Author Topic: Nak cari kumpulan kompang  (Read 3309 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

sasuke

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 14
Re: Nak cari kumpulan kompang
« Reply #15 on: November 21, 2011, 04:49:49 PM »
kat seksyen 2 tu pun ada... berdetum dongtang malam2 main lagu kawin... musim mengawan dah sampai dah kot... ;D ;D ;D

nak berurusan ngan siapa ye klu nak guna khidmat kompang kat seksyen 2 tu?

daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!
Re: Nak cari kumpulan kompang
« Reply #16 on: November 22, 2011, 08:08:32 AM »
kat seksyen 2 tu pun ada... berdetum dongtang malam2 main lagu kawin... musim mengawan dah sampai dah kot... ;D ;D ;D

nak berurusan ngan siapa ye klu nak guna khidmat kompang kat seksyen 2 tu?

maaf.. kawan pun tak pasti la ni... dulu ada orang kuat jugak dalam forum ni... sekarang sibuk jaga anak plak... ::) ::) ::)

MuaHaHaHa... :D :D :D alar... pegi jer tanya bebudak tu... ;)

my

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2884
Re: Nak cari kumpulan kompang
« Reply #17 on: November 22, 2011, 08:10:38 AM »
kat seksyen 2 tu pun ada... berdetum dongtang malam2 main lagu kawin... musim mengawan dah sampai dah kot... ;D ;D ;D

nak berurusan ngan siapa ye klu nak guna khidmat kompang kat seksyen 2 tu?

maaf.. kawan pun tak pasti la ni... dulu ada orang kuat jugak dalam forum ni... sekarang sibuk jaga anak plak... ::) ::) ::)

MuaHaHaHa... :D :D :D alar... pegi jer tanya bebudak tu... ;)


ala couch ni... ;D ;D ;D

Ericacan

  • GaloQukapu
  • Pelawat
  • *
  • Posts: 7
  • Gender: Male
  • I Love Putra Mahkota
Nak cari kumpulan kompang
« Reply #18 on: September 25, 2017, 02:16:15 PM »
boleh bikin tapi susah nak cari tap yg sama saiz utk buat thread. tap standard matric tak sama dengan yg diguna pada ekzos enjin. kalu dapat tap tu mungkin boleh bikin. kalu thread luar tak de masalah boleh guna lathe machine n saya pun boleh buatkan.

jalan paling mudah welding je.
I recommend using mt5 expert advisor for successful trading

Rickcofu

  • Pelawat
  • *
  • Posts: 5
  • Gender: Male
  • I Love Putra Mahkota
Nak cari kumpulan kompang
« Reply #19 on: October 12, 2017, 12:36:13 PM »
Saya cari online tapi semua kat luar negara, saya nak beli spare untuk mini cp saya sebab servo senang strip.Terima kasih dan kalau boleh lokasi di KL.
I suggest you try auto trading system for profitable investments

Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota & Taman Impian Putra

Nak cari kumpulan kompang
« Reply #19 on: October 12, 2017, 12:36:13 PM »



Dudexafi

  • Pelawat
  • *
  • Posts: 4
  • Gender: Male
  • I Love Putra Mahkota
Nak cari kumpulan kompang
« Reply #20 on: October 12, 2017, 11:50:36 PM »
assalamualaikum..
saya ade problem nak cari file yang dah delete ke recycle bin.
tapi perlu dapatkan semula file tersebut..
ade sesapa tahu macam mana nak dapatkan balik..
terimakasih
I advise you to use this forex trading system for reliable investments

Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota & Taman Impian Putra

Nak cari kumpulan kompang
« Reply #20 on: October 12, 2017, 11:50:36 PM »