nak masuk bertanding..

Tajuk: KEJOHANAN 5 V 5 PIALA AHLI MAJLIS (Peringkat Bukit Mahkota)

Tarikh: 30 Julai 2011 (Sabtu)
Masa: 8 pagi
Tempat : Padang Bola Sek. 4 Bukit Mahkota

Kategori : Bawah 18
              Terbuka
              Atas 40
(Tarikh Tutup Penyertaan 23 julai 2011)

Hadiah : Tempat Pertama : RM 350 + Piala + madle (Setiap Katagori)
            Tempat Kedua : RM 150 + Madle (Setiap katagori)
Tempat Ketiga & Keempat : Madle (Setiap Katagori)

Yuran : Bawah 18 : RM 30 satu pasukan
           Terbuka dan atas 40 : RM 50 satu pasukan

Penyertaan Terhad! Sila hubungi: Azarul (019-2647301)

CaptRahman

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 3560
  • Gender: Male
Re: Jemputan: KEJOHANAN 5 V 5 PIALA AHLI MAJLIS (Peringkat Bukit Mahkota)
« Reply #19 on: July 13, 2011, 04:53:56 PM »
Salam semua warga BSP,

Kalau ada warga/team BSP yang berminat, mungkin boleh maklumkan saya (khaiatbsp@gmail.com / 012-2655203) dan kita boleh hantar permohonan sekali dengan nama BSP. Sila maklumkan saya sebelum 18 Julai bagi memudahkan urusan.

Kalau nak daftar terus pun tak de hal.

Khaiatbsp

================

assalamualaikum,

Dijemput sesiapa yang berminat nak masuk bertanding..

Tajuk: KEJOHANAN 5 V 5 PIALA AHLI MAJLIS (Peringkat Bukit Mahkota)

Tarikh: 30 Julai 2011 (Sabtu)
Masa: 8 pagi


Penyertaan Terhad! Sila hubungi: Azarul (019-2647301)
Boleh ke warga BSP masuk..katanya peringkat Bukit Mahkota..marah PMB nanti... ;D

Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota & Taman Impian Putra

Re: Jemputan: KEJOHANAN 5 V 5 PIALA AHLI MAJLIS (Peringkat Bukit Mahkota)
« Reply #19 on: July 13, 2011, 04:53:56 PM »



namatakpenting

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 6114
  • Gender: Male
Re: Jemputan: KEJOHANAN 5 V 5 PIALA AHLI MAJLIS (Peringkat Bukit Mahkota)
« Reply #20 on: July 13, 2011, 04:55:54 PM »
BSP Induk memang dijemput. Tapi mungkin penyertaan terhad kepada 1 team sahaja. Saya dah try request dua team. Tapi tak tahu dapat atau tidak.

Salam semua warga BSP,

Kalau ada warga/team BSP yang berminat, mungkin boleh maklumkan saya (khaiatbsp@gmail.com / 012-2655203) dan kita boleh hantar permohonan sekali dengan nama BSP. Sila maklumkan saya sebelum 18 Julai bagi memudahkan urusan.

Kalau nak daftar terus pun tak de hal.

Khaiatbsp

================

assalamualaikum,

Dijemput sesiapa yang berminat nak masuk bertanding..

Tajuk: KEJOHANAN 5 V 5 PIALA AHLI MAJLIS (Peringkat Bukit Mahkota)

Tarikh: 30 Julai 2011 (Sabtu)
Masa: 8 pagi


Penyertaan Terhad! Sila hubungi: Azarul (019-2647301)
Boleh ke warga BSP masuk..katanya peringkat Bukit Mahkota..marah PMB nanti... ;D
« Last Edit: July 17, 2011, 08:28:19 PM by @kuSempoi »

putramahkota_bangi

  • Datuk Bentara
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2675
  • Gender: Male
  • time office saja ..
Re: Jemputan: KEJOHANAN 5 V 5 PIALA AHLI MAJLIS (Peringkat Bukit Mahkota)
« Reply #21 on: July 13, 2011, 05:18:32 PM »
Salam semua warga BSP,

Kalau ada warga/team BSP yang berminat, mungkin boleh maklumkan saya (khaiatbsp@gmail.com / 012-2655203) dan kita boleh hantar permohonan sekali dengan nama BSP. Sila maklumkan saya sebelum 18 Julai bagi memudahkan urusan.

Kalau nak daftar terus pun tak de hal.

Khaiatbsp

================

assalamualaikum,

Dijemput sesiapa yang berminat nak masuk bertanding..

