Author Topic: Utk Di Lelong : No 15, Jalan BM 5/11, Bandar Bukit Mahkota  (Read 2564 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

OffshoreMan

  • Administrator
  • Temenggung
  • ***
  • Posts: 1309
  • Gender: Male
  • Cerita Kerja Offshore Oil & Gas di Offshoreman.net
    • Offshore Oil & Gas
Utk Di Lelong : No 15, Jalan BM 5/11, Bandar Bukit Mahkota
« on: July 02, 2011, 10:14:18 PM »
Ada sesiapa kat seksyen 5 boleh bagi comment ttg. bungalow ni?

sbj_s5

  • Penghulu
  • ****
  • Posts: 325
Re: Utk Di Lelong : No 15, Jalan BM 5/11, Bandar Bukit Mahkota
« Reply #1 on: July 02, 2011, 10:31:13 PM »
Ini rumah yg kena raid pasal drug tak lama dulu tu ker??

OffshoreMan

  • Administrator
  • Temenggung
  • ***
  • Posts: 1309
  • Gender: Male
  • Cerita Kerja Offshore Oil & Gas di Offshoreman.net
    • Offshore Oil & Gas
Re: Utk Di Lelong : No 15, Jalan BM 5/11, Bandar Bukit Mahkota
« Reply #2 on: July 02, 2011, 10:59:42 PM »
Masa Raid, ada org mati kena tembak tak?



Snap shoot dari internet.  Tepat ke ni..? esok nak pi tgk.  Ramai kawan2 berminat since office dah pindah pi nilai dekat dgn Arab Malaysian...
« Last Edit: July 02, 2011, 11:06:03 PM by Sulaiman Sabur »

Trojan5

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2668
  • Gender: Male
Re: Utk Di Lelong : No 15, Jalan BM 5/11, Bandar Bukit Mahkota
« Reply #3 on: July 02, 2011, 11:28:54 PM »
Masa Raid, ada org mati kena tembak tak?



Snap shoot dari internet.  Tepat ke ni..? esok nak pi tgk.  Ramai kawan2 berminat since office dah pindah pi nilai dekat dgn Arab Malaysian...

xlama lg la tu.... HIV+ satu famili.....

namatakpenting

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6114
  • Gender: Male
Re: Utk Di Lelong : No 15, Jalan BM 5/11, Bandar Bukit Mahkota
« Reply #4 on: July 03, 2011, 09:06:18 AM »
isk... takkan dah lama kuman tu masih hidup dan boleh pindah ke orang lain!

Masa Raid, ada org mati kena tembak tak?



Snap shoot dari internet.  Tepat ke ni..? esok nak pi tgk.  Ramai kawan2 berminat since office dah pindah pi nilai dekat dgn Arab Malaysian...

xlama lg la tu.... HIV+ satu famili.....


Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota & Taman Impian Putra

Re: Utk Di Lelong : No 15, Jalan BM 5/11, Bandar Bukit Mahkota
« Reply #4 on: July 03, 2011, 09:06:18 AM »



Matahati

  • Global Moderator
  • Bendahara
  • ************
  • Posts: 1947
  • Gender: Male
Re: Utk Di Lelong : No 15, Jalan BM 5/11, Bandar Bukit Mahkota
« Reply #5 on: July 03, 2011, 09:58:27 AM »
HIV tak boleh merebak secara begitu.

Apa yg dikhuatiri oleh tuan sulaiman (agak sy jer)....takmo terbeli rumah yg ada org mati terbunuh. Dikhuatiri ada gangguan  ;D

# No. rumah : 15 Jln 5/11.  # 15 + 5 + 11= 31 ....3 + 1 = 4 Cina tak suka dgn no. nii  ;D ( suka2 kira jer...jgn percaya)
« Last Edit: July 03, 2011, 10:12:59 AM by Matahati »
Blog Pelita Hati ~ Surah Yassin :::: Blog Emas & Dinar ~ TanganEmas

OffshoreMan

  • Administrator
  • Temenggung
  • ***
  • Posts: 1309
  • Gender: Male
  • Cerita Kerja Offshore Oil & Gas di Offshoreman.net
    • Offshore Oil & Gas
« Last Edit: July 03, 2011, 04:08:31 PM by Sulaiman Sabur »

sbj_s5

  • Penghulu
  • ****
  • Posts: 325
Re: Utk Di Lelong : No 15, Jalan BM 5/11, Bandar Bukit Mahkota
« Reply #7 on: July 06, 2011, 01:05:02 AM »
Kalau pasal nombor ni, rumah kat bkt mahkota tak ada yg bernombor  4, 13..... talak suwei la, itu cina cakap.. ;D ;D

sazzahan

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2916
Re: Utk Di Lelong : No 15, Jalan BM 5/11, Bandar Bukit Mahkota
« Reply #8 on: October 04, 2011, 02:44:22 PM »
Kalau pasal nombor ni, rumah kat bkt mahkota tak ada yg bernombor  4, 13..... talak suwei la, itu cina cakap.. ;D ;D

padanlaa ada kat BBM tu xde rumah no 94. 9 + 4 = 13 1+3 = 4  ;D

Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota & Taman Impian Putra

Re: Utk Di Lelong : No 15, Jalan BM 5/11, Bandar Bukit Mahkota
« Reply #8 on: October 04, 2011, 02:44:22 PM »