Tajuk: KEJOHANAN 5 V 5 PIALA AHLI MAJLIS (Peringkat Bukit Mahkota)

Tarikh: 30 Julai 2011 (Sabtu)
Masa: 8 pagi


Penyertaan Terhad! Sila hubungi: Azarul (019-2647301)
Boleh ke warga BSP masuk..katanya peringkat Bukit Mahkota..marah PMB nanti... ;D

...nk tanya  sikit ni. kenapa org BSP nk anjurkan pulak .. ;D
___________________
aku /..PMB

putramahkota_bangi

  • Datuk Bentara
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2675
  • Gender: Male
  • time office saja ..
Re: Biro Sukan dan Rekreasi, PPBSP
« Reply #22 on: July 13, 2011, 05:23:53 PM »


.. kalau ada KSPM kan senang nk anjur kejohanan besar.. 
PPBSP ..anjurkan sajalah peringkat komuniti mereka. org lain pakat2 tgk  ;D  ;D
___________________
aku /..PMB

CaptRahman

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 3560
  • Gender: Male
Re: Jemputan: KEJOHANAN 5 V 5 PIALA AHLI MAJLIS (Peringkat Bukit Mahkota)
« Reply #23 on: July 13, 2011, 05:24:18 PM »
Penyertaan Terhad! Sila hubungi: Azarul (019-2647301)
[/quote]
Boleh ke warga BSP masuk..katanya peringkat Bukit Mahkota..marah PMB nanti... ;D
[/quote]

...nk tanya  sikit ni. kenapa org BSP nk anjurkan pulak .. ;D
[/quote]
Mana ada orang BSP anjur. Jemputan di panjangkan pada BSP induk..tu yang saya tanya, peringkat BBM kenapa lak BSP nak masuk..

putramahkota_bangi

  • Datuk Bentara
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2675
  • Gender: Male
  • time office saja ..
Re: Jemputan: KEJOHANAN 5 V 5 PIALA AHLI MAJLIS (Peringkat Bukit Mahkota)
« Reply #24 on: July 13, 2011, 05:29:36 PM »

[/quote]Mana ada orang BSP anjur. Jemputan di panjangkan pada BSP induk..tu yang saya tanya, peringkat BBM kenapa lak BSP nak masuk..
[/quote]

..sama la tu maknanya.  .. bila 2 kg berjiran..mesti ada yg tergigit /  ;D
___________________
aku /..PMB

CaptRahman

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 3560
  • Gender: Male
Re: Jemputan: KEJOHANAN 5 V 5 PIALA AHLI MAJLIS (Peringkat Bukit Mahkota)
« Reply #25 on: July 13, 2011, 05:35:45 PM »

Mana ada orang BSP anjur. Jemputan di panjangkan pada BSP induk..tu yang saya tanya, peringkat BBM kenapa lak BSP nak masuk..
[/quote]

..sama la tu maknanya.  .. bila 2 kg berjiran..mesti ada yg tergigit /  ;D
[/quote]
Tak nak tergigit, tolak ajelah jemputan tu..warga BSP tunggu aje lah Kejohanan 5 v 5 Piala Ahli Majlis (Peringkat Bandar Seri Putra) pulak.. :-* :-*
Kalau ada lah..

MsSpectra

  • Sekarang dah
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2735
  • Gender: Female
Re: Biro Sukan dan Rekreasi, PPBSP
« Reply #26 on: July 13, 2011, 05:41:11 PM »
penin lak baca bile quote fail nih..  ::) ::)     :D

ayiesal

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2107
  • Gender: Male
  • Rimbun Suria
    • True Journey Begins
Re: Biro Sukan dan Rekreasi, PPBSP
« Reply #27 on: July 13, 2011, 08:35:06 PM »
penin lak baca bile quote fail nih..  ::) ::)     :D

Post dah ribu2, quote tak lulus2 lagik... Muahahahaa  ;D ;D

namatakpenting

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 6114
  • Gender: Male
Re: Biro Sukan dan Rekreasi, PPBSP
« Reply #28 on: July 14, 2011, 02:15:32 AM »
boleh je... sebagai jemputan.

CaptRahman

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 3560
  • Gender: Male
Re: Biro Sukan dan Rekreasi, PPBSP
« Reply #29 on: July 14, 2011, 09:10:30 AM »
penin lak baca bile quote fail nih..  ::) ::)     :D
Ye ke? Camna nak quote tapi bukan sepenuhnya...(kira nak delete separuhlah posting tu)..

Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota & Taman Impian Putra

Re: Biro Sukan dan Rekreasi, PPBSP
« Reply #29 on: July 14, 2011, 09:10:30 AM »